Şimdi Ara

MAZDA 3 'E LPG TAKILIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
16.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayrıca manifolta yağlama amaçlı birde yağlama kiti taktırdım

Sevgili Lotus bu kit hakkında bilgi verirmisin,ne markadır,nerede taktırılır, kaç Tl'ye mal oldu ?
  • Çok basit bir uygulama, takarken bende izledim.
    Küçük bir yağ kabı(antifiriz deposu gibi) motorun yanında bir yere sabitleniyor,
    motora yakın olan manifolt girişinden matkap ile delik deliniyor ve oraya ağız yapılıyor.
    Hastanelerdeki serum düzeneği gibi yağ bidonunun altından bir düzenekle (çıkacak yağı ayarlamak için vana mevcut) manifoltta açılan delik birbirine hortum ile bağlanıyor.
    3000 sabit devirde vana vasıtasıyla gerekli ayarlamalar yapılıyor. Ve kullanıma hazır, montajı 10 - 20 dk sürüyor.

Kaba özel yağ konuyor, markasını cinsini almayı unuttum fakat bu yağ yaklaşık 3000 - 4000 km gidiyor. 15 - 20 TL gibi bir maliyeti var yağın. zaten anca 500 ml litre yaq alıyor.

Tüm düzenek yağı ile birlikte 100 TL ye mal oldu. Ben yetkili serviste taktırdım(Eskişehiryolu OPAN).

Şimdilik memnunum. Düzenek italyadan geldi diye duymuştum ama çok basit bir uygulama olduğu için öyle olduğunu düşünmüyorum, sanayide yapanlar var.

• Hemde yetkili servisSüper bir uygulama inşallah siyah mazda 3'ümü alır almaz bende yetkili servisteyim.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Çok basit bir uygulama, takarken bende izledim.
    Küçük bir yağ kabı(antifiriz deposu gibi) motorun yanında bir yere sabitleniyor,
    motora yakın olan manifolt girişinden matkap ile delik deliniyor ve oraya ağız yapılıyor.
    Hastanelerdeki serum düzeneği gibi yağ bidonunun altından bir düzenekle (çıkacak yağı ayarlamak için vana mevcut) manifoltta açılan delik birbirine hortum ile bağlanıyor.
    3000 sabit devirde vana vasıtasıyla gerekli ayarlamalar yapılıyor. Ve kullanıma hazır, montajı 10 - 20 dk sürüyor.

Kaba özel yağ konuyor, markasını cinsini almayı unuttum fakat bu yağ yaklaşık 3000 - 4000 km gidiyor. 15 - 20 TL gibi bir maliyeti var yağın. zaten anca 500 ml litre yaq alıyor.

Tüm düzenek yağı ile birlikte 100 TL ye mal oldu. Ben yetkili serviste taktırdım(Eskişehiryolu OPAN).

Şimdilik memnunum. Düzenek italyadan geldi diye duymuştum ama çok basit bir uygulama olduğu için öyle olduğunu düşünmüyorum, sanayide yapanlar var.

bunu hangi serviste yaptırdınız samsundayım ben de yaptırmak istiyorum

mazda 2 aracımın motor silindir kapağı yandı sübaplar da bugun belli olucak

yandık anlıcanız ...

• Ankarada yaptirdim. Heryer yapar ancak cozum degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyordum ben de konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öff hem de şahane olur. Beleşe gezersiniz.

Nasıl övsem bilemedim bak, tıkandım yaa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.