Şimdi Ara

maximum haftasonu kampanyası 30 tl maxipuan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
16
Favori
9.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deaght

2 sinema bileti kodu göndermişler bana. bu kodlar hangi filmler de gecerli acaba 3D gecerli oluyor mu?
    puan da 10 tl gelmiş ama eksik gibi, ziraat kredi kartı.

sinema kodları ne zaman elinize ulaştı ? bizde bekliyoruz ama gelen gden yok
  • ucar557 kullanıcısına yanıt
    ayın 12 sinde gelmiş hocam
  • quote:

kampanya mesajı almışmıydınız ?

başka kod gelen arkadaş var mı?
  • Puan gelen arkadaşlar hangi bankadan geldiğini de belirtsin lütfen.. İş bankası yada Ziraat diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucar557

quote:

kampanya mesajı almışmıydınız ?

başka kod gelen arkadaş var mı?

mesaj gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

bana da 20 yatmış. son 100ü 50 market, 50 opel online yapmıştım.onu yatırmamışlar. "akaryakıtı farketmiyolar yatırıyolar" diyen ilkeratlıilker de böylece yalanlanmış oldu.

Bana beklemediğim halde yatırmışlardı dedim hocam ikincisi ben turbo petrol den fiziki çektirmiştim ama petrol geçersiz olduğunu unutmustum ama yattı yazdım sen lafı kulaginla dinlemiyormusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şöyle bişey oldu.

ben 28 ve 29'unda alışveriş yapmıştım. Son gün yani 30 kasım da saat yaklaık 22:00-23:00 civarı amazon.com'dan sipariş vermiştim.
    Sanal karttan para çekildi söyledigim saatlerde. bende 3'te 3 yaptım diye düşünüyordum.

Ancak geçen gün tesadüfen kredi kartı işlemlerine baktım amazon parayı 2 aralıkta hesaptan çekmiş.
    ya da bankanın kayıtlarına 2 aralıkta işlenmiş.

Bu yüzden de 20 lira hesabıma puan yatmış. böyle bi durumla karşılaşan var mı ? ona göre bankayla konusucam.
  • benim ziraat k.k. 20 tl puan yatması gerekiyordu gelen-giden yok,harekete geçmeli bankaya saldırmalı mıyım?Yoksa beklemeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

İGDAŞ doğalgaz 101 TL ödendi 1

sizinki yattımı ,benimkide fatura ödemesiydi
  • abmux kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sayilmis
    Bir gün sonra iski en 3 komşunun suyunu yatirdim
    Son gün de yine doğalgaz ama POS cihsziyka odedim totakde 3X100 u yaptim 30 TL haftadonu yaziyor bana da afiyetle harcamasi kalıyor

• McCarty kullanıcısına yanıt
    amazon kargolamadan parayı çekmiyor yani boşuna konuşma sen siparişi verdiğinde adamlar çekmiyor karttan TR deki firmalar alıştırdı bizi
  • quote:

quote:

bana da 20 yatmış. son 100ü 50 market, 50 opel online yapmıştım.onu yatırmamışlar. "akaryakıtı farketmiyolar yatırıyolar" diyen ilkeratlıilker de böylece yalanlanmış oldu.

Bana beklemediğim halde yatırmışlardı dedim hocam ikincisi ben turbo petrol den fiziki çektirmiştim ama petrol geçersiz olduğunu unutmustum ama yattı yazdım sen lafı kulaginla dinlemiyormusun?

Bana da sinema kodları 12 snde geldi. Marsgate i aradım kodlar imaxde geçerli dediler 1 yılda süresi varmış.

Opet online yüklememe yatırmamışlar bana da :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

quote:

Bana da sinema kodları 12 snde geldi. Marsgate i aradım kodlar imaxde geçerli dediler 1 yılda süresi varmış.

gecen ay bana lukoıl uye ısyerı degıldı ama yattı bende yanlışlıkla yapmıstım ama yattı hatta lukoıl tum bankalarda petrol gozukuyordu bende sıskı sevmem dedım tekrar olursa yapmam dedım bu kampanyada tamamen fatura odedım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

quote:

gecen ay bana lukoıl uye ısyerı degıldı ama yattı bende yanlışlıkla yapmıstım ama yattı hatta lukoıl tum bankalarda petrol gozukuyordu bende sıskı sevmem dedım tekrar olursa yapmam dedım bu kampanyada tamamen fatura odedım

bilerek yaptık sonuçta gelirse bizimdir gelmezse hiç bizim olmamıştıır :)

• Bende 29-30 Kasım'da öğrendim borcumu yatırdım bunları işlemini pazartesıye attılar kurnazlar puan veremediler,bende Aradım şikayetı bastım.ama soğuttular beni
    28 kasımdakı borç yatırmama puan yatmış
  • quote:

Evet hocam sayilmis
    Son gün de yine doğalgaz ama POS cihsziyka odedim totakde 3X100 u yaptim 30 TL haftadonu yaziyor bana da afiyetle harcamasi kalıyor

Ama ben internet üzerinden ödedim farkedermi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: abmux

quote:

Evet hocam sayilmis

Ama ben internet üzerinden ödedim farkedermi peki

Farketmez ben İski su faturalar ini netten odedim

• quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

Ziraat yatmayan varmi

+1 alıntılayında uzayalım :)
  • İş Bankası yatmayan var mı ??
  • ziraat mh ile görüştüm fatura ödemelerinin yatmama sebebi 29 ve 30 kasımın haftasonuna denk gelmesinden dolayı karttan para 12. ayın 1 inde çekilmiş bu yüzden kampanyadan puan alamamışız,bende sorunun sizin bankanızdan kaynaklandığını,sonuçta kartın limitinde düşüş olmuş ve provizyona düşmüştür,buda beni ilgilendirmez diye söyledim fakat geriye dönük işlem yaptıramadım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.