Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
quote:
Orijinalden alıntı: erginates
2007 Model Dynamic aldım manuel vites. Öncelikle araştırdığım modeller arasında değildi hatta aklımdan bile geçmiyordu mazda...
Yolda tesadüfen bu Mazda 3 ü gördüm ve dış görünüşünü çok beğenmeme rağmen '' japon arabası iç aksamı plastikleri dandiktir'' diye düşündüm.
Araç baktığım yerde ( jetta , golf , Audi a3 bakıyordum) Yeniden bu arabayla karşılaşınca içine binip bir bakayım dedim, direksiyona oturduğum anda diğer tüm arabaları aklımdan silerek satıcıya: bunu alıyorum dedim ve direk alıp çıktım.
Asfalt sesinin aracın içinde normalden biraz fazla olması dışında (Kar tipi lastiklerle) mükemmel diyebileceğim bir araç. Almayı düşünen düşünmeyen herkese bu keyfi tavsiye ederim. ( Manuel vites )
Mazda 3
Ben aldığınız kasayı yeni kasasından daha çok beğeniyorum.Yol sesi hemen hemen bütün Japon araçlarında vardır ama lastik ile normale dönüyor. Ayrıca 120-130'dan sonra motor sesi sizi gaza getirip daha da basmanız için zorlar :D
quote:
2007 Model Dynamic aldım manuel vites. Öncelikle araştırdığım modeller arasında değildi hatta aklımdan bile geçmiyordu mazda...
Yolda tesadüfen bu Mazda 3 ü gördüm ve dış görünüşünü çok beğenmeme rağmen '' japon arabası iç aksamı plastikleri dandiktir'' diye düşündüm.
Araç baktığım yerde ( jetta , golf , Audi a3 bakıyordum) Yeniden bu arabayla karşılaşınca içine binip bir bakayım dedim, direksiyona oturduğum anda diğer tüm arabaları aklımdan silerek satıcıya: bunu alıyorum dedim ve direk alıp çıktım.
Asfalt sesinin aracın içinde normalden biraz fazla olması dışında (Kar tipi lastiklerle) mükemmel diyebileceğim bir araç. Almayı düşünen düşünmeyen herkese bu keyfi tavsiye ederim. ( Manuel vites )
Mazda 3
Hayırlı olsun :D
Yol sesi ile ilgili olarak Toyo marka lastik öneririm. Benim de kullandığım yeni kasa mazda 3 ile gelen Toyo nun özel bir serisi var, hatta bir yerde bu serinin MAzda ile birlikte geliştirildiğini okumuştum. Yol sesini bir hayli azaltıyormuş.
mareanın teknik özelliklerini merak edenler bakabilir.
Bu arada marea C sınıfı diyen şahsiyet, bu linkte yazanları iyice oku sonra konuş, sen tüm bu değerlendirmeleri yapan uzman kişilerden daha mı iyi biliyorsun???? biliyorsan buralarda harcanma....
Senle uğraşacak değilim, klavyemi boşa eskitme, konuyu da saptırma, sen durup dururken benim nicname'ime laf edersen banada cevap hakkı doğar. HABERİN OLA...
İki aracın aynı kuruluş tarafından yapılan testi...
0-100de 1salise ile marea 0-130da ise 2 salise ile Mazda3 önde...
Kilo farkına, daha az yakıt tüketimine rağmen değerler bu yönde. Bazı testlerde 10,5 de çıkıyor mazda ama polemik olmasın diye aynı test kuruluşunun testlerini koydum... Sizin için 0-100deki 1 saliselik değer mükemmel bir fark ise, bunu bir avans olarak algılayın, zira ibreniz 130a geldiğinde sizin ciddi fark olarak adlandırdığınızın iki katı ile mazda size fark atmış olacak :)
Ne kadar iddialı bir cümle oldu değil mi? sanki ferrarilerden bahsediyoruz!
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
quote:
Mazda 3
Yol sesi ile ilgili olarak Toyo marka lastik öneririm. Benim de kullandığım yeni kasa mazda 3 ile gelen Toyo nun özel bir serisi var, hatta bir yerde bu serinin MAzda ile birlikte geliştirildiğini okumuştum. Yol sesini bir hayli azaltıyormuş.
Lastik markası YOKOHAMA olmasın???
Ayrıca gerçekten eski kasa yeni kasaya göre çok daha güzeldi bence. Tam 7 yıl Mazda3 kullandım. Süper araç.
quote:
Orijinalden alıntı: finansmen1
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
quote:
Mazda 3
Lastik markası YOKOHAMA olmasın???
Ayrıca gerçekten eski kasa yeni kasaya göre çok daha güzeldi bence. Tam 7 yıl Mazda3 kullandım. Süper araç.
Benim arabamdaki Toyo.
Hatta Fast And Furious filminden beri Toyo ya sempatim olduğudnan (Filmdeki yeşil Eclipse in lastikleri Toyo idi) sevinmiştim üzerinde gelen lastikler toyo diye.
İş çıkışı tam modelini söylerim, ses azaltan tip falan yazıyordu.
SELAM ARKADAŞLAR. 2009 MAZDA 3 TOURING OTOMATİK SEDAN ARACIMI SATIYORUM. ARAÇ 30 000 KM DE. METALİK MAVİ RENKLİ. ARACIN TÜM ÖZELLİKLERİNİN MAZDA-TR.COM SİTESİNDE GÖREBİLİRSİNİZ. DOLU BİR ARAÇTIR. ARACA 32500 TL İSTİYORUM. SINIFINDAKİ ARAÇLARLA KARŞILARTIRDIĞINIZDA BU KONFOR VE GÜVENLİK DONANIMINA SAHİP MODELLERDEN ÇOK DAHA UYGUN FİYATLI OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. ARAÇTA BİR İKİ KÜÇÜK ÇİZİK DIŞINDA DEĞİŞEN PARÇA YADA BOYA YOK. ARAÇ İSTANBULDA.İRTİBAT İÇİN ahmetbasar06@hotmail.com
mazda 3 leri bayadır takip ediyorum..dikkatimi çekti araçlar fazla km yapmadan satışa çıkarılmış..bu normalmidir? bilmemiz gerekn birşeyi yoktur dimi? mazda sahipleri cevaplarsa memnun olurum..
quote:
Orijinalden alıntı: oprema
mazda 3 leri bayadır takip ediyorum..dikkatimi çekti araçlar fazla km yapmadan satışa çıkarılmış..bu normalmidir? bilmemiz gerekn birşeyi yoktur dimi? mazda sahipleri cevaplarsa memnun olurum..
Her araçta var bu olay :) bilmeniz gereken hiçbir 'araba sattıracak' sorunu bulunmuyor.(çevremde 2 tanıdık var 2'side gayet memnun)
quote:
Orijinalden alıntı: oprema
4 yıldır kullanıyorum.. Araç 75 Bin km de... Tamponuma çarpan bir sığır ve kapımı çizen Minibüsçü dışında, bakım ve çay içmeye gidiyorum servise... Marşa bastığm andan itibaren benzin bitmediği sürece giderim güvenini veren bir araçtır mazda 3... Yağ, filtreler, Lastik ve balatalar(önler 50 bin, arkalar 60 binde) dışında birşey de değiştirmediğin için kronik problemlerini anlataayacağm ancak 2. el alırsanız temiz kullanılmış bir aracı uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz...
Erken satılma sebebini satan arkadaşlara sormak lazım aslında...
İsteyenelere 450 km de 2011 yeni astra satış ilanı linki verebilirim, acaba yeni astralarda ne gibi kronik sorunlar varda bu araç 450 km de satışa çıkmış
Arkadaşlar ,
Mazda3 Dizel liste fiyatı yaklaşık 48.000 olarak internette görünüyor , haftaiçi incelemeye gideceğim , acaba pazarlıkla fiyatı en fazla nereye kadar çekebilirim?En son fiyat alanlar aldıkları fiyatları ve bayileri paylaşabilirlerse inanın çok mutlu ederler beni..
Teşekkürler..
Merhabalar,
"2010 Model Mazda3 1.6 Impressive Otomatik" arıyorum satmak isteyenlere duyurulur. Bu arada, Kırmızı, beyaz ya da Siyah renk tercihimdir.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: blackgoldboy
Arkadaşlar ,
Mazda3 Dizel liste fiyatı yaklaşık 48.000 olarak internette görünüyor , haftaiçi incelemeye gideceğim , acaba pazarlıkla fiyatı en fazla nereye kadar çekebilirim?En son fiyat alanlar aldıkları fiyatları ve bayileri paylaşabilirlerse inanın çok mutlu ederler beni..
henuz caylak uyeyim ama uzun sure burada takılacagım gibi:) oncelikle forumu okudugumu soylemeliyim...bugun bir ikinci el Mazda3 pazarlıgı yaptım ve kaporamı verdim...2006, 1.6, 48000km de comfort icin...mazda hakkındaki yorumları okuyunca icime bir ferahlık dustu:) onyargılıydım...bugun araba alicam diip cıktım ve en sonunda mazda3 te karar kıldım..dıs gorunusu ve ici mest etti beni..ufak bir test surusunden sonra ulan bu araba gitmio dedim kendi kendime:) nedenide gosterge tablosunun kullandıgım aractan farklı olmasaıydı...100 km hız normal araclarda 50-60 km ye denk geldigi icin:)) neyse biraz motor sesini iceriye almakla beraber rahatsız etmiyor...cok sevdim...insallah bundan kullanmaya basladıkca da daha cok severim...tavsiyeleriniz onerileriniz nedir?bide edecegi fiyat nedir..henuz almadıgım icin yorum yaparsanız sevinirim...
Güzel bir tecih :) güle güle kullanın, fiyatıda kafanıza takmayın, kaç lirya aldıysanız ederi odur
quote:
Orijinalden alıntı: deeppassion
henuz caylak uyeyim ama uzun sure burada takılacagım gibi:) oncelikle forumu okudugumu soylemeliyim...bugun bir ikinci el Mazda3 pazarlıgı yaptım ve kaporamı verdim...2006, 1.6, 48000km de comfort icin...mazda hakkındaki yorumları okuyunca icime bir ferahlık dustu:) onyargılıydım...bugun araba alicam diip cıktım ve en sonunda mazda3 te karar kıldım..dıs gorunusu ve ici mest etti beni..ufak bir test surusunden sonra ulan bu araba gitmio dedim kendi kendime:) nedenide gosterge tablosunun kullandıgım aractan farklı olmasaıydı...100 km hız normal araclarda 50-60 km ye denk geldigi icin:)) neyse biraz motor sesini iceriye almakla beraber rahatsız etmiyor...cok sevdim...insallah bundan kullanmaya basladıkca da daha cok severim...tavsiyeleriniz onerileriniz nedir?bide edecegi fiyat nedir..henuz almadıgım icin yorum yaparsanız sevinirim...
Tebrik ederim, en doğru tercihi yapmışsınız. (3 sene önce olsa aman derdim, uzak durun) Mazda'nın TR ofisini açmasıyla beraber parça sıkıntısı tamamen giderildi, Toyota'dan, Opel'den, Vw'den çok daha ucuza parçalarını alabiliyoruz artık.
Örneğin Toyota Corolla fren balatalarının dördünü 250 TL'ye, Opel Astra'da 220 TL'ye, Vw Jetta'da 280 TL'ye satıyorken siz aracınızda 190 TL'ye alabiliyorsunuz! İnanmayanlar servisleri tek tek arayıp sorabilirler...
Aracınız benzin/lpg'li mi? Değişeni, boyananı, işlem görmüş parçası yoksa 23 Bin TL civarına almış olmalısınız.
Şu aralar ucuz ama kaliteli araca binmek isteyenler için Mazda biçilmiş kaftan. Ne yazık ki, 3 sene sonra gerçek değerini bulunca Vw'den daha pahalıya bineceğiz bu markaya.
quote:
Orijinalden alıntı: deeppassion
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizi tatmin ettiyse fiyata çok takılmayın, yine de bir linki varsa daha kolay birşeyler söyleyebiliriz.
Malesef mazda başlığı diğerlerine göre epey yavaş, aklınızdaki sorulara ve daha fazlasınawww.mazdaclubtr.com adresinde ulaşabilirsiniz.
Hayıtlı olsun. Bende 9 ay kadar önce 2006 Dynamic modelini almıştım. Comfort modelleri Dynamic modellere göre 2000 - 3000 TL aşağıya gidiyor. Aracınızın km si de önemli. Benim aracım şimdilik 66.000 de henüz çok şükür maşallah diyeyim bir problem yaşamadım. Araştırdığım için bazı fiyatlar verebilirim.
Temiz 50.000 75.000 arası Comfort modelleri 23.000 25.000 TL arasında gidiyor. Çok km yapmış(125.000 km ve üzeri) 21.000, 22.000 e bulabilrsin.
Saygılar
tesekkur ederim yorumlarınız icin:) evet biraz yavas ilerliyor bende fırsat buldukca girmeye calisiyorum...arac 48000 km de 23500 tl...tup yok..degisen boyanan hic bir parcası yok. artik son asamaya geldik geri donusu yok:) mazda kullanicilari olarak sizdende bu yorumları almak hosuma gitti:) ii bir tercih yaptıgımı dusunuorum...bakalım martta ankaradan yolculuk var erzuruma dogru iice test etme imkanı bulacagım...umarım hevesimi kırmaz:) bu arada aracın linki yok...gezerken gorup aldim:)