1vs2'de dahi +5 silahlarınız deneyimli oyunculara karşı etkisiz... ;) İstersen 1000 kill yap, aynı adamdan alacağın puan bellidir. Bir yiğit gelir hepsini bir kerede senden geri alır. Hala counter-strike gibi çok kill yapmanın iyi oyunculuk olduğunu sanıyorsunuz ya başka birşey demiyorum... :)
garyo yukarda yazdigin cumleye guldum ``bir yigit gelir hepsini bir kerede senden geri alir`` yaninda fraps cekmisin 50+ warrior acc, argon armor takiya sahip olan karsi irktan Bellatoyu devirmisin:)
garyo seninle hic bir zaman sorunum olmadi olmazda. kim ne derse desin SANA KARSI SEMPATIM VAR. belkide bir gun turkiyeye gelip seninle cay icmek,sakalasmak,bu gecmisteki zamanlarimizi tartismak nasip olur.
mayngames birakmamin nedeni. omer/eyup/anil arkadaslarimin oyunu biraktiklarinda kendimi cok yanliz hisetim.
bunuda yazmadan edememiyoprum. uzerimde hakiniz varsa, helal edin ki, ben zaten helal ediyorum. birinizi kirdiysam (Bu,CevvaL haric ;D) ozurumu diliyorum
saka yaptim cevo sendende ozur diliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme