Şimdi Ara

Mazda 3.23 Practica 1.5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bir araba almak istiyorum ancak fazla bir bütçem yok en fazla 140.000'a kadar çıkabiliyorum. Çevremden bir kaç kişi bu aracı önerdi. Zaten 140.000 civarına da çok çok iyi arabalar olmadığı için bu araç içime sindi ancak arabalardan hiç anlamıyorum. Aracı bir kaç sitede vs. araştırdım ancak çok eski tarihliler. Zamanında ya da şuan kullanan bilen birileri var mı ? 97-99 model araçlarda elbette kilometre çok yüksek çıkıyor. Aracın satış sitelerinde genel kilometresi 300.000' lerde. Aracı alsam çok uğraştırır mı? Başka markalara bakmalı mıyım ? Önerileriniz nelerdir?

• İlk arabam olur kendileri sene 2015, eğer oynanmamış bir araba bulursan taş gibidir. Tek eksiğim klima olmamasıydı, klimalı olanları var bu arada. O yıllarda direksiyondaki Mazda logosu bile opsiyonelmiş. Klimalı, klimasız, sunrooflu seçenekleri mevcut. Ben tavsiye ederim, piyasada Mazda'ya karşı ön yargı var ama tamamen yersiz.

Mazda 3.23 Practica 1.5
  • wyzonline kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Parçası zor bulunuyormuş sanırım genel olarak ama kronik arıza vermiyormuş araştırdığım kadarıyla. Aslında benim istediğimde bu. Sürekli sanayi, servis diye uğraştırmasın yeterli. Tekrar teşekkür ederim.
  • ykacaner1 Y kullanıcısına yanıt

Onun için alırken ince eleyip sık dokursanız çok iyi olur sizin için. Çıkabileceğiniz rakama kadar çıkın ve en iyi seçeneği alın. Ama Mazda gerçekten çok zevkli ve güzel araç viraj denge çubuklarıyla vs. öyle güzel tutuş ve hızlanması vardı ki. Ama şunu söylemeliyim benim aracım çok temizdi. Hayırlısı olsun sizin için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.