Şimdi Ara

mazda 626 mı? renoult 21 concorde mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkürler aslında benim aklımda sadece concorde vardı hatta almak üzereydim ankara araba pazarında sadece gezmek için gitmiştim 93 model beyaz bir concorde yanımızdan geçti kasası çok hoşuma gitmişti gittik baktık araca full özellikli 4 liraya vericem diyince resmen sazan gibi atladım.satıcısı standart bir al sat yapan vatandaş olduğundan atlayınca araca 4600 verdiler satıcam alacaksan 4600 dedi standart piyasa yükseltme yalanı bende 3500 veririm numaram bu verirsen ara dedim kapattım :) bir akrabamızda bayram ziyaretinde söyledi mazdalara bak piyasası çok pahalı değil diye bnm doğana baktırdığım ustamda vardı kısa bir mesafe kullanmıştım direksyonuna oturduğunda arabadaki konfor hissediliyor zaten hoş bir araçtı ama bilgim olmadığından çekiniyorum.zaten şu ana kadar concorde nasıl dediğimde herkes son sahibi olursun diyor.
  • arkadaşlar mazda 626lar beygir gücünü net olarak bilen varmı?
  • http://www.sahibinden.com/165000_km_1998_model_marea_hlx-52WQQaXQQ17256254WQQpXQQdisplayitem
    1998 fiat marea 2.0HLX klima abs çift hava yastığı vs full 6750tl 2000 motor 145 hp 0-100: 8.7 alternatif olarak bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simian -- 1 Ekim 2009; 4:21:14 >
  • Her iki aracı kullanan ve iyi tanıyan biri olarak söylüyorum 3500-4500 lira aralığında RENAULT 21 CONCORDE öneririm o son sahibi olursun diyenler fazla iddalılar 626 gelince 2.0 ya da 1.6 olanını tavsiye ederim 2.0 olanı tam uzun yol arabası yedek parça bakım olayına gelince her ikisininde parça fiyatları aynı ve pahalı hangisini alırsan al bağımlılık yapar
  • 1,6 'yı bilmem ama 2,0 gerçekten hoş oluyor.2,0'la yaklaşık 1,500 km yol yaptım.R21 ise yakıtı dışında pek üzmez(626 ya göre).İkisde güzel dir ama 626 da hava yastığı ve abs va bilfiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rxalibaba

arkadaşlar mazda 626lar beygir gücünü net olarak bilen varmı?

136 Hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

her iki aracıda kullanan tandıklarım oldu. bir tanesinde 91 model manager vardı fransız üretimiydi. araç her ay düzenli olarak servise giderdi.başka bir akrabamda concorde vardı o da ustalarla ahbab olmuştu onlar bile amcaoğluna sat bu arabayı kurtul diyordu. lisedeki mat hocamızda 96 model optima vardı satmak için çok uğraştı sonunda sattı ve kurtuldum dedi. dikkat ederseniz tüm modellerden örnekler verdim. mazda 626 ile r21 sağlamlık olarak karşılaştırılamaz bile. motor olarak zaten üstün hem ekonomi hem de performans olarak. bugüne kadar ne hararet yapmış ne de yatak sarmış bir mazda duydum.ancak r21 deyince her usta ellerini ovuşturmaya başlıyor. en bakımsız mazda bile bir şekilde yolsa gider seni üzmez. en bakımlı r21 durup dururken yolda bırakabilir. paslanma denen olay mazdalara uğramazken o model r21'i bir kontrol edin derim. mazda da ek kusur var o da parçalrının biraz zor bulunası onun haricinde başka bir derdi yok hoş r21 birçok parçası da bulunmuyor.

Çürük gel benim concordeyi gör istersen senın o dediğin bakımsız olanları. ustayla ahbaplık değil aksine ustalara yolum düşmüyor diye adamla aramız acılıyor neden uğramıyon yoksa başka bir yeremi gidiyorsun diye: Performansa gelince kalkışta yenersin ama sonrasında af yok Concorde bunu kendini sürat aldıkça belli eden bir araç Km kadranında tel koparan araç km saatini LPG 240 getiren araç- Yollara yeni diye çıkan bir çok Piyasa malı arabalar Asfaltta Kök söktüren aracın İsmi R21,2.0 Concorde 174 Nm Tork denilen araba Namı değer Fransız Turbo 21 Quadra- bence bu kadar açıklama yeter Hee bu arada Standart özelliklerini saymadım olsun---

• conconcorde eşsizdir ama sadece eşsiz döneminin makam arabası şimdilerde zabıta memurlarında bile bulunmaz oldu gerçke şudurki fransız öpücüğü istemiyorsanız o nazlı bebeğe iyi bakmalı şevkat göstermelisiniz konforludur gemi gibi yaylanırsınız
  • şimdi mazdamı r21 mi bilmem ama, sattığın araba hakkında ne düşünüyosan al benden de o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Mazda'nın güzel özelliklerinden biridir sizin sözlerinize istinaden Mazda Triger kayışı kullanmaz Zincir kullanır.Koptuğunda bile 100-200Km götürüyor ve fazla bir zarar vermiyor Motora.Özel bir koruma önlemi varmış.Ama içeriği hakkında fazla bir bilgim yok bu sistem ile ilgili.

Mazda 6'ya kadar üretilen tüm 626lar kayışlıdır. Ama değişimi can yakmaz, 100,000 de bir 120 parçalara , 100 de işçilik civarına değiştirebilirsiniz. 92-97 arası üretilen hb 626'ları tavsiye ederim. Sedanlar avustralya üzerinden ithal edilmiş ve katalitik konvertörü bulunmuyordu sanırım. Motorları 115 bg, 173nm tork üretir. İnanılmaz sorunsuzdur. Sıralı lpg'lerde hiç bir sorun çıkarmaz. O zamana göre donanımı gayet iyidir. Hatta 96 lara doğru giderseniz, klima, abs, hava yastığı vs.. hepsi vardır. Benim tavsiyem bu araçları almanız yönünde.

• RENAULT COncorde France 21, eşsiz tasarımıyla hiç araçta olmayan gemi versiyonlu araba Yolda şimdi bile yeni makyajlı araçlara kafa sallayan arabanın adıdır 21
  • Seçenekler bu ise 626'yı tercih ederdim
  • bencede 626 tabiki
  • Concorde tabiki .
  • Arkadaş arabayı almıştır hatta satmıştır bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: rxalibaba

arkadaşlar mazda 626lar beygir gücünü net olarak bilen varmı?

136 Hp

Bazıları 2,0 115 BG
  • mazda 626 sorun yaşamazsın
  • Temiz Concorde ile sıfır hata Mükemmel Yol tutuşu ile On numaraŞimdiye kadar Hiç bir Renault 21 İn ne dünyada ne Türkiyede Takla attığı duyulmamıştır .!!RENAULT CONCORDE'S
  • 626
  • Neresinden tutsan elinde kalacak 2 aracı bulmuşsun tebrik ederim ikisini de almanı tavsiye etmem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.