Bildirim
Max. 800 tl ye cep telefonu önerileriniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nokia x6,n97 mini vs vs vs -
Wave diyorum ama işletim sistemi çok yeni olduğu için oyun ve program konusunda sıkıntılı bir cihaz. Ama bu fiyata da en iyi özelliklere sahip cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miko_93
nokia x6,n97 mini vs vs vs
x6 yı çok araştırdım sadece internet üzerinden 747 tl fln..ama internetten kredi kartı istediği için alma gibi bi şansım yok :)mağaza fiyatı ise(gold bilgisayar) 857 tl... n97 ise 1000 liraya yaklaşık bir fiyatı var... :S -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Wave diyorum ama işletim sistemi çok yeni olduğu için oyun ve program konusunda sıkıntılı bir cihaz. Ama bu fiyata da en iyi özelliklere sahip cihaz.
işte bende ondan korkuyorum:) hem samsungtan sıkıldım artık..d900i kullanıyorum değiştirmeye karar verdim..hayatımda hiç nokia kullanmadım..menüsü çok ilgimi çekiyo nokia nın...samsung un menüsü çok sıkıcı..telefonun dış görünümü hiç önemli deil içi dolu olsun oyun ve program yükleyebileyim bna yeterli :)ayrıca wave nin fiyatı 950 tl civarı..max 800 tl verebileceğim bir telefon arıyorum yinede teşekkürler :) -
Gidin Sony Ericsson W995 alın 750-850 civarı, araştırarak alın derim.Teknosa media mark veya evkur da inceleyin. Rahatlıkla oyun programda bulursunuz
çünkü symbian..
İyi günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: sanemmm4545
Gidin Sony Ericsson W995 alın 750-850 civarı, araştırarak alın derim.Teknosa media mark veya evkur da inceleyin. Rahatlıkla oyun programda bulursunuz
çünkü symbian..
İyi günler.
öneriniz için teşekkürler..700 tl vatan bilgisayar da ..fiyatı gayet uygun..özelliklere gelince 8 mp kamera fakat kaliteli görüntü alamamaktan şikayetçi olanlarda var araştırdığım kadarıyla..sanırım bi program yüklemek gerekiyomuş güzel fotoğraf çekebilmesi için 8 mp kameranın.bu huzursuz etti şimdi beni.. -
Orjinal haliyle bile kullanmayı bildikten sonra bile net fotoğraflar çekebilir. Sony Ericsson kullananlar mağdur olmaz. İnanın telefonu alırsanız şayet zaten hemen hemen herşeyiyle oynanabildiğini ve fotoğraf kalitesinin dahada iyileştiğini anlarsınız.
Olmazsa önce bir cihazın ana konusunu inceleyin. Sonra fikirlerinizi yine yazarsınız bizde size uygun başka cihazlar öneririz.
İyi forumlar. -
SE W995
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X