selamlar, 93 model mazda 626, motor özellikleriyle ilgili bilgi verilrse sevinirim. motorda kayış sesi geliyor v kayşını çeviren kasnak kırılmıştı o değişti ve sonrasındaki bu kayış sesi var, nasıl giderilebilir, bunun dışında aracın ön topidosunda çatlak var onu karbon fiberle veya başka bişeyle kaplatmayı düşünüyorum bunun la ilgili önerileri olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim , bununla birlikte lpg takılması söz konusu bununla ilgili olarak sıralı lpg taktırmayı düşünüyorum bununla ilgili nelere dikkat etmem gerekir aracın km si 250 bide tekraradan bi revüzyona sokmayı düşünüyorum boyaya sokucam yalnız ön tamponun özellikle yan üst şasi bağlantılarında ve arabanın yan çıtalarında hafif sorunlar var bunu temin edebileceğim yer varmıdır, parçalarını temin edebileceğim bi kaç yer adresss önerirseniz çok sevinirim.
çok uzun oldu sanki ama cevap yazanlara ve yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme