Maxi para kartımı mobil ödeme için tanımlayacam ama şöyle bi hata veriyor. Sizce neden? Nasıl çözerim, kart şifresi değiştirdim ama olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Maxi para kartımı mobil ödeme için tanımlayacam ama şöyle bi hata veriyor. Sizce neden? Nasıl çözerim, kart şifresi değiştirdim ama olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atmye takıp çıkartın hocam şifre tanımlanmamış olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam rica ederim ne demek, akşama kadar muhtemelen Maxipara'da yatmış olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist05 -- 7 Ağustos 2021; 1:1:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar, Maxipuanları hangi alışveriş sitesinde kullanabiliriz? HB, N11, Trendyol, GG'da kullanamadım :(( |
Altungold, yemeksepeti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 7 Şubat 2022; 13:5:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyvallah dostum çok sağol. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
islemlerde görünmedi hocam ama bana görünende. 10 fazla yatti kalan tek işlemim de hepsipaydi acaba size fazla yatan olmamış mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağol dostum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |