Şimdi Ara

mazda 3 debriyaj sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tofaştan accente geçtiğimizde ben de kaldıramamıştim aracı. Sonra zamanla alışıyor ayaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı araçların debriyajı yukarda ve kısa aralıkta kavrar. Normaldir.

• Evet hareket alanı çok kisa

• kubilaymen78 K kullanıcısına yanıt
    Ondandır alışmanız lazım. Hareket alanı kısa debriyajlı araçlar daha hassas ayak kontrolü istiyor, haliyle daha normal bir debriyajlı araçtan geçince başlarda biraz sıkıntı yaşamak normal. Bende polonun debriyajına alışamamıştım arkadaşımın, hem kısa yollu, hem çok çok sert, hem de çok alttan kavrayan rezil bir debriyajı var. Benim araçta yol baya uzun ortan üste doğru bir yerde kademeli kavrıyor dozaj daha kolay. Biraz sürün alışınca sıkıntı kalmaz. Servisler falan daha balata bitmeden değiştirmeyi çok sevdikleri için size araçta sıkıntı yok dedilerse gerçekten yoktur. Yoksa bizim esnafımız daha en az 1 sene gidecek debriyaja abi balata bitmiş demeye çok meraklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

quote:

Orijinalden alıntı: muratakbulak

mazda arıza yapıyor muydu ya

balata sarf bi malzemedir arkadaş... zamanla biter.... bu her arabada olan bi olaydır... niye bu kadar imalı yazdın anlamadık.... anlat biz de bilelim... tabi ki mazda da arıza yapar

2 aylık arabada biter demi
  • quote:

Mazda arıza yapmıyor da sizin okuma alışkanlığız pek yok. Bol kitap okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

quote:

balata sarf bi malzemedir arkadaş... zamanla biter.... bu her arabada olan bi olaydır... niye bu kadar imalı yazdın anlamadık.... anlat biz de bilelim... tabi ki mazda da arıza yapar

2 aylık arabada biter demi

orada aracı sıfır aldım diye bişey yazmıyor.... sıfır bile olsa 1 haftada balatayı yiyen elemanlar mevcut.... bu bazen sürücüden kaynaklanır(bayanlar ve acemiler) bazen de parça hatasından kaynaklanır... ALLAH yapısı değil arkadaşlar kul yapısı her şey olur.....

• Arac 2011 model 60000 km de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.