Şimdi Ara

Max Expli Serverlarda İlginç Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merak ettiğim birşey var sizede böle kişiler denk geliyormu

ben max expli serverlarda kasıyorum hep oyunda kasınca bayaga yeni baslayanlar geliyor abi item pls abi lütfen yalvarıyorum sana beni kastır abi hadi ya ikimizde türküz nie yardım etmiyorsun diyorlar

ya sorum su ben utanırım 10000expde party flan istemeye sonra yardımda etmeyınce kufur yiyiyoruz

hatta 1 silah vardı bana yaramayan birine verdim kabul etti oda sonra küfürü basdı

sizede böle kişiler denk geliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -30 Days Of Night- -- 3 Ocak 2008; 22:13:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -30 Days Of Night-

beyler merak ettiğim birşey var sizede böle kişiler denk geliyormu

ben max expli serverlarda kasıyorum hep oyunda kasınca bayaga yeni baslayanlar geliyor abi item pls abi lütfen yalvarıyorum sana beni kastır abi hadi ya ikimizde türküz nie yardım etmiyorsun diyorlar

ya sorum su ben utanırım 10000expde party flan istemeye sonra yardımda etmeyınce kufur yiyiyoruz

hatta 1 silah vardı bana yaramayan birine verdim kabul etti oda sonra küfürü basdı

Eskiden Geliyordu.Şimdi Mu Oynamadigim İçin

• quote:

Orjinalden alıntı: ByKekeo

quote:

Eskiden Geliyordu.Şimdi Mu Oynamadigim İçin

Oynasan AffetmezLer Zati.

• gelio ama sonra benim sayemde bi daha o oyuna giremiolar
    ne yaptigim belli benm taktik war :D
  • quote:

bana gelmiyor ama banada küfür ederlerse bende basarım küfür :D oda nasibini alır bunu hakkeder yani bana küfür edicek birisine öle bir laf sölerim birdaha kalkamaz

• Yabancı serverlarda party almayınca item vermeyince kufur gelior hep en iyisi hic cevap vermemek
  • Biz Türküz ypari
  • exp max serverlarda bnm en cok ilginc buldugum olay KS..zten exp max yeti kessen yarim satte res atarsin..bn kurulmusum spota neden ks yapiyosun bnm orda kastgimi gordgunu halde inadina geliyor..ama bi alt wea yan spota gtse bombostur iste bnm en ilnginc buldugum olay bdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 11 Ocak 2008; 18:54:57 >
  • anqelus-mu.servegame.com beklerıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightWord

anqelus-mu.servegame.com beklerıs

Şikayet EdiLdiğinden Haberin Var Demi ?
    Adminine SeLam SöyLe Daha FazLa RekLam Yaptırtmasın Sana FAKE
  • sende hic bir türke yardım etme o zmn kendi basına kas yine küfür ederler sana sn yine aldırma
  • abi bnada geliodu bide bnden herif shopta satilmasina ramen soul dileniodu
    -Abi hepimis türküs kanat basaacam chaos la soul versene
    ben-git all la shoptan işin gücün yoq mu çalış:D
    -....nı senin
    ben-yürü git .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexata2 -- 6 Şubat 2008; 19:28:07 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.