Şimdi Ara

maximum haftasonu kampanyası 30 tl maxipuan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
16
Favori
9.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

kyk kredi borcunu yatırmayı deneyim bakayım, 100 100 100 diye oluyorsa süper:)
    https://kyk.ziraatbank.com.tr/

edit: evet oluyormuş(mesela aylık borç 500, yukarıdaki linlten parçalı ödenebiliyor kredi kartı ile)
    umarım maxipuan yatar.

Ben 400e 40 kampanyasinda farkli 2 kartla parca parca 800 yatirip 80 aldim. Kyk oluyor sikinti yok

güzel yapmışsın hocam tebrikler.

• Birleştirmek isteyenler icin Visa Ziraat Maximum kartinizla 10 Aralik'a kadar toplam 100TL alisverisinize tek, 200TL alisverisinize cift kisilik sinema bileti. Katilmak icin Sinema bosluk kart son 6 haneyi 4757'ye gonderin. Cinemaximum'daki tum filmlerde kullanabileceginiz bilet kodlari 12 Aralik'ta cep telefonlariniza gonderilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sabah 110 TL ilk alışveriş yaptım. Kampanyaya şimdi katıldım. Puan verirler mi acaba???

Aynı zamanda sinema kampanyasında katıldım.

• Katıl butonundan katıldım, katılımınız başarılı dedi (:
  • Ziraat için katıl butonu yok sanırım 4747 yemi göndereceğiz ücretsiz sms numarası yok mu bu ziraatin?
  • kobra_45 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu kampanyayı göremedim ? linki nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Ziraat için katıl butonu yok sanırım 4747 yemi göndereceğiz ücretsiz sms numarası yok mu bu ziraatin?

4757 ye.

• iş bankası katıl butonuyla işlemi kabul etti ,yalnız ziraat numaranız eşleşmiyor diye kabul etmediğinden telefon mesajı ile hallettim (nasılsa kontör gitmiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

hocam ben bu kampanyayı göremedim ? linki nerde

Sms geldi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: armo07

Bugün sabah 110 TL ilk alışveriş yaptım. Kampanyaya şimdi katıldım. Puan verirler mi acaba???

Aynı zamanda sinema kampanyasında katıldım.

Muhtemelen verir

• kobra_45 kullanıcısına yanıt
    şartlar nedir? ben de üye oldum dediğiniz gibi. kampanyaya başvurunuz kabul edilmiştir dedi ama bu biletler ne zamana kadar geçerli?

AYRICA ACABA BU HAFTA SONU 30TL ZİRAAT TSK İLE BİRLEŞİR Mİ Kİ?
  • kyk ödemesi yapılmıyor. hata oluştu diyip iptal ediyor. ahh ulan kyk/ziraat.. hata ççıkaracak zaman mı?
  • ziraat'i aradım daha kyk ödemesi yapıldığından haberi yok. yahu şöyle iş bilmez müşteri hizmetleri personelleri beni çıldırtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

şartlar nedir? ben de üye oldum dediğiniz gibi. kampanyaya başvurunuz kabul edilmiştir dedi ama bu biletler ne zamana kadar geçerli?

AYRICA ACABA BU HAFTA SONU 30TL ZİRAAT TSK İLE BİRLEŞİR Mİ Kİ?

hiç bir fikrim yok hocam linkte vermemişler smsde. Gelirse benim için bonus olacak. Zaten almam gerekenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

kyk ödemesi yapılmıyor. hata oluştu diyip iptal ediyor. ahh ulan kyk/ziraat.. hata ççıkaracak zaman mı?

bende de aynı sorun var. benden kaynaklanıyor sanıyodum.
  • aradığımda zaman geçmiş sistem kapanmış olabilir dedi. ben gece yarısında dahi ödeme yaptım alakası yok.
  • alakası yok çünkü gündüz de aynı hatayı veriyordu.
  • kyk şimdi de 00.15 ile 23.00 arasında ödeme yapılabilir uyarısı verdi. ben 23.00'ten önce ödeme yapmaya çalıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Birleştirmek isteyenler icin Visa Ziraat Maximum kartinizla 10 Aralik'a kadar toplam 100TL alisverisinize tek, 200TL alisverisinize cift kisilik sinema bileti. Katilmak icin Sinema bosluk kart son 6 haneyi 4757'ye gonderin. Cinemaximum'daki tum filmlerde kullanabileceginiz bilet kodlari 12 Aralik'ta cep telefonlariniza gonderilecektir.

hocam bu kampanyanın linki var mı kişiye özel olmasın
  • iadatsız kartım var kampanaya şartlarında geçerli değil yazıyor.

kayıt oldum mesajda geldi kampanya başvurunuz alınmıştır diye puan gelir mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.