Merhaba arkadaşlar yarın itibariyle ben de artık mazda 3 kırmızı 2005 dynamic otomatik sahibi olacam nasipse. merak ettiğim birkaç konu var.
1. Araç tam olarak hangi donanımlara sahip ? 2. yokuş kalkış desteği var mı? 3. hız sabitleyici takılabiliyor mu? 4. 4. vitesinin iki aşamalı gibi bişey olduğunu okudum bir yerden aslı var mıdır? 5. donanımında park sensörü var mı ? 6. 3d havuzlu paspas bagaj havuzu kullanan var mı ? varsa kullanışlı mı? 7. mp3 çalmıyor sanırım aux ve/veya usb girişi var mı ? alternatif öneriniz var mı ? 8. tavsiyeleriniz var mı ?
Van da yaşıyorum arkadaşım getirecek. aracımın linki
Merhaba arkadaşlar yarın itibariyle ben de artık mazda 3 kırmızı 2005 dynamic otomatik sahibi olacam nasipse. merak ettiğim birkaç konu var.
1. Araç tam olarak hangi donanımlara sahip ? 2. yokuş kalkış desteği var mı? 3. hız sabitleyici takılabiliyor mu? 4. 4. vitesinin iki aşamalı gibi bişey olduğunu okudum bir yerden aslı var mıdır? 5. donanımında park sensörü var mı ? 6. 3d havuzlu paspas bagaj havuzu kullanan var mı ? varsa kullanışlı mı? 7. mp3 çalmıyor sanırım aux ve/veya usb girişi var mı ? alternatif öneriniz var mı ? 8. tavsiyeleriniz var mı ?
Öncelikle hayırlı olsun... Araç temiz ve diri duruyor, Allah kaza bela vermesin.
1-Araçta hız sabitleyici hariç full
2-Var
3-İlk kasalara takılmıyor, takılsa da randıman vermiyor diye biliyorum.
4-Evet iki aşamalı, biz ona 4.5 vites diyoruz
5-Var diye biliyorum, senin aracında da var.
6-Kullananların tecrübesine göre, faydalı olduğu söylenmekte
7-Mp3 çalmaz, bu kasaların makyajlı olanları 2007-2009 modellerinde mp3 çalar var, yine bu kasalarda aux girişi yok, müzik sisteminin arkasına bağlantı yapılabiliyor
8-PM ile yazdığım foruma bekliyorum, tek tavsiyem bu...
Tekrar hayırlı olsun, görüşmek üzere.
Ne kadar aldınız aracı ve km kactı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme