Şimdi Ara

Maya, İllüstratör, After Effects, Fireworks vs. Grafik Programları Için Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığım gibi grafik programlarında sıkıntı çekmeyeceğim laptop lazım.Sağlam bi iş bulana kadar yani max.5 sene götürse yeterli.Aklımda ge70 gtx660m li laptop var aslında.Hem ekran kartı fena değil hem de 17''.Yorumları okudukça kafamda soru işareti oluşuyor o yüzden konu açma isteği duydum.Bütçe max. 2.5m. Msı yorum veya tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ge70 gayet iyi secim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GE70 e 2600 tl vereceğine aynı özellikteki lenovo Y580 e 2000 tl verebilirsin . 600 lira karın olur . Bizzat kendim kullanmaktayım gayet başarılı . Ayrıca GE70 e verecek kadar bütcen varsa sana tavsiyem Monster bilgisayarlara bakman . Hem uygun fiyatlı hemde bilgisayarın özeliklerini kendin belirliyebiliyorsun . Üstelik daha ucuz fiyata GTX 670mx olacaktır . İncele istersen:
    http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p1169&opr=5055

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

GE70 e 2600 tl vereceğine aynı özellikteki lenovo Y580 e 2000 tl verebilirsin . 600 lira karın olur . Bizzat kendim kullanmaktayım gayet başarılı . Ayrıca GE70 e verecek kadar bütcen varsa sana tavsiyem Monster bilgisayarlara bakman . Hem uygun fiyatlı hemde bilgisayarın özeliklerini kendin belirliyebiliyorsun . Üstelik daha ucuz fiyata GTX 670mx olacaktır . İncele istersen:

Hocam ben de y580 kullaniyorum.
    Ama satilimiyir y580 artik ulkemizde.
    Ge70 de 2300 civarina satiliyor.
    Ge70 iyi seicm olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

GE70 e 2600 tl vereceğine aynı özellikteki lenovo Y580 e 2000 tl verebilirsin . 600 lira karın olur . Bizzat kendim kullanmaktayım gayet başarılı . Ayrıca GE70 e verecek kadar bütcen varsa sana tavsiyem Monster bilgisayarlara bakman . Hem uygun fiyatlı hemde bilgisayarın özeliklerini kendin belirliyebiliyorsun . Üstelik daha ucuz fiyata GTX 670mx olacaktır . İncele istersen:

Ge70 iyi seicm olur yani

Nasıl ya ?Niye satılmıyor

• @berkay monsterı biliyorum.tamam f/p olarak trde görülebilecek en iyi ürünler var ama o kadar para verip beklemek ne derece doğru bilmiyorum.Kasa olarak sanırım lenovolar daha iyi msi dan fakat kronik sorunları çok gibi duruyor tabi forumdakilerin yorumlarına göre.Ayrıca msi 2300e kadar düşüyor bazı sitelerde.
    @elano teşekkürler bu arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Ge70 iyi seicm olur yani

Nasıl ya ?Niye satılmıyor

Amerikada filan satiyorlar ama onun yerine y500 getirdiler ama o da iyi degil zaten

• yorum/tavsiye bekliyorum

• Hocam msi dan iysii yok :)
    Bosa bekleme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.