Şimdi Ara

Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deskte tek dikkatimi çeken, applications kısayolunun içeriğini gösteren baloncuk muhabbeti... Çok hoş olmuş gerisi pek uyumsuz duruyor...

@kargas;
    Herşey mükemmel ancak o taskbardaki winamp ikonu diğer 3 ikona uyum sağlamamış, raf görünümü biraz ufak kaçmış, dikkatle bakıldığında farkediliyor. Ayrıca o player hiç ama hiç uymamış... System tray 'de ikonları da açık gri renkte yaparsan bu iş tamamdır... Eğer bu desk yarışmada olsaydı ve jüride olsaydım, söylediğim hatalarda olmasaydı kesin 10 üzerinden 9 almıştın benden,
  •  Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

@xhoOp;
    Deskte tek dikkatimi çeken, applications kısayolunun içeriğini gösteren baloncuk muhabbeti... Çok hoş olmuş gerisi pek uyumsuz duruyor...

@kargas;
    Herşey mükemmel ancak o taskbardaki winamp ikonu diğer 3 ikona uyum sağlamamış, raf görünümü biraz ufak kaçmış, dikkatle bakıldığında farkediliyor. Ayrıca o player hiç ama hiç uymamış... System tray 'de ikonları da açık gri renkte yaparsan bu iş tamamdır... Eğer bu desk yarışmada olsaydı ve jüride olsaydım, söylediğim hatalarda olmasaydı kesin 10 üzerinden 9 almıştın benden,

9 da fena puan degıl bazı eksıklerı var bılıyorum cok calısıyom buara arada kendımce bukadarını yapabıldım bos zamanım olunca baskada gonderırım sagolun yorumlarınız benı mutlu ettı :):):):)

Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri
    bırazdegıstırdım sımdılık bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargas -- 5 Mayıs 2011; 17:10:39 >

•  Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri

Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar uğraştım :) simgeler kaldı bir tek ama çok da göze batmıyor. Herkese iyi forumlar..

Biraz değiştirdim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 6 Mayıs 2011; 18:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri

Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar uğraştım :) simgeler kaldı bir tek ama çok da göze batmıyor. Herkese iyi forumlar..

hos ve sirin olmus

Biraz özensiz oldu ama zamanım yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ome r -- 6 Mayıs 2011; 12:17:16 >
  • buda benimki,nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Eyvallah hocam.
  • Sondan başlarsak ;

SWX Renk uyumu çok güzel, eline sağlık, yerleşimide düzeltsen, dock kullanmıyorsun sanırım mesela dock kullanabilirsin birde kısayol simgelerini ortadan kaldıracak bir yöntem bulursan güzel olur

Fîrzen tema ile duvar kağıdı uymamış bana göre, ama yazılı stilini sevdim

kargas burada pek görülmeyen bir stil olmuş ama eline sağlık güzel olmuş

KNTLG simgeler benim beğendiğim türde değil ama tema güzel tabi üzerinde çalışman lazım mesela sağdaki gezinti bölümündeki simgeleri değiştirmen falan gerek...

xhoOp sade ve çok hoş bir görüntü oluşturmuşsun eline sağlık

2smoke hiç becerememişsin otur sıfır

Razumihin7 biraz daha düzenlemen gerekli ama olumlu yoldasın

AsosyalBilgisayar sadelik adına bana göre simgeleri bir dock ile yada stack programı ile toplarsan daha güzel olabilir...

DLI duvar kağıdındaki derinlik hissi güzel olmuş her zamanki gibi sade bir masa üstü, siyah ağırlıklı şeffaf bir tema neden kullanmıyorsun ?

speedman benim zevkime göre biraz daha toparlanman gerekiyor

marijuana68 söyleyecek söz bırakmamışsın

• @Furkan*
    Wallpaper çok hoşuma gitti. Her zamanki gibi güzel bir Desk olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

@Furkan*
    Wallpaper çok hoşuma gitti. Her zamanki gibi güzel bir Desk olmuş.

Teşekkürler :)
  • Furkan* müzik çalar nedir? Metro teması ile ilgilendiğimde bir kaç favori eklemiştim şunlara bir bak istersen :

metro simgeleri 200 üzerinde simge ve siyah beyaz mavi seçenekleri ilehttp://yankoa.deviantart.com/art/MetroStation-183210118

windows 8 logon logosuhttp://die77.deviantart.com/art/Win8-branding-wannabe-for-7-203021771

winamp temasıhttp://rodrigopill.deviantart.com/art/Metro-Winamp-Modern-Skin-183654526

miranda temasıhttp://corgana.deviantart.com/art/Metro-skin-for-Miranda-IM-V1-184057856

• Müzik çalar Zune , windows media center gibi , 3-4 aydır kullanıyorum çok güzel bi program :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SWX

buda benimki,nasıl?

[ime]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/6/7581.png[/simage]

Kimse de dememişki aga bu nedir? Hacı photoshopta yapılanları kabul etmiyoruz...

@Yve;
    Keşke SS 'i görebilsek de biz de o düzensizliğin tadına varsak

Furkán ve Furkan* siz aynı kişi falan mısınız? Sanki kendi kendinize konuşuyormuşsunuz gibi olmuş "ardarda atılan mesajlar yüzünden"

Soul'a da şu mesajlarından dolayı hayranım. Tüm sayfadakiler için toplu mesaj yazıyor, "sanki eposta yollarken bbc ve cc kısımlarınada mail adreslerini ekliyormuş gibi- Sonra 2 hafta uğramıyor foruma... Vallaha adamım işi biliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: SWX

buda benimki,nasıl?

[ime]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/6/7581.png[/simage]

Furkán ve Furkan* siz aynı kişi falan mısınız? Sanki kendi kendinize konuşuyormuşsunuz gibi olmuş "ardarda atılan mesajlar yüzünden"

Evet, Furkan* benim fakeim.

• @KeShhh® Photoshop mu o nerden çıktı bi anlat hele
    çözünürlükten şüphelendin sanırım n150 netbook kullanıyorum
    işim gücüm yok burda hava atmak için psmi yapcam la
  • KeShhh® işi bileceksin işe gitmeyeceksin diye bir laf var sevdiğim, ama uğramamazlık yapmıyorum bakıyorum bir kaç kere değerlendirenleri okuyorum ondan sonra yazıyorum, hem sadece bu forumu takip etmiyorum daha öncede demiştim 100den fazla bağlantı var sık kullanılanlarda bir oturdum mu vakit zaten çok çabuk geçiyor filmdi oyundu diziydi derken pek vakit kalmıyor buraya arada yeni bir şeyler varsa paylaşıyorum işte
  • ...

Arkadaşlar 2 günlük ara uğraşlarım sonucunda tam işime yarayacak hale getirdim :)) masaüstüm çok karışıktır normalde ama object dock sayesinde hem böyle hoş bir görsele hemde toparlamaya sahip oldum tabi o da bu forumda hem resim hem bilgi paylaşımında bulunanlar sayesinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 7 Mayıs 2011; 17:40:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.