Şimdi Ara

max 800 tl ye önerilen telefonlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben şahsen zenfone 5 in kamerasını pek beğenmedim, 6 yı görmedim ama. Senin için kamera önemliyse bence aradığın fiyata Lumia 920 alabilirsin. Sp nin ve moto G nin de kamerası iyi değildir ona göre. Eğer windows düşünmezsen git bir mağazaya zenfone 6 ile bir kaç fotoğraf çek beğenirsen al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Orijinalden alıntı: kıvkıvv

Zenfone 6 büyük ekran oldugu icin kullanamam zenfon 5 nasil tavsiye eder misiniz?

Moto G kullanıcısı olarak ikisinde Üzmez diyorum.Zenfone RAM iyi,Moto G de güncelleme ve ekran.

zenfone da android L alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto g kullanıyorum hızlı bi telefon,zenphone veya moto g den birini seçmelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam cok karıştı ya

• quote:

Kafam cok karıştı ya

Moto G,Zenfone 5 bunlar Üzmez,Moto G çok memmum

• Moto G zenfon 5 ve Sp arasinda kamerasi en iyi olan hangisi?

• Zorlarsanız lumia 920 olmadı 820 kamera işinizi rahatlıkla görür 32 GB hafıza ile de çektiğiniz resimlerinizi saklamanız için ideal gibi fiziksel titreşim önleyici ile de daha iyi çekimler yapabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar çok sagolun hepsi aklimda tek tek bakicam yoksa isin icinden çıkamıyorum

• Hocam bak, 3 ü de birbirine yakın kamera performansı verir 3 ünün de kameralarını test etmişliğim var. Bence kamera olarak sp>zenfone 5>moto g. Ama kamera önemli benim için oyun falan pek işim olmaz demişsin. Bu telefonlar kamera telefonları değil. Hayal kırıklığı yaşama sonra.
  • Kamera vasat mı diyosunuz

• LG G2 mini, belki olabilir.
  • quote:

Kamera vasat mı diyosunuz

Arkadaş hakli performansı alırsın ama kamera uzer.Kamerası daha iyi olan G2 Mini ve LG L90 bakin.Gayet iyice performans verir.

• motorola moto g, sony xperia sp, sony xperia m2, asus zenfone 5, asus zenfone 6, lg l90,lg g2 mini, Nokia lumia 920. bu dediğim telefonlardan biri gayet işinizi görür. genel kullanım amacınızı söylerseniz seçmenize yardımcı olabilirim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin.eden -- 19 Temmuz 2015; 3:07:14 >
  • Lumia 925 hepsiburada da 829 TL ye düşmüş. Al sana kamera telefonu =)
  • xperia sp derim moto g yada zenfone baglantı hızları sp den düşük. ayrıca gpu larıda daha gerıde. 730 tl ye sp varken baska tel aLINMAZ
  • Yalniz sp mediamarkta 997 tl bu gun baktim

• quote:

Yalniz sp mediamarkta 997 tl bu gun baktim

Gold'da 850 TL.

• quote:

Yalniz sp mediamarkta 997 tl bu gun baktim

o fiyata g2 alınır
  • yani o fiyata m2de dusunulebilir.Ya benim telefon seçmede tek istedigim kamera değil yanlis anlaşıldım galiba tabi ki de kamerasi iyi olsun fakat performans da iyi olsun sonuçta uzun zaman kullanacam genel olarak pişman olmayacagim bir telefon istiyorum anlatabildm mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.