Şimdi Ara

Maxipara kartınıza 100 TL maxipuan (Nisan ayı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
2.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

maxipara nedir ,biz niye iş Bankası kredi kartını aldık kapattırayım gitsin bu çöp kartı

Aynen öyle. Maximum kart kullanıyoruz, bir de başımıza maxipara kart çıkardılar.

İş Bankası'nın puan işleri iyice saçma sapan bir hal almaya başladı. Android telefonlar dışında zaten işe yarar kampanyalar da sunmuyorlar artık.

Böyle giderse ben de kartı artık kapattırıp başka banka kredi kartı kullanmaya başlayacağım.

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    aynen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

malum şahıs bu konuya uğramamış

Alıntıları Göster

Hocam O şahış hayırlı bir iş için gelmez.

Kampanyaları bitirmeye gelir.

Umarım forumdan temelli uzaklaştırılmıştır.

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Aynen hangi 3 kampanya hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ddogu D kullanıcısına yanıt

Temassız, market ve maxipara nin kendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Aralık ayında iki maxipara kartıma puanlar yatmadı. Ne müşteri hizmetlerini aradım, ne de bir yere şikayet ettim. Kampanyaların bitmesi veya kısıtlanmasının sebebi foruma f, p, p gibi kısaltmalar yerine açık olarak festpay, paycell, param yazanlar değil; müşteri hizmetlerini taciz edenler ve sağa sola hakkı olmadığı halde şikayet edenlerdir.

TEB 500/20 konusunda da kayıt açan açana.yaptigi yerleri açık açık yazmış bir de.sonra niye yatmadı, diye dusunsunler dursunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 12 Nisan 2021; 15:7:58 >
  • bkmterra B kullanıcısına yanıt
    Maxipara
    Ramazan market
    Nfc

İşlem başına 15 maxipuan 8 işleme ekstra 100 maxipuan oran 1200/220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 12 Nisan 2021; 15:22:26 >
  • Maxi kartı mobil üzerinden tanımladïm, tecrübeli üstadlar komisyon olmadan, karta en kolay nasıl para atabilirim acaba (limit sınırı olmadan)

• exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Hocam maximum mobile kartlarım, maxipara kart, kart işlemlerim, anında para yükleme..
    Adımlarını takip ederek hesabınızdan komisyonsuz yükleme yapabilirsiniz

• Yanlis yere yazmisim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atak-1 -- 12 Nisan 2021; 23:40:54 >
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Sanal kart değil de fiziki kart istediyseniz kartı teslim almadan önce kullanırken bir takım sorunlar olabiliyor.

İş bankası hesabınız varsa diğer arkadaşın dediği yolla komisyon olmadan yükleme yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 13 Nisan 2021; 0:16:2 >
  • Maxipara kart fiziksel olarak tüm alışverişlerde geçiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 15 Nisan 2021; 16:57:47 >
  • Bu Maxi Para kart ne sikindirik bir karttır arkadaş!

18 senelik İş Bankası müşterisiyim ama ilk defa bu kadar fıtık oldum sinirden.

Migros Sanal Marketten sipariş vereyim dedim ama orda bile geçmiyor bu kart!

Ulan burada bile geçmiyorsa bu kart o zaman nereden nasıl alışveriş yapıcaz internet üzerinden!

Madem geçmiyor o zaman neden kampanya yapıyorsunuz bu karta!

Hay yapacağınız işe sıçayım İş Bankası!

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Migrosdan MP yapılır ve 3 kampanyasi combo olur.

Alıntıları Göster

Hocam migros sanal market kabul etmiyor bu kartı, migros'dan nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Fiziksel olarak mağazadan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Hocam migros sanal market kabul etmiyor bu kartı, migros'dan nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Fiziksel olarak mağazadan mı?

Alıntıları Göster

Bi espirisi kalmadı artık sanal market üzerinden değilde mağazadan uygulama üzerinden işlem oluyordu.

Hocam sanal markette , cepteşok'ta vs. Kredi kartı geçer sadece . Kart'a özel bir durum değil yani

Migros hemen ve normal migros'ta kullanabilirsiniz. Migros hemen migros sanal pos üzerinden çektiğinden eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 15 Nisan 2021; 17:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caseon

Hocam sanal markette , cepteşok'ta vs. Kredi kartı geçer sadece . Kart'a özel bir durum değil yani

Migros hemen ve normal migros'ta kullanabilirsiniz. Migros hemen migros sanal pos üzerinden çektiğinden eklemişler.

Migros Hemen bizim buraya hizmet vermiyor malesef.

Tek yöntem; direkt Migros'a gidip kullanmak gerekiyor o zaman değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 15 Nisan 2021; 18:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Bi espirisi kalmadı artık sanal market üzerinden değilde mağazadan uygulama üzerinden işlem oluyordu.

Alıntıları Göster

Mağazadan uygulama derken anlayamadım orasını? Fiziksel mağazadan gidip kasadan işlem yapılamıyor mu bu kart ile?

Evet hocam

Sanal market için hiç bir şekilde kredi kartı dışında ödeme yaptırmıyor

Diğer kişinin dediği mkolay ama migros hemen yoksa o hiç yoktur şahsen bende 1.5 senedir kullanmadım sanal market'e marketten teslim alma geldiğinden beri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 15 Nisan 2021; 18:20:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.