< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum kart sevgililer günü taksitli e ticaret alışverişine 500 TL indirim (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sorduğum soruya b.k atanlar için alıntı yapmadan cvp vereyim. Çünkü bankaların bilişim ekipleri geri zekalı ya, burada konuşulmasa yapılan işlemlerin nasıl hangi yollar ile nerden yapıldığının farkında değiller ya. Çünkü burada konuşulmasa bu kampanyalar böyle devam edecek ya. Cidden bu adamların algoritmalarını bu kadar mal mı zannediyorsunuz siz konuşuluyor diye mi bu hale geliyor bu kampanyalar. Boşa rüzgar yapıyorsunuz Kimden neyi saklıyorsunız girdiğiniz sitelerde ne kadar zaman geçirdiğiniz sepete ekleyip çıkardığınız ürünler sepette kalma süresi bile veri tabanlarına kayıt ediliyor ve hesaplama yöntemlerine ekleniyor. Yani bu iş düşündüğünüz kadar basit değil bu yüzden ulu orta sorun yazın konuşun rahat olun. Düşündüğünüz kadar basit değil bu işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 1 Şubat 2023; 19:24:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
22 alırsanız taksit oluyor. Hemde 3. Hb de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıllık deneyimim var. Adamlar gerizekalı ama sizin yüzünüzden heryer kuruyor. Bak güzel kardeşim bankaların ekipleri burada geziyor “firma yöneticisi” başlığında mesela on, **** gördüklerim.
Diğerleri de geziyordur. Burada acık ortada boş belleş şeyler sorarsanız kapanır. Onlar gezmese bile sen burda soru soruyorsun bazılarıda cevap verip evet diyor sonra başka dingil müşteri arıyor burdan gördüğünü bankaya soruyor kayıt oluşturuyor bankada engelliyor.
O dediğin algoritma hepsiburada da var ancak bankada yok.
İş bankasının 20 milyondan fazla müşterisi var.
200-300 kişi bu işi yapti diye kampanya sönmez.
Eskiden açıklar 2-3 yilda kapanmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 1 Şubat 2023; 20:28:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankada algoritma yokmuş.
Peki güzel kardeşim
Bankalar burada konuşuluyor diye kampanyayı bitirmiyor, anlamadığınız bir şey var. Bankalar ve alışveriş siteleri 85 milyon için kampanya yapmıyor, bunu anlamanız lazım.
eğer banka veya alışveriş sitesi kampanya yapıp kampanyadan ne kadar çok yaralanan olursa o kadar çok kâr ederler" mantığı doğru olsaydı, kampanyadan yararlanan sayısı artınca kampanyaları bitirmezlerdi. " Banka istediği zaman kampanyayı sonlandırabilir" maddesi de çoğu zaman yararlanan sayısı artınca kampanyayı bitirmek içindir.
*** Son zamanlarda çoğu firma "yararlanan sayı sınırı" getirmeye başladı. Paycell, tosla, vb. şu kadar kişi katılımıyla sınırlıdır demeye başladılar. Vakıfbank ın bankomat-migros kampanyasını 1 aylık süre verip, 2-3 günde bitirdiğini hepimiz hatırlarız. İşte o yüzden iyi bir kampanya oldu mu burada herkes ilk günlerde kampanyayı tamamlayıp işlemleri bitirmeye çalışır ( hatta sonradan kombolar geleceğini tahmin ettiği halde su akarken testiyi dolduralım diye).
***Yukarıda "banka her şeyi görüyor biliyor( burası doğru), içiniz rahat olsun her şeyi yazabilirsiniz ( burası yanlış), yok bankanın algoritması var, yok ne kadar müşteriye ulaşırlarsa o kadar iyi mantığı doğru değil. Çoğu zaman banka %2 komisyonla çalışırken, o kadar kişiye %20 ye yakın iadeyi nasıl verecek bunu hiç düşündünüz mü. Örneğin 500 TL indirim kampanyasında 85 milyonun yarısı yaralansa , herkes pazaramadan 5000 TL. lik alışveriş yapsa 500 TL. kazansa hem pazarama satış patlaması yapsa, hem banka kredi kartı harcatma rekoru kırsa sizce iyi olmaz mı. (Bence iyi olmaz) 40 milyon x 500 TL. 20 milyar kampanya promosyonu dağıtmış olur. Sizce bütçeleri kaldırır mı bunu?
Yukarıda yazdıklarımdan algoritma kurarak ne demek istediğimi anladınız herhalde.
( Bu arada kimse tecrübeden bahsetmesin, infoshop kampanyalarından tutunda ne kampanyalar gördük biz. Ne firmalar geldi geçti 20 yıl içinde burada eskiler iyi bilir)
-
Taksit işi bozmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksitli altın deneyen var mı?
200 milyar liralık işlem yapılacak hocam kartlarından hem de kendi platformundan 200 milyar liralık harcama yapılmış olacak..
Çift dikiş diyebiliriz.. Ben banka için olumsuz bir durum olacağını düşünmüyorum..
Tebrikler hocam. Sabahtanberi onu dene bunu dene. Sipariş geçtim. İndirim yansıyınca cevap veririm
Yok öyle birşey!
3 taksit yaparak mi sipariş geçtiniz?
hocam cevap vermen büyük hata. zamanında bunları engellediğim için o tür mesajlar bende gözükmüyor. zamanında yapmayın dediğimde küfür eden bile olmuştu.
isim vermiyim bir bankada sizde şöyle bir hata var diye kayıt açtım, 1 ay sonra alakasız bir cevapla dönüş yaptılar. adamlar daha ne yazdığımı anlamamış. bu arkadaş da gözünde büyütmüş
100tl almak için bir insan neden konuda 1ay altın muhabbeti çevirir anlamak güç. amazon dan hepsiburada dan parçalı alışveriş yapanların harcamaları baltalanmış oldu.
-
hocam bilmiyorlar ama dolaşıyorlar bende cözemedim bunları.
eğer bir soru sormak istiyorsan özelden sorarsın olur biter. Bir şeyden istifade ediyorsun yetmedi gelip burda gazeteye ilan verir gibi reklam yapıyorsun.
Bu insanlar çok değişik çok.
Bu gözler banka kampanyalarında 31 gün Cekmeyen ayı 31 gün olarak gördü.😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 2 Şubat 2023; 0:22:21 >
ben denedim ama taksit maksit olmadı :) üstelik fiyat bana saçma geldi abi zaten alacağımız 500 lira, üstüne her gramda 90 lira üstüne koymuş öyle satıyor ne anladım ben o işten 50 lira için uğraştığına değmez yani
-
Evet 3 taksit geçtim
Ben çevremdeki arkadaşlarıma eşime dostuma veriyorum. Hemde çok güzel kar da kalıyor. 3 tane kart ile. Keşke her ay 3-5 yapsa böyle kampanya
hocam haklısın sayesinde 3 defadır alıyorum pazarama üstünden ama taksit olayı çıktı mertlik bozuldu ben hb de denedim olmadı siz hangi satıcıdan hangi ürünle denediniz de oldu onu çözemedim ben yanlış yaptım bir şeyi galiba
-
A..... F...... Satıcı😀 istanbuldan gönderiyor😀 Çok açık yazmayayım dedim. Eskiden nevşehirli çorumlu vs vardı. Negünlerdi ya
Kardeş dediğin şey alışveriş yapılan siteler için geçerli olabilir. Hatta öyle. Ancak banka için geçerli değil. Banka benim ne aldığımı hangi ürüne girdiğimi vs göremez. Öyle olsaydı sarıkızı engellemek için taksit olayı getirmezdi. Sarıkız alanı dahil etmezdi olur biterdi. Bilemiyorlardı ama :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X