Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin ilk 2 oyununu oynamamış olmama rağmen bende merak içinde bekliyorum oyunu!! ALLAH nasip ederse çok geciktirmedende almayı düşünüyorum çıknca hani biraz bekleyim diyorum ama öyle hemende düşmez fiyat aşağılara herhalde.. Ama tutupta 200 tl de verilmez tabi orjinal alıcaz diye..Aral game in amacı nedir anlamış değilim... Ps4 söylentileri var oyunların fiyatları artık daha makul seviyelere düşeceği yerde daha da artıyor.Yontulacak kaz niyetine koyuyolar resmen biz oyuncuları!!
  • Oyun fiyatları konusunda arkadaşlara katılmamak elde değil.gerçekten çok pahalılar. Maxpayne ide sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Teknoloji demosundaki oynanışlar çok basit geldi gözüme. Oyunu alır almaz hardcore'da başlayacağım sanırım.

Max Payne dediğin zorlamalı oyuncuyu, 3-5 kişinin arasına dalıp da oraya buraya koşuşturarak bullet time'a güvenilmemeli.

Tanıtım videosu ve en kolay modda gösteriliyor.

Gaza gelmenin anlamı yok.
  • maxpayne i suanda ipad de oynayan birisi olarak soyleyebilirim hevesle bekliyorum yenisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Multiplayer icin önemli bir not :

Bullet time mi kullanan kisi haricinde online diger butun oyuncular icin o anda oyun yavasliyacak.

burda yazim hatasi mi var yoksa yanlis bir kaynaktan mi bildin anlayamadim ama sozum satasmak icin degil, benim yapimcinin agzindan duydugum:

Bullet time kullanilinca kullanan kisi icin oyunun yavaslayacagi, karsisindaki rakiplerin bundan etkilenecegi ama arkasindan gelen birinin bunun disinda tutulacagi idi, yani onunuzdeki iki kisiyi vururken arkadan gelen rakibin kolayca size ates edebilmesi.

Zaten oteki turlu, herkes her an kullanacak olsa ve herkesi etkilese oyun oynanmaz diye dusunuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Her şeyi geçtim de, oyunun konsol versiyonun fiyatı bayağı yüksek. Yurt dışı gibi yerlerden almama imkan da yok. Zaten öğrenciyim. Hadi diyelim bir kaç ay sonra ucuzladı, en az 120 TL civarı olur. 2. ele de hayatta güvenmem.

zavvi'de 40 kusur eurodan cikar 1-2 haftaya 30'a duser, 120-180 lira vermektensen, az bekleyim paypal ile almak daha rahat olmaz mi senin icin?

• oyun türkçe çıkmıyacak galiba neyseki oyun çeviri ekibi sağolsun.
    oyun çok pahalı çıkacağı için mecbur pcde oynuyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Multiplayer icin önemli bir not :

Bullet time mi kullanan kisi haricinde online diger butun oyuncular icin o anda oyun yavasliyacak.

burda yazim hatasi mi var yoksa yanlis bir kaynaktan mi bildin anlayamadim ama sozum satasmak icin degil, benim yapimcinin agzindan duydugum:

Bullet time kullanilinca kullanan kisi icin oyunun yavaslayacagi, karsisindaki rakiplerin bundan etkilenecegi ama arkasindan gelen birinin bunun disinda tutulacagi idi, yani onunuzdeki iki kisiyi vururken arkadan gelen rakibin kolayca size ates edebilmesi.

Zaten oteki turlu, herkes her an kullanacak olsa ve herkesi etkilese oyun oynanmaz diye dusunuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Her şeyi geçtim de, oyunun konsol versiyonun fiyatı bayağı yüksek. Yurt dışı gibi yerlerden almama imkan da yok. Zaten öğrenciyim. Hadi diyelim bir kaç ay sonra ucuzladı, en az 120 TL civarı olur. 2. ele de hayatta güvenmem.

zavvi'de 40 kusur eurodan cikar 1-2 haftaya 30'a duser, 120-180 lira vermektensen, az bekleyim paypal ile almak daha rahat olmaz mi senin icin?

Haklisiniz yanlis ifade kullanmisim, aynen "Bullet time mi kullanan kisi haricinde online diger butun oyuncular icin o anda oyun yavasliyacak. " yerine dorsu su olucakti cumlenin, Bullet time mi kullanan kisi haricinde online diger butun oyuncular o anda oyunu yavaslatamiyacak o anda sadece Bullet time mi kullanan kisi istifade edicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hermayer

oyun türkçe çıkmıyacak galiba neyseki oyun çeviri ekibi sağolsun.
    oyun çok pahalı çıkacağı için mecbur pcde oynuyacağım.

Turkce icin her hangi bir haber yok malesef.
  • Naughty Dog ve Rockstar, gonlumun biricik yapimcilari

Crash Bandicoot'tan Uncharted serisine (Last of Us geliyor daha)
    GTA 1'den RDR ve Max Payne'lere..

sagdan soldan oyun/fikir calmadan orjinal seyler yapan iki firma, oyuncusunu da sever, adam yerine koyar onunla konusur, oturur oyun oynar (ozellikle Rockstar).

Varsin bazi oyunlar Turkce cikmasin benim icin, zaten UC3 oynarken bi garip geldi, Crysis'te de oyle olmustu..

Birde EA ve Activision gibi kan emici sirketler var, guzel oyun yapan ama hep ayni oyunu yapan, yenilikten yoksun (tamam BF cok gelistirdi kendini ok, ama BC2'den 80% farkli mi derseniz bence hayir), online kodlar, ayda bir cikan haritalar, EA'in artik 6 ayda bir NFS cikarmasi, Acti'nin COD oyunlarini haritalari degistirip degistirip vermesi (onlar kesin haftada 2-3 harita yapip kendileri oynuyordur evde:) )

Max Payne, GTA V, Last of Us gelin canim bekliyoruz hevesle..
  • Yeni

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU-

• Ne çok beklettiler bee bu oyunu kaç seneden beri bekliyorum kaç oyun çıkardı Rockstar..

Bi kapıdan girince içerde poker oynayan adamların "maaaax" diye tepki vererek silahlarına sarılmalarını özledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 18 Nisan 2012; 23:51:41 >
  • Heyecanla beklıyorum bu oyunu.
  • Max Payne 3 Türkçe Dublaj Tanıtım

• Su donemde bekledim tek oyun.ciktigi gün alacağım hemde altında rockstar imzası varsa gözüm kapalı..bu adamlar kalitesiz oyuna imza atmazlar.max payne 3 alıp kaç aylık suskunluğuma son vereceğim ve sezonu kapatacağım
  • Benimde beklediğim tek oyun max payne 3...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Serinin ilk 2 oyununu oynamamış olmama rağmen bende merak içinde bekliyorum oyunu!!

Valla Max Payne 1-2 oynamayanları taşla sopayla kovalıyorlarmış, benden söylemesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Serinin ilk 2 oyununu oynamamış olmama rağmen bende merak içinde bekliyorum oyunu!!

Valla Max Payne 1-2 oynamayanları taşla sopayla kovalıyorlarmış, benden söylemesi..

Mesaj alnımıştır bende 3 ten geriye doğru gideyim bari !!
  • Beyler PC için sistem gereksinimleri açıklanmış.

35GB yer kaplıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Beyler PC için sistem gereksinimleri açıklanmış.

35GB yer kaplıyor oyun.

Kabaca 6 DVD falan mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Beyler PC için sistem gereksinimleri açıklanmış.

35GB yer kaplıyor oyun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.