Şimdi Ara

Maximus Formula Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximus Formula SE Sıvı Soğutma.. Sıcaklardan Dolayı Tek Radyatör Yetmemeye Başlamıstı..!!

Baştan Sona Deişiklikler.. Elimde Boşta Olan Bigwater 735 Radyatörünün Dış Kasasını Sökerek Kasanın Altı Kısmına Dahil Ettim..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel çALIŞMA DEĞERLER NASIL
  • Teşekkürler.. Hemen Koyuyorum.. Q6600 2.40 Ghz Stock Kullanımda, Masaüstü, Mediaplayer Vs Idle Durumda Sonuclar Böyle, Yük Altında İse.. İşlemci 28 Dereceyi Geçmiyor, Çekirdekler İse 33 Derece..

• oda sıcaklığı kaç hocam şaşırdım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

oda sıcaklığı kaç hocam şaşırdım valla
    24 Derece Falan, Klima Var Ama , Klima Kapalı İken 30 32 Derece Cpu..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 11 Temmuz 2008; 19:41:13 >
  • ya bende de durum aynı 30-32 derece odada klima yok

ondan sordum dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

ya bende de durum aynı 30-32 derece odada klima yok

ondan sordum dostum

sorun sende kardeş
  • bende bi sorun yok gayet iyi çalışıyor koçum herkesin senin gibi odalarda ayrı + mobil kliması yok
  • Gerilmeyin Arkadaşlar.. Suan Normal Oda Sıcaklıkları 31 Derece Degerleri, Q6600 3.3 Ghz..!!

• Kasa içerisinde azıcık daha uğraşıp, güzel bir kablo toplama çalışması yapılsa, çok daha güzel olacak..
    İçerideki elemanların güzelliği kaybolup gitmiş kablo karmaşası içerisinde çünkü..
    Kolay gele..
  • haklısın amfibi abicim kablolardan göremiyoruz kartın güzelliğini
  • Kablolar İçinde Nasıl Yapsam Diye Düşünüyorum Uzun Zamandır..!! Dün Gece Mavi Antifiriz Ve Birazda Saf Su Kullanarak Bir Karısım Yaptım, Sistem Tam Yarım Litre Sıvı Alıyor.! Son Halinden Bir Kaç Resim..!!

• İşlemci sıcaklığı için Asus PCProb yerine TAT, Core temp ve HWMonitör gibi programlar ile çekirdek sıcaklıklarını baz alın.
  • Bende de aynı anakart var.Aynı işlemci var.Ben de düşünüyorum da bakalım artık.Ne kadara mal oldu bu sistem?Acaba o/c sonrası sıcaklıkları gösteren bir tablo yapabilir misiniz?

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

Bende de aynı anakart var.Aynı işlemci var.Ben de düşünüyorum da bakalım artık.Ne kadara mal oldu bu sistem?Acaba o/c sonrası sıcaklıkları gösteren bir tablo yapabilir misiniz?

Teşekkürler
    Maliyet Olarak, Sistemi İkinci El Aldım.. 50 Milyon Gibi Bir Fiyata Geldi.. Antifiriz 5 Lira, 60 Milyon Maliyet Var.! 3.3 Ghz Sıcaklık Değerleri Yukarda Mevcut..!!
  • "Daha yüksek değerlere çıktınız mı,çıktıysanız sıcaklıklar nasıl? " diye sormam daha doğru olurdu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

"Daha yüksek değerlere çıktınız mı,çıktıysanız sıcaklıklar nasıl? " diye sormam daha doğru olurdu sanırım
    4.0 Ghz Kullandım Yarım Gün Kadar.. 50 55 Arası İşlemci, Çekirdekler.. 60 70 Deişiyor..!!
  • Çok tatlı gözüküyor
  • 1 ortos yapsan tırt giderdi kalpten cpu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.