arkadaşlar merhaba arkadaşlar cok acil cevaba ihtiyacım var o yüzden forumu arayamadım daha önce konuşulduysa özüre dilerim bu kart nasıldır burda detaylar mesela 115+kdv uygunmu bu kart için hemen cvp verebilriseniz 1saat içinde almam lazım da kartı sistem p4 3.0e abit ic-7 2*512dual400
yardım istemiştim ama cvp atan yok hadi arkadaşlar lütfen boşa para vermek istemiyorum
fic9600xt al 145+kdv
nereden alacaksın? alırsan xt sini al 100$ daha ver 9800pro al biraz daha ver 9800xt al verebiliyorsan paran varsa x800xt al bu iş böle ne kadar paran varsa o kadar seçim var hep bir üstü var....
"Asus A9550GE TD TVOUT DVI" =85+kdv al derim çünkü gerçekten mükkemmel kartlar.
arkadaşlar dijitaltrend den alcaM gibi görünüyor maximum karta peşin taksit yapan bulamıyorum bi türlü bide en fazla 115+kdv verebilirim işte işte asus 9550ge alabileceğim biyer bulsam peşin fiyatına taksitle onu alcamda vade farkına verdiğim farkla 9600proyu alabiliyorum işte
9550GE oc ile PRO seviyesine rahatça çıkıyomuş. Bazı arkadaşlar hala ASUS 9600XT tavsiye ediyorlar ama bence 175 dolarlık fiyatıyla tavsiye edilebilir bir kart olmaktan çıkmış. Sonuçta 200 dolar civarı Pro@XT yapılabilen kartlar yok mu? Sen bir şekilde 9550GE bulmaya bak kardeş. ASUS olur HIS olur bul bi tanesini. KOlay gelsin.
kardeş şu alış veriş sitelerini bir gez bence boşuna o kadara paranı çöpe atma
Acele giden Ecele gider.
ara kardeş bulursun digitalcenter e de bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme