Şimdi Ara

Mazda 3 SkyActiv-X (2019 Tanıtıldı). (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.957
Cevap
72
Favori
330.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılıklı polemik olmasın diye alıntı yapmayayım ama accent benzinli başlangıç liste fiyatı 39 bintl,fiyat kıyaslarken baza bakılır..
    Ha bana kalırsa o tenekeye 30 bin bile verilmez orası ayrı:-)) Kampanyada yakında 35 e verirler gene alan olmaz:-))
    Birde sınıfının referansı golftür sevsek te sevmesek te öyle..Golfle kıyaslanacaktır.Aynı donanımda golften pahalı olması intahardır..
    Gelmeyen aracın fanatiği olmaya gerek yok eleştiri yapmak lazım ki adamlar kendini servis ağı olsun,satış politikaları olsun geliştirsinler..
  • Muadillerine gore fiyat cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylülnisaeyvaz kullanıcısına yanıt
    2.0 L benzinli

4,3 l/100km
    7,5 l/100km
    5,8 l/100km

1.5 100hp benzinli

4,3 l/100km
    6,5 l/100km
    5,1 l/100km

TR ye gelecek motor 1.5 benzinli 120hp aşağı yukarı ortaya rakam çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Artık satsın bu araba. :) Clio parasına Mazda 3 veriyor adamlar.

Dunyada yılın aracı seçileceginden eminim. Tabi oyle yanlı kuruluşları kastetmıyorum bagımsız kuruluşları kastediyorum. Bu fiyatlara harika olmus. 2014 ocak ayında 55ten satarlar, araba alacaklar kacırmasın derim mazda 3 skyactiv'i..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Dunyada yılın aracı seçileceginden eminim. Tabi oyle yanlı kuruluşları kastetmıyorum bagımsız kuruluşları kastediyorum. Bu fiyatlara harika olmus. 2014 ocak ayında 55ten satarlar, araba alacaklar kacırmasın derim mazda 3 skyactiv'i..

clio 33 binden başlıyor hocam be.

yapmayın şunu dizel araç fiyatını koyup benzinli araca ucuz diyorsunuz. türkiye'de benzinli araçlar zaten uygunç mazda'da girmesi gereken fiyattan giriyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Muadillerine gore fiyat cok iyi

muadilleri

golf
    focus
    astra sedan
    hyundai elentra

hepsinin benzinlileri ya hemen hemen aynı ya daha uygun fiyata. nereden daha iyi. yahu bu araç dizel değil güzel kardeşim. ha araç güzel ama millet iyi coştu. olması gereken fiyattan giriyor işte. belki biraz satar mazda'da kendine gelir. ama benzinli araçla zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallBabun

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Artık şu başlığın donanım kısmı düzeltilsin yahu

Donanımları ekleyemeden maalesef mazda siteyi değiştirdi. Tekrar eklendiğinde başlığı düzelteceğim.

Hala daha baslıkta donanımlar belli oldu diyor, icerikte donanım yok.

başlığı şimdi düzeltilip donanımlar belli olunca eski haline getirilmesi doğru olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 14 Ekim 2013; 0:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

yapmayın şunu dizel araç fiyatını koyup benzinli araca ucuz diyorsunuz. türkiye'de benzinli araçlar zaten uygunç mazda'da girmesi gereken fiyattan giriyor işte.

valla adamlar dacia loganı symbol adıyla 40tan satıyorlar orası kesin. Bide 1.6 motorlu clio fiyatlarına bakmak lazım ne alemdeler? Yani burda 1.2 motorlu cliodan bahsetmıyoruz. Mazda'nın girmesi gereken fiyat kendine rakip olarak gordugu tek marka BMW'lere göre kıyaslama yapmak lazım. Yani bmw 1 serisi fiyatlarıyla kıyaslamak gerekiyor. Burda da fiyatların ne kadar uygun oldugunu göruyoruz. Zaten bmw'den cok daha iyi bir araç bu ve bmwden cok daha ucuza satılması gerçekten ne kadar övsek az..

• Herkes araci çok çok çok beğenir, almakta çok çok ister ama sonra gider VW ye şuraya girer, gider golf alir Passat alir ve mazda 3-6 ütopya olarak kalir, kendimizi boşuna kandirmayalim.

• fiyatlar uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Herkes araci çok çok çok beğenir, almakta çok çok ister ama sonra gider VW ye şuraya girer, gider golf alir Passat alir ve mazda 3-6 ütopya olarak kalir, kendimizi boşuna kandirmayalim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla adamlar dacia loganı symbol adıyla 40tan satıyorlar orası kesin. Bide 1.6 motorlu clio fiyatlarına bakmak lazım ne alemdeler? Yani burda 1.2 motorlu cliodan bahsetmıyoruz. Mazda'nın girmesi gereken fiyat kendine rakip olarak gordugu tek marka BMW'lere göre kıyaslama yapmak lazım. Yani bmw 1 serisi fiyatlarıyla kıyaslamak gerekiyor. Burda da fiyatların ne kadar uygun oldugunu göruyoruz. Zaten bmw'den cok daha iyi bir araç bu ve bmwden cok daha ucuza satılması gerçekten ne kadar övsek az..

şaka mısın sen güzel kardeşim. clio'nun 1.6 motoru yok 1.5 dizeli var. dizeli ise 43.000 tl den başlıyor.

benzinli olarak sadece 1.2 motoru var o da 33 binden başlıyor kıyaslamanız gereken araç o. dizel araçla benzinli araç fiyatlarını kıyaslayıp ucuz demişsiniz.

sonra mazda ile bmw'yi kıyaslayıp ucuz demiş ardından bmw'den çok daha iyi araç diye devam etmişsin.

bmw 1 serisi arkadan çekişli tamamen sportif bir araçtır mazda 3 bir aile aracı, rakipleri focus, golf falan. bunları ciddi yazmadığınızı umuyorum sadece.

biraz bilgi sahibi olunca konuya hakim olacagından eminim. Sadece googledan biraz arastırma yap mazda 3 hangi arabalarla kıyaslanıyor bir göz at derim

• en yuksek pakette neler var cok pis merak saldi, mazdanin diger markalar gibi opsiyonla ve sunroofla falan ugrasacagini da hic sanmiyorum , insallah mazda 6 daki gibi tek atimlik ve ghzina kadar dolu bir sey cikartmislardir ortaya .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CallBabun

quote:

Artık şu başlığın donanım kısmı düzeltilsin yahu

Donanımları ekleyemeden maalesef mazda siteyi değiştirdi. Tekrar eklendiğinde başlığı düzelteceğim.

Hala daha baslıkta donanımlar belli oldu diyor, icerikte donanım yok.

başlığı şimdi düzeltilip donanımlar belli olunca eski haline getirilmesi doğru olur...

Şimdi oldu sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda 6 bmw 3 serisiyle karsılastırılıyor:

http://www.youtube.com/watch?v=ikfBoD9TwOs

Haliyle mazda 3 bmw 1 serisiyle karsılastırılacak ama skyactiv teknolojileri her konuda otomotiv endustrisine biçok yenilik getirdiği için nasıl karşılaştırılacak orası da merak konusu. Sadece ikisinde de 4 lastik var, iç hacimleri şoyle, tuketimleri boyle vs deriz dısardan görebildiklerimizle ancak tabiki muhendis gözuyle baktıgımızda MAZDA 3 otomotiv endüstrisinde bir devrimdir
  • Hatchback giriş fiyatı : SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 52.700TL

Rakipleri :

Astra Giriş fiyatı : 44,8 bin TL

Golf :47,2 bin TL

Auris : 1.33 motor 44,3 bin 1.6 motor 52,2 bin TL

Leon : 42,9 bin TL

Focus hb : 44,5

Sedan giriş fiyatı

Soul: SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 48.700TL

Motion:

SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 52.700TL

Sedan rakipleri

jetta : 46200 TL

corolla : 47800 TL

Focus : 46095 TL

Civic : 50221 TL ( LPG alternatifi kurarıyor)

Astra : 46365 TL

Fiyatlar ortada. Mazda TR yılda 3 bin civarı satmak istiyorsa o fiyatlardan girsin. Yok on bin veya üzeri istiyorsa durum ortada.

Aracın içi dışı tamam. Motor verileri de tamam. Unutulan nokta türk tüketicisinin tercihi.

• Herkes içini çok beğeniyor da, ön konsol çok alçak değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hatchback giriş fiyatı : SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 52.700TL

Rakipleri :

1.2 tsi motorlar ne zaman 120lık skyactiv motora rakip oldu?

Tek rakip su an bmw 1 serisi. Zaten adamlar rakip olarak kendilerine premium denen araçları goruyordu. Şimdi premiumlardan daha iyi araçları sizin o sıraladıgınız sıradan araçlarla aynı fiyata satmaya basladılar. Bu fiyat çok çok uygun. bmw'nin 3te 2 si fiyatına bmwden mercedesten jaguardan çok daha iyi bir araca erişilebiliyormus bunu gösterdi adamlar. Gerçi premium denenseyde ayrı bir zırva yani. Burda turk tuketicisinin premium diye aldıgı araclar avrupada taksi olarak kullanılıyor :D

• quote:

quote:

Rakipleri :

Tek rakip su an bmw 1 serisi. Zaten adamlar rakip olarak kendilerine premium denen araçları goruyordu. Şimdi premiumlardan daha iyi araçları sizin o sıraladıgınız sıradan araçlarla aynı fiyata satmaya basladılar. Bu fiyat çok çok uygun. bmw'nin 3te 2 si fiyatına bmwden mercedesten jaguardan çok daha iyi bir araca erişilebiliyormus bunu gösterdi adamlar. Gerçi premium denenseyde ayrı bir zırva yani. Burda turk tuketicisinin premium diye aldıgı araclar avrupada taksi olarak kullanılıyor :D

Üstte gördüm bmw falan yazmışsın tuttum kendimi geldin alıntı yaptın. Sana göre muadil olabilir ama bana göre muadil 1 serisi değil. Ayrıca motor kıyası falan yapmadım. Rakiplerinin giriş fiyatını yazdım, kıyasladım.

• quote:

quote:

quote:

Rakipleri :

Üstte gördüm bmw falan yazmışsın tuttum kendimi geldin alıntı yaptın. Sana göre muadil olabilir ama bana göre muadil 1 serisi değil. Ayrıca motor kıyası falan yapmadım. Rakiplerinin giriş fiyatını yazdım, kıyasladım.

rakiplerin giriş fiyatına bakarken motorlara da bir göz atıver istersen kendini çok tutma bak toyota 1.33 motor orada.. Tutma kendini ya araştır biraz biz tutmak zorunda kalıyoruz bak kendimizi ondan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 14 Ekim 2013; 0:59:15 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.