Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizgoren

varmı aranızda kredi kartı olup almak isteyen ortak alalım???

...
  • Daha yeni aldım kutulu 50 tlye 3.bölümde olmama rağmen çok beğendim.Biraz geç aldım ama ne yapalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Daha yeni aldım kutulu 50 tlye 3.bölümde olmama rağmen çok beğendim.Biraz geç aldım ama ne yapalım artık

Aramızda yalnızca sadece 2 bölüm oynayanlarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda böyle vuruş hissi böyle atmosfer görmedim. 2 kere bitiripte doyamadığım oyunlardan. Max cidden müthiş karakter ve brezilyaya gitme isteğim bu oyunla baya bir arttı :)

Bullet time da ayrı bir güzek sanki. Her mermiye farklı tepki veriyor düşmanlar. Rockstar şaheser yaratmış.

• Her oyunun triology si çıktı bir tek bunun çıkmadı.Eski oyunların da atmosferi çok iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu alıp oynamak gerek buradaki yorumlardan sonra, acaba son fiyatı ne durumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FameFabre`

Bu oyunu alıp oynamak gerek buradaki yorumlardan sonra, acaba son fiyatı ne durumda ?

60-70 civarı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FameFabre`

Bu oyunu alıp oynamak gerek buradaki yorumlardan sonra, acaba son fiyatı ne durumda ?

ikinci el 50 tlye aldım tertemiz
  • Oyun bence de süper, kendini tekrar tekrar oynatıyor, başka bir oyun olsa oyunun tüm modlarını bitirebilmek için bu kadar uğraşmazdım.Keşke new york minute hardcore modunda bug, glitch vs.'ler olmasaydı, açıkçası 13.bölüme gelip oyunun donması yüzünden başa dönmeniz anlatılamaz bir his Neyse ki kurtuldum sonunda o moddan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Oyun bence de süper, kendini tekrar tekrar oynatıyor, başka bir oyun olsa oyunun tüm modlarını bitirebilmek için bu kadar uğraşmazdım.Keşke new york minute hardcore modunda bug, glitch vs.'ler olmasaydı, açıkçası 13.bölüme gelip oyunun donması yüzünden başa dönmeniz anlatılamaz bir his Neyse ki kurtuldum sonunda o moddan.

oyun kac bolum hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

quote:

Oyun bence de süper, kendini tekrar tekrar oynatıyor, başka bir oyun olsa oyunun tüm modlarını bitirebilmek için bu kadar uğraşmazdım.Keşke new york minute hardcore modunda bug, glitch vs.'ler olmasaydı, açıkçası 13.bölüme gelip oyunun donması yüzünden başa dönmeniz anlatılamaz bir his Neyse ki kurtuldum sonunda o moddan.

oyun kac bolum hocam?

3 part, 14 chapter galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 31 Mart 2013; 17:03:20 >
  • quote:

Ben Platinum almıştım o mod çok fena özellikle son anlarda baya heyecan yapmıştım ya ölürsem diye.
    En zor Platinum alınan oyunlardan birisi Max Payne 3.
    Zoru halletmişsin şimdiden tebrikler.

• Arkadaşlar oyunda chapter 10'a geldim ama oyunda toplam 6 tane tropy almışımdır.Oyunda az mı tropy var yoksa tropy almak mı zor?Daha fazla tropy için ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hector17

Arkadaşlar oyunda chapter 10'a geldim ama oyunda toplam 6 tane tropy almışımdır.Oyunda az mı tropy var yoksa tropy almak mı zor?Daha fazla tropy için ne yapmalıyım?

Oyun genel olarak trophy fakiri. Az veriyor ama oyunu zor seviyrde 1 den fazla bitirirsen yeterince açarsın. Trophyl leri takip et açıklamalı yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: Hector17

Arkadaşlar oyunda chapter 10'a geldim ama oyunda toplam 6 tane tropy almışımdır.Oyunda az mı tropy var yoksa tropy almak mı zor?Daha fazla tropy için ne yapmalıyım?

Oyun genel olarak trophy fakiri. Az veriyor ama oyunu zor seviyrde 1 den fazla bitirirsen yeterince açarsın. Trophyl leri takip et açıklamalı yazar.

Cevabınız için teşekkürler,oyunda tropy sayısı biraz daha fazla olsaymış daha iyi olabilirmiş ama oyun bu haliylede oldukça iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

quote:

oyun kac bolum hocam?

3 part, 14 chapter galiba

eyv hocam sagolasin

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Ben Platinum almıştım o mod çok fena özellikle son anlarda baya heyecan yapmıştım ya ölürsem diye.
    En zor Platinum alınan oyunlardan birisi Max Payne 3.
    Zoru halletmişsin şimdiden tebrikler.

Aynen valla Yunus, o son boss ve sonrasındaki kısımda bayağı heyecanlandım ben de, neyse ki yapabildim.İkimize de tebrikler Gerçi benim daha multi trophy'leri kaldı, triple xp haftası bekliyorum bakalım

• Oyunun tek eksigi bolumler cok yavas yukleniyor.

• Spoiler olabilir sadece bitirenler bakarsa sevinirim.

13.bölüm sonunda ki adamı öldüremedim mermi bitiriyor almaaya gidiyorum vuruyor o sırada herif.Tavanı indiriyorum ikinci tavan inmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Spoiler olabilir sadece bitirenler bakarsa sevinirim.

13.bölüm sonunda ki adamı öldüremedim mermi bitiriyor almaaya gidiyorum vuruyor o sırada herif.Tavanı indiriyorum ikinci tavan inmiyor.

Yerde var olan silahları kullanabilir ve ya chapterı tekrar başlatıp merminizi idareli kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.