Şimdi Ara

Maximum yeni yıl kampanyası 100tl maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
9
Favori
3.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum kartını iptal ettirmek isteyip de puan maxipuan teklifi alan var mı?

Deli gibi kart kullanıyorum ama gelen puan fıss...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yüz diyen bankaların kampanyalarına katılmayın. Varsa paraf, bonus, odeabank a katılın

• Maximum birmis ya. Gecen 3-5 puan birikmis harcayacak yer bulamadim hicbiyerde gecmiyor maxipuan.

• fos, alışveriş yapacaklara iyi ama sırf bunun için alışveriş yapılmaz.

10/200
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Maaş müşterisi değilim. Her seferinde Kasım ayı ekstresine, son gün, yıllık kart aidatını yansıtıyorlar. Arayıp iade talebinde bulunuyorum. Sonra iade ediyorlar. Geçtiğimiz senelerden birinde söyledikleri kadarıyla yıllık kullanıma bakıp, iade kararını veriyorlarmış. Yalnız benden bu sene 54 TL almışlardı, size acaba neden 71 TL dediler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası ve maximum... Aklı olan garantiden şaşmaz. Bu ne ya her gün 100₺den 10gunde 1.100₺ye eve ne alabilirsiniz ki. Fiyasko...

Garanti 600₺ye 60₺ veriyor. Üstelik yakıt da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenantugrali -- 10 Aralık 2016; 0:00:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akaryakıt dahil olmadığı için çöp .

• Sethlans kullanıcısına yanıt
    Maximum tema gold kart 71 tl imiş.

• ya arkadaş bu gün sms gelmiş ve bir saattir bu kampanyanın şartlarını arıyorum ve bulamamıştım ,siz nasıl buluyorsunuz :)
    üye işyeri olacak ,aynı gün farklı firmadan alım yapılabiliyor
    ve 1100 / 100 tl. (toplamda) verecek
    ilk 100 tl. boşa gidecek ama artık ne kadar başarırsak onu alacağız :)
  • İlk 100 sonrasını okumadım. boş benim için
  • Çöp
  • 2 yıl önceydi galiba. 6x100'e 100 TL maxi puan vermişti. Maximum böyle kampanyalarla çıksın sahneye. Gerisi çöp.
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    2003 den beri önce öğrenci daha sonrada normal kart kullanıcısıyım 1 kere aidat vermedim, arayıpta sormuyorum huylandırmayım
  • Harbi fiyasko nedir bu ise yaramaz

• Paraf buna bakarak cok iyi ilk 100den sonrasi yok sektor pos sarti yok ustelik dun sanal tic kampanyasi yapmislar ay sonuna kadar 1500e 100 paraf verecek birlestirip kullanilabilir.

• 09-31 Aralık 2016 tarihleri arasında market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, optik, züccaciye, kitap, oyuncak sektörlerinde faaliyet gösteren Maximum üye işyerlerinden veya seçili elektronik market ve e-ticaret firmalarından Maximum Kart’ınızla tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 10 TL, toplam 100 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayları:

1. Kampanyamız kapsamında 09-31 Aralık 2016 tarihleri arasında Maximum uygulamasına dahil market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, züccaciye, kozmetik, kitap, oyuncak, optik sektörleri ile seçili elektronik market ve e-ticaret firmalarından tek seferde yapılacak ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 100 TL ve üstü peşin veya taksitli alışverişe 10 TL, toplam 100 TL MaxiPuan verilecektir.
    2. Kampanyamız Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde gerçekleştirilen 100 TL ve üzeri tutardaki peşin veya taksitli alışverişlerde geçerlidir.
    3. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır.
    4. Kampanyamız süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "YENIYIL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
    5. Kampanyamıza Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartları da dahildir. Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için "YENIYIL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    6. Kampanya kaydı için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    7. Kampanyamızda kazanılan ilave MaxiPuanlar, kampanya bitiminden itibaren 15 gün içerisinde kampanya kapsamında kullanılan son kredi kartına yüklenecektir.
    8. Ekstra MaxiPuanların son kullanım tarihi 24 Ocak 2017 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 25 Ocak 2017 tarihinde geri alınacaktır
    9. Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan bir kez yararlanabilecek ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    10. Kampanyaya MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    11. Maximum Kart'a yüklenen puanlar Maximum Kart ile Maximiles'a yüklenen puanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    12. Bankamatik Kartlarıyla yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir ve Bankamatik Kartları için de SMS kaydı gerekmektedir.
    13. Bankamatik Kartıyla kazanılan MaxiPuanlar da geri alınacaktır.
    14. Kampanyamızdan MaxiPuan kazanabilmek için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartlarıyla ya da kredi kartıyla yapılması gerekmektedir.
    15. Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart’la yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
    16. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    17. E-ticaret sitelerinde yapılan alışverişlerde , Mücevher, Takı (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorileri), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet araç satışları) ve kategorilerinden gerçekleştirilecek işlemler ve kontör alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya dahil elektronik market ve e-ticaret siteleri
    Hepsiburada
    Evmanya
    sahibinden.com
    n11
    gittigidiyor
    kronotrop.com.tr
    Bimeks
    Teknosa
    Mediamarkt
    Vatan Bilgisayar
    Apple Store
    Bilkom
    mizu.com
    Trendyol.com
    1V1Y
    Morhipo
    Misspera
    Zizigo
    Markafoni
    Lidyana.com

• Eylül de kampanyasına katıldım 4-5 kere ardıktan sonra puanları daha geçen hafta yüklediler. Konusu vardı hatta, puanın yüklenmesini birsürü bekleyen vardı.
  • mabeynihumayun M kullanıcısına yanıt
     Maximum yeni yıl kampanyası 100tl maxipuan
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi hocam. İlk 100 lira harcama sonrası da sms gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.