Şimdi Ara

Mayıs 2012 Türkiye’de en çok satan marka ve modeller (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW mercedesten büyük marka diyen gençler yaşınız elvermez böyle şeylere.youtube videolarıyla büyüyen nesilden da fazla bir şey beklememek lazım aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: lehonour

o nissan cuk nası 460 tane satmış yau, araç çıktı çıkalı sadece bir kere denk geldim koskoca ankarada

Rönesansın Ankara'sında mı yaşıyorsun arkadaş, geçen sene Ankara'ya günübirlik geldim, onda da Juke'un bırak hususisini, taksisine bindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: lehonour

o nissan cuk nası 460 tane satmış yau, araç çıktı çıkalı sadece bir kere denk geldim koskoca ankarada

Rönesansın Ankara'sında mı yaşıyorsun arkadaş, geçen sene Ankara'ya günübirlik geldim, onda da Juke'un bırak hususisini, taksisine bindim.

Harbiden ya anlara juke kusuyor resmen. Acaip juke goruyorum.

• bmw ile merso kapışmasını izlediniz bu gecelik dh forum oto canavarlarından bu kadar

abicim mercedes her alanda bir firmadır bmw ise belirli bir kesimde bir firma ve daimler ag varken onun alt yapısındaki diğer markalar varken bmw mercedes'i geçemez hiçbir zaman. tasarım konusunda mercedes c serisi ile atak yaptı makyajlayarak mersonun şuan S ve E makyaj yiyecek o zaman görecekler farkı.
  • abi sembol nasıl bu kadar satmış? arabalar 65bg - 75bg 4 kişiyi taşır mı o araç?

bir de 5 bg olan version 39.400 diyor. o paraya 1500 daha ekle hitlerli golf al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Eh be arkadas goren de Mercedesle BMW babanizin mali sanacak. Bu kadar olumune savunuyorsunuz.

Alan memnun satan memnun..

babalarında 3 amcalarında ikişer tane var da ondan savunuyorlar tabi ne zannettin
  • Benim sportage vites küçültmüş
  • Bakıyorum forumdaki firma sahiplerinin keyfi yerine gelmiş...

BMW ve Mercedes ile ne sıkıntısı var bu forumun adamlar kendileri bile rakip firmayı kötülemiyorken siz yardırıyorsunuz buradan alemsiniz.Audi A8 iyi satmış...Herkesin içine binmeden indiği Fiesta'da fiyatlarına ve neredeyse indirimsiz satılmasına rağmen tabiri caizse yardırmış fazlasıyla hakediyor yerini....
  • Teşekkürler liste için, emeğinize sağlık.

Ocak-Mart arası 3 defa ilk 5'e giren civic son 2 aydır ortalıkta yok. Herhalde yaptıkları zamdan olsa gerek. Yada sadece yeni kasayı bekleyen hondacıların yüklenmesiydi ilk yüksek satışlar.

C segmentte i30 ve D segmentte 1.6 powershift + dizel kombinasyonundan dolayı S60'ın üst sıralarda olmasada ilk 5 te yer alabileceğini beklemekteydim, ama yanılmışım. :)

Pick-Up segmentte geçen seneyi ezici üstünlükle kapatan Mitsu L200'e, Amorak ciddi bir rakip olacağa benziyor, bu sene en yakın rakibini 2'ye katlayamayacak anlaşılan
  • Galiba F sınıfında satan araba kalmadı Coupe Bentley Continentali listeye koymuşlar
  • Astra vermiş çoşkuyu, zaten bu sınıfta alınacak en iyi araç,şirket aracı değil ve sedanı henüz yok.sedanı geldiğinde 1.likten inmeyecektir.
    golf nerde bi göremedik şu aracı,i30 nerde onuda bulamadım.
  • Fiesta patlama yapmış bu ay acaba hangi şirket toplu alım yaptı Merinos mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Benim sportage vites küçültmüş

Bence tersi, 600 küsür adet..
  • tam liste var mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

Astra vermiş çoşkuyu, zaten bu sınıfta alınacak en iyi araç,şirket aracı değil ve sedanı henüz yok.sedanı geldiğinde 1.likten inmeyecektir.

Astra satış adetlerinde H sedan ve Classic ııı de var bilginize..

Hb olarak Golf, J'den muhtemelen fazla satıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Astra vermiş çoşkuyu, zaten bu sınıfta alınacak en iyi araç,şirket aracı değil ve sedanı henüz yok.sedanı geldiğinde 1.likten inmeyecektir.

şaka yapıyor olmalısın
    bahsettiğin eski kasanın dizeli artık yok bu nedenle satışlar oldukça düşük.
    hadi diyelim yarısı eski kasa,yine golften fazla j kasa akıl var mantık varya hayret bişey.

• 10 yaşındaki Connect'e bak. Bu başarının devam etmesi için yeni kasa çok iyi olmak zorunda.
  • quote:

quote:

Astra olarak görünen satışlar sadece Astra HB'e aittir.

Sedan yani C1 segmentindeki Astra'nın mayıs 2012 satış adedi 800'dür...

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Benim sportage vites küçültmüş

Bence tersi, 600 küsür adet..

Benim demek istediğim düşük devir yüksek vitesle giderken.. vites küçültmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: 2lu

quote:

quote:

Astra olarak görünen satışlar sadece Astra HB'e aittir.

Sedan yani C1 segmentindeki Astra'nın mayıs 2012 satış adedi 800'dür...

olsun yine muhtemelen golf daha çok satmıştır,kapısı yeter.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.