Şimdi Ara

------- Maxthon 4.0.0.2000 Çıktı!!!------------ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: Dede Korkut

şu maxthon reklam işine adam akıllı çözüm bulsa süper olur.Galiba maxthonlukta bişey yok aslında, adbl0ck yapması lazım hala anlamadım neden yapmadığını ?

Forumda biri Maxthon un kendinde a d b l o c k var, ayrıca eklentiye gerek yok diye yazmıştı. Nerede bu dediği ben anlayamadım. Maxthon la açtığımda DH reklamdan görünmüyor resmen.

------- Maxthon 4.0.0.2000 Çıktı!!!------------

sağ altta...

Sizde engelliyor mu? bende pek işe yaradığı söylenemez

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dede Korkut

şu maxthon reklam işine adam akıllı çözüm bulsa süper olur.Galiba maxthonlukta bişey yok aslında, adbl0ck yapması lazım hala anlamadım neden yapmadığını ?

Forumda biri Maxthon un kendinde a d b l o c k var, ayrıca eklentiye gerek yok diye yazmıştı. Nerede bu dediği ben anlayamadım. Maxthon la açtığımda DH reklamdan görünmüyor resmen.

sağ altta...

Sizde engelliyor mu? bende pek işe yaradığı söylenemez

tertemiz.. ayarlarımı gösterdim sağ altta...

• Opera varken ne Chrome, Firefox, Safari, Explorer kullanılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uğur

Opera varken ne Chrome, Firefox, Safari, Explorer kullanılır mı?

fanatiklik değilde kur maxthon aradaki farka bak... uzun zaman bende operayı kullandım yoksa..
  • quote:

quote:

fanatiklik değilde kur maxthon aradaki farka bak... uzun zaman bende operayı kullandım yoksa..

Daha Türk forum sitelerinde Maxthon duyulmadan önce ben kullanıyordum ve biliyordum. Ancak ozamanlar Win 8 teması öngörünümüyle değildi. Sade ve kullanışlıydı şimdi genişletildi hem tema hem içerik ve işlevsellik açısından ama hala Opera varken hiçbirinin yüzüne bakmam. Sen de Opera 15' i kur aradaki farkı gör.

• quote:

quote:

quote:

Daha Türk forum sitelerinde Maxthon duyulmadan önce ben kullanıyordum ve biliyordum. Ancak ozamanlar Win 8 teması öngörünümüyle değildi. Sade ve kullanışlıydı şimdi genişletildi hem tema hem içerik ve işlevsellik açısından ama hala Opera varken hiçbirinin yüzüne bakmam. Sen de Opera 15' i kur aradaki farkı gör.

1-2 ay önce kurmuştum o arada ne değiştiki acaba:) yine kurarım eski göz ağrısı.. ama maxthona en basitinden hızda yetişemiyordu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-2 ay önce kurmuştum o arada ne değiştiki acaba:) yine kurarım eski göz ağrısı.. ama maxthona en basitinden hızda yetişemiyordu...

Maxthon hızlı bir tarayıcı değil ki. Çok basit yapılmış bir tarayıcı. Onu kullanacağıma Chrome sade tasarımlı browser kullanırım. Maxthon niye bu kadar çok olumlu yorumlanıyor anlamıyorum.

• Şuan Maxthon' dan giriyorum foruma. Şimdilik yeni sürümünde sorun yok ama olumlu yada olumsuz yorumlarım ileride olacaktır tabii. Biraz zaman alması lazım kullanmamın.
  • quote:

Şuan Maxthon' dan giriyorum foruma. Şimdilik yeni sürümünde sorun yok ama olumlu yada olumsuz yorumlarım ileride olacaktır tabii. Biraz zaman alması lazım kullanmamın.

en azından sayfa açışlarına bir bak kıyasla...
  • quote:

quote:

Şuan Maxthon' dan giriyorum foruma. Şimdilik yeni sürümünde sorun yok ama olumlu yada olumsuz yorumlarım ileride olacaktır tabii. Biraz zaman alması lazım kullanmamın.

İyi de bunun sayfa açılışı veya açılış hızını siz kıyaslayamazsınız ki? Hatta anlayamazsınız? Web browser' ların senelik zaten kıyaslamalarını yapan şirketler var. O yüzden Opera, Firefox ve Chrome' nin yanına gelemez Maxthon. Akış hızı çok ağar kalıyor. Opera kullanmaya devam. Bence yol yakınken sizde dönün Opera' ya. Bir gün herkes Opera kullanacak. "Forever Opera"

• quote:

quote:

quote:

İyi de bunun sayfa açılışı veya açılış hızını siz kıyaslayamazsınız ki? Hatta anlayamazsınız? Web browser' ların senelik zaten kıyaslamalarını yapan şirketler var. O yüzden Opera, Firefox ve Chrome' nin yanına gelemez Maxthon. Akış hızı çok ağar kalıyor. Opera kullanmaya devam. Bence yol yakınken sizde dönün Opera' ya. Bir gün herkes Opera kullanacak. "Forever Opera"

Daha 1 ay önce İnternet Explorer ı öve öve bitiremiyordunuz. En güvenli tarayıcının ie olduğunu yazıyordunuz, ne oldu şimdi Opera ya mı döndünüz..

• Valla ben ben hepsini kullandım kardeşler, en rahatı ve hızlısı şimdilik benim için Maxthon. Kim ne ölçmüş ne biçmiş beni hiç ilgilendirmez, ben kullandığımı bilirim. Kim neyle rahat ediyorsa onu kullansın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha 1 ay önce İnternet Explorer ı öve öve bitiremiyordunuz. En güvenli tarayıcının ie olduğunu yazıyordunuz, ne oldu şimdi Opera ya mı döndünüz..

Explorer da kullanırım Opera da kullanırım bundan size ne ?

• quote:

quote:

quote:

anlayamamak zor değil.. göz var nizam var.. şimdi opera 15 e baktımda maxthonu geçmiş hız konusunda.. açık ve net... yanlız yer imleri nerde sorması ayıptır..?

• opera 15.inci sürümüyle beraber webkit motoruna geçti.zaten maxthon da webkit motorunu kullanıyor lakin tek tıkla ie motoruna da geçiş yapabiliyorsunuz.hız konusunda şuanda rakipsiz olarak modern arayüzüne çıkarılmış internet explorer dir.özellikle sayfa açılılış hızı olarak rakipsiz..
    ancak özellik olarak maxthonun eline kimse su dökemez.hele hele opera neredeyse beta aşamasında gibi bir tarayıcı olmuş.sil baştan başlamışlar gibi...maxthon hız olarak da daha iyi bence.

herneyse isteyen istedği tarayıcıyı kullanır.fanatiklik yerine objektif yorumlar yazmaya gayret gösterelim.ben özellikle chrome dışında her tarayıcıyı bilgisayarıma yüklüyorum.hem gelişmeleri takip ediyorum hemde bazı özellikleri nedeniyle tarayıcı seçeneğim oluyor.önceden hep firefox kullanırdım sonrasında maxthon kullanıyorum baya bi süredir.
  • Madem bu kadar çok güveniyorsunuz tarayıcınıza Maxthon yanlışım varsa düzeltin 4-5 senedir var ve çok tutulan bir tarayıcı değil. Çünkü akışı çok kötü.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 2 Ağustos 2013; 19:41:11 >
  • Cem Uğur kullanıcısına yanıt
    Maxthon!a çamur atma girişimi tam gaz devam ediyor. Kullanmamak elinizde. Kullanmak isteyenin de hevesini kırmayın. Çok övdüğünüz tarayıcınızla karşılaştırma yaparsınız ona göre seçim yaparsınız
  • Uzun yıllardır Opera kullanan ve henüz Opera 15'e geçiş yapmayıp 12.16 kullanmaya devam eden bir Opera kullanıcısı olarak; bana göre Maxthon'un tek eksiği, yavaş bağlantı ile internete girenler için verilerin sıkıştırılarak verildiği bir proxy sunucusuna (Opera Turbo özelliği gibi) sahip olmayışı. Bunun haricinde özelleştirme seçenekleri, default halde gelen özellikler ve tarama hızı açısından Maxthon bence çok iyi bir tarayıcı.
  • 10 senelik bir Operacı olarak bugün Maxthon'u denedim ve oldukça memnun kaldım. Bir kere hız olarak Operayı tokatlıyor ve googlemaps gibi operada açılmayan siteleri destekliyor (haliyle)
    opera 12. den artılarıda var eksileride var ama şu ana kadar çok fazla eksiğini görmedim.

En büyük eksikliğini duyduğum şey Opera'da ki note olayı. Hızlı not ekleme ve kaydetme yok. SkyNote diye bir şey var ancak anynı işlevi görmüyor.

İkinci en büyük eksik save to download folder. Sağ tek tuşla download folderına atama yok.

Opera 15 sürümü ile resmen s.çtı şimdi tüy dikecek onu bekliyorum.Kesinlikle intihar ettiler.
    Maxthon bir sürü özelliği ve cloud sync ile şu an epey iş görür gibi. hem windows hem mac osx hem ios kullanıyorum. Macbook Pro'da da deniycem bakalım hızı nasıl. Mac OSX2de Safari dışında adam gibi bir browser yok. Firefox, Chrome, Opera falan çok fazla ram ve cpu yiyor bir o kadarda yavaşlar. Maxthon hızlı çıkarsa beni şaşırtır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.