Şimdi Ara

Maximus VI Formula Ram Uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Z87 çipsetli Maximus Formula VI anakart için ram alacağım, kingston'un sitesinde ve asus'un ürün dökümanlarında önerilen ramleri bulamadım, bunun yerine aşağıda ki ürünü almayı düşünüyorum. Sizce çalışmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Benim bildiğim kadarıyla önerilen ürünlerin kullanılması sistemin daha stabil olmasını sağlıyor ancak çalışmasına engel olmuyor. Almak istediğim ürün marka ve modeli şu : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4)2400MHz DDR3 Ram

Çift Kanallı Bellek
    Dört kanallı bellekler hazır
    Kapasiteler 8GB–64GB (8GB, 16GB ve 64GB kitlerle)
    2400MHz'e varan hızlar
    1,5V ve 1,65V çalışma voltajları, kararlı hız aşırtmayı olanaklı kılar
    Intel XMP otomatik hız aşırtma işlevi ile uyumludur
    P55, H67, P67, Z68, H61 (AG), X79 ve Z77 Intel yonga setlerinin yanı sıra A75, A87, A88, A89, A78 ve E35 (Fusion) AMD yonga setleri ile birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır
    Maksimum performans ve hız aşırtma özelliği için özenle seçilmiş yüksek kaliteli yongalar
    Güçlü siyah ısı dağıtıcı ve uyumlu siyah PCB.
    Yüzde 100 test edilmiştir

• Anakartınızın üzerinde yazan bellek kapasite çalışma uyumluluklarına bakmaktan ziyade anakartınıxın sitesine girin rem uyumluluk listesine göre istediğiniz modülü destekleyen bir bellek alın
    Bence gskill yada corsair alın kingston fazla stabil degil oc de falan.
    Eğer oc yapacaksanız mhz si yüksek remlere bakın normalde 1600 mhz de rahat yeter önemli olan bellek gecikme sürelerinin düşük olması mantık bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.