Şimdi Ara

Max 90 TL'ye Bass-Tiz Dengeli Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hangi kulaklıkta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    sony mh750 ye baktım amazonda 150 tl fiyatı iyi yorumlara baktım ses kalitesininde iyi olduğunu okudum ama bir kullanıcı kablosunun 2 ayda koptuğunu yazmış, benim kulaklıkta Xiaomi istememin sebebi telefonumun markası da Xiaomi ve kulaklıkların hazır. ekolayzır ayarları telefonda kurulu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    sony mh750 hocam

• furkanaydan F kullanıcısına yanıt

ok, motorollada şuan dinliyorum, elektro gitar net geliyor, tizler normal, mh750 gelirsek asya pazardan ben ilk 1 tane aldım, elimde ORJİNAL Xperia kutu çıkması da vardı bire bir test ettim inan ayırt edemedim çok beğendim sonra 4 adet daha sipariş verdim o zamanlar,teki 65 tl idi, satıcı saolsun 1 tanede bu bahsettiğim motorolladan hediye etti, öyle tanıdım motorollayı, mh750 sağlamlığı bence çok iyi o 2 ayda bozan kişi çok hor kullanmış olabilir, Xperia dan çıkanı 2,5 sene kullandım, asyadan aldığımı 1 yıldır kullanıyorum ama bende cep amfisi var ona takılı jak soketini hiç çıkarmam,, tws de ilk kez tecrübe ettim kullanım çok rahat, tarz ürünler, yeni nesil,, bahsettiğin parçada motorolla tizlerde rahatsız etmedi mh750 hiç etmez, mh 750 al usta memnun kalırsın, üstelik kablo boyu biri uzun kullanım rahatlığı sağlar..

cep anfisi hangi marka hocam yararı oluyor mu acaba

ARTEXTREME R1 BLUETOOTH, yıllar evvel AliExpress'ten 200 tl almıştım şuan görünmüyor, 26 saat pil ömrü var, şuan 18 lere düştü son seste,, bildiğin amfi yararı olmazmı, en net sesi amfi verir, dahili dac var bu ses codeklerini destekliyor,,

Uyumlu Bluetooth profilleri: A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Desteklenen kodlayıcı: aac, sbc.

Max 90 TL'ye Bass-Tiz Dengeli Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 16 Kasım 2021; 0:13:20 >

teşekkür ederim hocam bu işlerden sizin kadar anlamam, dediğim gibi rock müzik ve çok nadir de farklı tür - bass hariç - müzikleri dershaneden eve, evden dershaneye giderken dinleyeyim yeter bana... bu konuda bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

Sony mh750, Xiaomi piston basic edition yada JBL T110 bu kulaklıklardan birini alacağım. Aldığımda tekrar detaylı bir inceleme yapıp yeni bir konuda anlatacağım inşallah

orjinal mh 750 o iki kulaklıktan çok daha kaliteli,, iyi müzik dinlemeler👍😊

teşekkür ederim mesaj alındı 😅👍

hocam bu kulaklığın orijinalini nereden bulabilirim internette pek bir sonuç bulamadım

şunu buldum ama çok inandırıcı gelmedi, satıcı marka kısmına Teleplus yazmış, amazon da kulaklık iadesi yapıldığını biliyorum ama satıcıya sordum bakalım orijinal mi
     Max 90 TL'ye Bass-Tiz Dengeli Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

ben n11 deki asya parazdan 4 adet aldım hepsi orijinal, siyah renginde yaka klips de çıkıyor, kötü yorumlara aldırış etme al derim, motorolla da iyi, ikisindende birer tane al, sepette ek indirimde olur..

anker r100 tws hepsi burada hala 230 tl kaçırma derim mükemmel kulaklık, rahatlığı kullanırlığı mükemmel, kablosuz da alabilirsin bütçen varsa bu ankeri kaçırma derim...

şuanda alacağım Sony mh750 de şarkıyı son ses dinlediniz ve zillerin sesi tizli değil mi (hocam iade kabul etmezler diye çok dikkat etmeye çalışıyorum, beni 7 ay götürse yeter) anker için bütçem kısıtlı öğrenciyim 😅

https://www.youtube.com/watch?v=6VeT04bNAmU&feature=youtu.be test videosunu izledim jbl e göre tizleri daha iyi jbl sanki biraz daha fazla tizli

mh 750 bas, tiz çok dengeli ikiside eşit öne çıkmıyor, memnun kalırsınız, sonuçda sony. hatta 2 tane al 11 tl indirim kaçırma 7 ay deyil, dikkatli kullanırsan 70 ay bile götürür seni👍👏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 16 Kasım 2021; 23:9:29 >
    nasıl yani dengeli değil mi

bas tiz dengeli yazdım, biri diğerinin önüne geçmiyor.

ha pardon 😅👍 yarın siparişi vereceğim o zaman buraya deneyimlerimi yazarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.