Şimdi Ara

Mazda 3 SkyActiv-X (2019 Tanıtıldı). (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.957
Cevap
72
Favori
330.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuna kadar hak ediyor parasını.sadece xennon ve gündüz ledleri standart olsa yeter.mazda yeni modelleri ile sanki premium oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Bir de özellikle youtubeda amerikadaki incelemeleri izlediğimde özellikle aracın süspansiyonlarına özel bir paragraf açıyorlar.Teknik olarak detaylı incelemedim ama pahalı ve direksiyon hissiyatını çok olumlu etkilediğini söyluyorlar.İlk linkteki videoyu izlerseniz 3:27 de bir göruntu de vermişler,ikinci linkte ise 2:15 de suspansıyondan bahsetmeye başlıyor..

http://www.youtube.com/watch?v=eMeZAcTZSc8

http://www.youtube.com/watch?v=82eFzp8zw8Q

İkinci videonun sonundan 0-100 testi var. 2.0 motordan böyle verimsiz ivmelenme beklemezdim, ama 9.küsür olarak hesapladı, nasıl oldu anlamadım.

Süspansiyon'a gelince, focus ve mazda 3 te yıllardır kullanılan harika arka süspansiyon. Renge Rover HSE arka süspansiyonunun otomobil versiyonu adeta, ben çok beğeniyorum.

9.55 fena bi değer değil aslında atmosferik motor için, 9 sn nin altında olsaydı daha güzel olurdu, birde amerikada güçler biraz daha düşük biliyorsunuz oktanları düşük olduğundan, o 155 hp avrupanın değeri mi yoksa aslında daha fazlamı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Verdiğin linkten konfigüratöre ulaşılıyor fiyat doğru

Hocam şu anda ben ulaşamıyorum..sayfada tam olarak nereyi kullanıp ulaştınız bilgilere?

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajın sonunda gülücük var, latife var yani, ulaşılan fiyatlar eski kasanın fiyatları şimdilik beklemedeyiz ...

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Hocam mesajın sonunda gülücük var, latife var yani, ulaşılan fiyatlar eski kasanın fiyatları şimdilik beklemedeyiz ...

iyi forumlar.

Ok.. Ben de dedim acaba yine mi hata yaptılar
  • Reflex donanımda da ne olduğunu öğrenebilseydik iyi olacaktı. Power donanımda deri koltuk, sunroof, xenon falan olsa, reflexte de HMI ekran ve led farlar, anahtarsız giriş olsa yeter, fiyatlar makul diye düşünüyorum. Özellikle otomatik farkının az olması çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramancagri -- 11 Ekim 2013; 10:16:03 >
  • caddelerdeki mazda sayısı epey bi artacak gibi bir mazda kullanıcısı olarak çok da hoşuma gitmedi ne o öyle fluence gibi her 10 arabadan biri olmasın da
  • Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım şimdi en bariz örnek japon olarak, canavar gibi motorlu canavar gibi otomatik vitesli honda civic referansı var...
    Hondada bir de lpg seçeneği var ki tercihte çok önemli bir kriter ...Yakında dizel otomatik te koyarlarsa ozaman zaten piyasayı siler süpürür...
    Mazda olarak benzinli otomatik araç getireceksin lpg uyumu sorunlu olacak,kendine ülke piyasasında yer edinmek isteyeceksin ve fiyatın civicten
    pahalı olacak akıl mantık işimi..!

Tasarımı genel olarak hep beğendik ama türkiyede araç satışında ekonomik yakıt ,servis ağı ve ikici el başarısı çok önemli kabul edelim..!

Ben belli satış hedeflerine ulaşacağım diyorsan fiyatı ona göre belirleyeceksin ,yok herzamanki gibi 3-5 satarım diyorsan komik hedefler koyuyorsan
    zaten akıbetin bellidir bir süre beklenir 6-7 bin aşağısına sıfır ayarında ikinci el alınır binilir...
    Velhasılı kelam yanlışlıkla açıklanan fiyatlar sadece marka fanatiklerine hitap eder golfumu satar alırım diyenler hayal aleminde yaşıyor..iş gerçeğe
    gelince herkes üç maymunu oynar..!

• Fiyatlardan önce , LPG uyumu şart. 4.75'den benzinli Mazda lüks kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

Fiyatlardan önce , LPG uyumu şart. 4.75'den benzinli Mazda lüks kaçar.

+1
  • Aracın tasarımı, tüketimi, teknolojisi, muhtemelen sürüşü çok güzel olabilir fakat bu kısıtlı seçenekle ve bu fiyat seviyesinde yine pek satmaz.

Mazda'nın daha yüksek satış rakamlarını hak ettiğini düşünenlerdenim fakat mazdanın ilk planda kar etmekten çok pazar payını arttırmaya yönelik bir satış stratejisi geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bunun için de aracın niteliklerine göre değil mümkün olabilecek en düşük kar ile(iktisadi deyimle başa baş noktasında) agresif bir fiyat politikası uygulaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

sonuna kadar hak ediyor parasını.sadece xennon ve gündüz ledleri standart olsa yeter.mazda yeni modelleri ile sanki premium oluyor...

fiyatlar bu sefer tamam

xenon un standart olma ihtimali bana göre yok

en üst donanımda standart olur

donanım seçenekleri tahminler doğru ise gayet güzel yapılandırılmış
  • Ford ortaklığı bitmiş gibi! 1.6 dizel motorları iyiydi halbuki! İyi de satardı. Skyactive de olsa benzinli bir araç ne kadar ekonomik olacak ki?
  • Yine ayni sekilde herkes koydeki esegimi satip bunu alirim moduna girmis... Bir yilda golfun 10-15 gunde sattigi kadar bile satmaz, ikinci elde rezil olur zaten ama yine burda yardirirsiniz
  • Bu aracın binicisi Mazda'yı ikinci el değeri, servis ağı, ya da bir yılda satış adedine bakarak tercih etmez. Bunu hala anlayamadınız, anlamayacaksınız da.....
    Mazda'yı tercih eden binici, aracı tasarımı, sürüş dinamikleri , sorunsuzluğu için tercih eder.

Ben kullandığım araçtan keyif alıyor isem, orasından burasından ses gelmiyorsa, periyodik bakım haricinde servise uğramıyor isem benim için olay bitmiştir. Adamlar kendini sınıfını aşan , tarz bir araba yapmış. Yiğidi öldür hakkını yeme. Kıçı kırık Golf ile yan yana koyun bu arabayı dönüp Golf'e bakan bile olmaz. 98 den beri aynı kasayı makyajlayıp dünya paraya bizim keko lara kakalıyorlar.

Dünyanın en sorunsuz markasını yerin dibine sokacaksınız nerde ise, bizim millet bu kadar anlar ancak arabadan.

Araç TR'ye geldiği anda ilk alanlardan biri ben olacağım, resmini de koyarız inş. buraya. Başkası almış almamış banane , parası olmayan konuşuyor.... İkinci elde değer kaybı yok diye Kıçı kırık Golf mü alalım. Mazda 3'ün yanında Golf ÇÖPPPPPPPP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Def-Tech -- 11 Ekim 2013; 11:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

caddelerdeki mazda sayısı epey bi artacak gibi bir mazda kullanıcısı olarak çok da hoşuma gitmedi ne o öyle fluence gibi her 10 arabadan biri olmasın da

Aynen hocam, bizim millet yolda hangi araba çok ise gider onu alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

Yine ayni sekilde herkes koydeki esegimi satip bunu alirim moduna girmis... Bir yilda golfun 10-15 gunde sattigi kadar bile satmaz, ikinci elde rezil olur zaten ama yine burda yardirirsiniz

evet golf 10-15 günde sattıgı kadar satmayabilir ama o 10-15 günde alanlar gibi parasını şimdi verip 6 ay araba yolu gözlemezler en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

Yine ayni sekilde herkes koydeki esegimi satip bunu alirim moduna girmis... Bir yilda golfun 10-15 gunde sattigi kadar bile satmaz, ikinci elde rezil olur zaten ama yine burda yardirirsiniz

Mantığa bak, şaka gibisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyatlar 10.000 TL pahalı. Bu sebeple kimse almaz.

Atmosferik olduğu için zaten artık mantıksız bence.

Bu aracı Skyactiv olarak 1.5 180PS ve 1.5 210PS olarak çıkartmaları mantıklı olabilirdi.

Başlangıç fiyatı da 38-39000 olmalı. Üstünde satma şansı yok.

Ayrıca Full donanım 1.6 Dizel 140PS olan versiyon da etse etse 55.000 TL eder.

Sonuçta MAZDA alıyoruz. VW Golf falan değil.

Tamam

Awright

Alright

allright

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Yarı otomatik şanzımanların kalkışta veya düşük hızda seyrederken yarım kavrama, yokuş yukarı kalkarken kavrama noktasını yakalayamama vs sebeple yarattığı konforsuzluğun önüne geçmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.