Şimdi Ara

maymundan mı geldik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evrim daha kesin olarak kanitlanmadı gelip evrim ağacı sitesini yazıp durmayin.Neymis bilim dünyasında çoktan kabul gormus de cahil kesim daha kanitlanmadigini saniyormus falan.Yok öyle bir şey kesin olarak kanitlanamadı daha.

Eskiden sahte bir delil sayesinde ders olarak okutulurdu bilenler bilir.Sonra delil olarak gösterilen kafatasının insanlar tarafından oluşturulup oraya gömüldüğü ortaya çıktı falan.Kafatasında çene kısmı maymun, ust kısım insan kafasiydi falan ara form kanıtlandı diye dolaniyorlardı.

Sonradan her şey ortaya çıktı.

Sonuç olarak kesin kanitlanamadı hala üzerinde çalışmalar yapılıyor.Bakın yanlıştır demiyorum kanitlanamadı hala diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massohcu -- 29 Eylül 2016; 18:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ki bilgimize göre primattan geldik denebilir.

Dine ters düştüğünü düşünmüyorum bu konuyu çok araştırmıştım. Çok biliyorum demiyorum ama bilgisiz değilim.

Önemli olan ruhun üflendiği an. Yaratıcı için insalığın hazır olmasını bekleme yok sonuçta.

Dinle çeliştiğini düşünen ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Öğrenmeyi seven biriyim. Ben araştırdığımda mantıklı olan bu gelmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

maymundan gelenler ateistler,

bizler hz adem'den geldik.

Ensest ilişi ile çoğaldınız yani?

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Sen köyden gelince köy yok oluyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nelazim

quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Haklısın kardeşim, bu yorumun ile gözlerimi açtın. Oxford, Cambridge gibi üniversitelerin evrimsel biyoloji bölümlerine ulaştım ve değerli fikirlerini aktardım. Aradığım üniversitelerin hepsi 1 hafta içinde evrimsel biyoloji bölümlerini kapatacaklarını söylediler. Bu tür gereksiz uğraşlardan insanlığı kurtardığın için teşekkürler.

Rica ederim hocam, bilime bir nebze de olsa katkım olabilmişse ne mutlu bana

İyi forumlar

Bilime katki yaptigini saniyor

Aslında kendimi övmeyi sevmem ama bi izafiyet kadar çığır açacak bi teori olmasa da konu hakkındaki tüm tabuları yıkacak bir katkı yaptığım söyleniyor

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Hocam ateistlerimizin çoğu ya evrim ya din diyerek evrimi seçmiş, bu şekilde ateist olmuş insanlar. Lütfen bu tür acı gerçekleri açık açık yazmayın. Maazallah dinin evrimle celişmediğini falan düşünürlerse sonra ateizmden ayrılmak zorunda kalırlar belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

maymundan gelenler ateistler,

bizler hz adem'den geldik.

müslüman birinin çocuğu ateistse?
  • quote:

quote:

Haklısın kardeşim, bu yorumun ile gözlerimi açtın. Oxford, Cambridge gibi üniversitelerin evrimsel biyoloji bölümlerine ulaştım ve değerli fikirlerini aktardım. Aradığım üniversitelerin hepsi 1 hafta içinde evrimsel biyoloji bölümlerini kapatacaklarını söylediler. Bu tür gereksiz uğraşlardan insanlığı kurtardığın için teşekkürler.

İyi forumlar

takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

quote:

İyi forumlar

takam kafana

Ben de senin kafana

Böyle gereksiz mesajlar atarak değerli vaktimi çalmayın lütfen azcık insanlığa katkı yapacak işlerle uğraşın

İyi forumlar

• quote:

Hocam ateistlerimizin çoğu ya evrim ya din diyerek evrimi seçmiş, bu şekilde ateist olmuş insanlar. Lütfen bu tür acı gerçekleri açık açık yazmayın. Maazallah dinin evrimle celişmediğini falan düşünürlerse sonra ateizmden ayrılmak zorunda kalırlar belki.

İki tarafta da konuya hakim olmayanlar var. Bu kesim daha iyi diyemeyiz.

Sonuçta bir tercih yapıyorlar. Din veya dinsizlik. Din veya bilim diye bir tercih yok. Önemli olan dini isteyip istememek. Yaptıkları tercihe bir mazeret.

Din tarafından bakarsan Tanrının olması mantıklı
    Dini kabul etmeden bakarsan dinin olması da Tanrının olmasıda mantıksız.

Tercih bizim kimseyi suçlayamayızda yargılayamayızda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

quote:

İyi forumlar

takam kafana

Ben de senin kafana

Böyle gereksiz mesajlar atarak değerli vaktimi çalmayın lütfen azcık insanlığa katkı yapacak işlerle uğraşın

İyi forumlar

• Kısa bi tesadüfle maymunlar insan oldu. Ağaçtan indiler kısa bir tesadüf oldu bütün anatomisi değişti hayvanın dikeldi ve kısa bir tesadüfle insana dönüşüverdi. Böyle bilim mi olur yahu. Bir sebep olacak, neden sonuç ilişkisi olacak. Kısa bir tesadüf olur mu yav bilimde. Tesadüf bilimde olmaz. Masal olur, edebiyat olur o.
  • Massohcu kullanıcısına yanıt
    cahilliğin gözlerimi kamaştırdı.

"Evrim bir doğa yasasıdır. Bizim onu anlamamızdan bağımsız olarak vardır, işler ve canlıları değiştirir. Biz onu incelesek de, incelemesek de evrim var olmayı sürdürecektir. Dolayısıyla buna "evrim yasası", "evrim kanunu", "evrim ilkesi" ya da "evrim olgusu" denebilir. Ancak bu tür terimlerle uğraşmamak için kısaca "evrim" denmektedir. Evrim, bir durum bildirimidir: Canlı popülasyonlarının gen ve özellik dağılımları nesiller içerisinde değişmek zorundadır. Buna evrim denir. Ancak görülebileceği gibi, evrim yasası kendi başına "neden" ya da "nasıl" bu şekilde olduğunu anlayamayacağımız bir kavramdır. Evrim bize sadece "ne" olduğunu söyler."

anlayabileceğin dilden söyleyeyim evrim ile evrim teorisi aynı şey değil. ister kabul et ister kabul etme evrim yer çekimi kadar gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 29 Eylül 2016; 19:05:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Sen köyden gelince köy yok oluyo mu

bu iyiydi

• https://www.youtube.com/watch?v=8iHzINKE110 Kesinlikle izlemeni öneririm.
  • "Evrim" bilimsel bir gerçektir. "Evrim teorisi" "evrimin" gerçekleşmesini açıklamaya çalışır. asla çürümeyecektir ancak mutlaka değişecektir ve asla kanun olmayacak hep teori olarak kalacaktır. her geçen gün yeni veriler elde ediliyor. bu veriler önceki bilgilerin değiştirilmesiyle veya önceki bilgilere ek olarak "evrim teorisine" dahil olur.

istediğiniz kadar çırpının evrimi reddetmek için 3 5 lise mezun evrimi reddetti diye birşey değişmez. gidin kendi anladığınız araştırdığınız bildiğiniz konularda yorumlar yapın.
  • Tesadüflerle açıklama yapan bilim cahil değilde başkalarımı cahil Bilimde Sadece her şey Tesadüf Neden Sonuç ilişkisi yok Açıklamalarının her Birinde TESADÜF kelimesi geçer ve yine Neden sonuç ortada yok

Bir örnek verelim şuan Bilim adamlarının çalıştıkları aletlerin yaratıcısı insanlar değil mi o aletleri yaratabiliyorsan bu olayların hepsine nasıl Tesadüf denilebiliyor anlamak güç gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 29 Eylül 2016; 20:14:38 >
  • Ben gelmedim de başkalarını bilemicem :)
  • Konu sidik yarışına dönüşmüş. Her zaman olduğu gibi. 2-3 gün araştırma yapanlar kralcılık oynamaya başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 29 Eylül 2016; 20:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciköle

din Evrimi reddediyor

Evrim=bilim

din bilimi reddediyor ?

2 seçenek çıkıyor ortaya:
    1) Bilim yanlış biliyor
    2) Din yanlış yorumlanıyor
    3) Din yanlış biliyor diye bir seçenek yok çünkü din dogmatiktir sorgulanamaz. Ancak yanlış yorumlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 29 Eylül 2016; 20:35:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.