Şimdi Ara

MAZDA MERMERLER'LE YOLUNU AYIRDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bekir__

Sevindim bu habere. Belki bizim mazdanın da ikinci el değeri yükselir

abi bende aynı şeyi maream için düşünüyom fiat atağa geçti şu son zamanda ama önceden bikaç kişi arıyodu araba için artık onlar bile aramıyo hiç satılmıo üzmek gibi olmasın ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

Sevindim bu habere. Belki bizim mazdanın da ikinci el değeri yükselir

abi bende aynı şeyi maream için düşünüyom fiat atağa geçti şu son zamanda ama önceden bikaç kişi arıyodu araba için artık onlar bile aramıyo hiç satılmıo üzmek gibi olmasın ama

• cümleten gözümüz aydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

süper olmuş ya işallah Mazda 3 1.6D gelir bizde alırız

aynen, bende ondan alıcam inşallah...

gelirse tabi...

walla rüyalarımın aracı çok uğraştım aslında bu araç için. Yurt dışından getiriyorduk son anda babamın sağlık sorunları çıkınca mecburen 307 almak zorunda kaldım

• Mazda şu an hakkettiği yerlerden çok uzakta. Bence otomobilleri Toyota'dan Honda'dan daha güzel. Mekanik ve sorunsuzluk olarak pek bir farkları yok. Ama çok güzel dizaynları var. 1.6 dizeli gelince de zaten çok satacaktır Mazda 3
  • Mazdanın hakkıdır satmak
    araçlarını çok beğeniyorum
    1.600cc dizeli otomatiği gelseydi bende alıcaktım
    ama gelmedi ve bahane olarakta utanmadan sıkılmadan
    türkiyedeki mazot kalitesi kötü o yüzden getiremiyoruz
    bu garanti yükümlülükleri zora sokacak bizi demişlerdi
    dün gibi kulağımda
    bi sürü firma dizel getirmeye uğraşırken
    mermerler getirmemeye uğraştı ilginç...
  • Valla mazda ithal araçta birinciydi çünkü TÜrkiyede ithal araç yoktu olanlar pahalıydı, bi Opel bi VW almak şimdinin BMw sine eşdeğerdi, o zamanlar 1991 yılında en moda araba Tempraydı, poposu kalkık araba millet onla karizma yapardı şimdi o karizmayı A4 le BMW 3 le yapamıyorsun BMW 5 filan lazım.

Gümrük birliğiyle arabalar bol girince o dandik arabalara kimse binmedi haliyle, mazda nın 323 ü filan golfün astranın yanında inanılmaz dandik kalıyordu.

Şimdi Ford bünyesinde araçları güzel oldu eskisi gibi değil Mazda ama gene de artık oturan bir kemikleşmiş yer var o araçların arasına mazda giremez.

Tasarım olarak tüm japonlardan güzel o ayrı.

Mazda 3 eskidi ama buna rağmen corollaya da basar civice de basar
  • YUH BE, YORUMA BAK HİZAYA GEL

ALLAH ISLAH ETSİN SENİ EMİ AKINCIM, DAHA NE DİYİM
  • şunu derim... bir araç türkiyede çok satıyorsa bu onun kaliteli malzemelerle üretilip sorunsuz olduğunu göstermez.
    az satması bir bakıma distiribitör sorunudur.

aracın gerçek sorunlarını/problemlerini söyleyen kişiler, asıl kullanıcılardır ve onlardan alınan feedback ler doğrultusunda yorum yapılması gerekir.
    o aracı kullanmadıktan sonra eleştirlerimiz havada kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 4 Mayıs 2007; 13:00:29 >
  • fiyatlar düşer umarım.mazda 3 makyajlanınca aşırı zam geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

fiyatlar düşer umarım.mazda 3 makyajlanınca aşırı zam geldi

düşmüş zaten.

dün gece mazda.com.tr ye girdim ve fiyatlara baktım.

bir çok modelde 1-2 milyarlık bi düşüş olmuş.

hele hele RX-8 de baya bi indirim olmuş, bi kaç ay önce 90 milyardı fiyatı.
  • İlk yorumda ben yaptım çok satma konusunda...
    Doğru 1990 başlarında mazda en çok ithal edilen araçtı, bu çok önemli hem de çok!!!

Ama yorumumda çok satan daha kaliteli diye bir şey demedim, niye oraya geldi konu onu da anlamadım...

YALNIZ çok satan hele de rakiplerinden UCUZ da değilse; hiç mi bunun bir hikmeti yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 4 Mayıs 2007; 14:01:39 >
  • quote:

YUH BE, YORUMA BAK HİZAYA GEL

abi ya yanlış mı mazda 323 praktika bilmemne bunları çıkardı mazda Türkiyede , onların yanında diğerleri Corolla Astra GOlf ü çıkardı.

Yani Mazda geri kaldı.

Zaten senin Lantisi millet yüksek vergiden dolayı alamıyordu yani.

Erişilebilir araçlar vasattı.

Şimdi ise Mazda 3 Japonların hepsinden güzel tasarım olarak ben her zaman bunu söyledim.

Ama eksileri var yok değil hemde çok eskileri var ama bunlar biraz da jenerasyon olarak diğer araçlardan 1 nesil geri düştü ondan kaynaklanıyor.
    Yeni Mazda 3 nasıl olacak acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

YUH BE, YORUMA BAK HİZAYA GEL

abi ya yanlış mı mazda 323 praktika bilmemne bunları çıkardı mazda Türkiyede , onların yanında diğerleri Corolla Astra GOlf ü çıkardı.

Yani Mazda geri kaldı.

Zaten senin Lantisi millet yüksek vergiden dolayı alamıyordu yani.

Erişilebilir araçlar vasattı.

Şimdi ise Mazda 3 Japonların hepsinden güzel tasarım olarak ben her zaman bunu söyledim.

Ama eksileri var yok değil hemde çok eskileri var ama bunlar biraz da jenerasyon olarak diğer araçlardan 1 nesil geri düştü ondan kaynaklanıyor.
    Yeni Mazda 3 nasıl olacak acaba??

BOMBA GİBİ OLUCAK, MERAK ETME SEN...

SONRA SEN BİLE MAZDA 3 ALMAK İSTİYCEN, AMA BEN MAZDA MOTORA MAİL ÇEKİP SENİN EŞGALİNİ VERİCEM, DİYCEMKİ BU ADAM MAZDA DÜŞMANI, SATMAYIN BUNA MAZDA. ONLARDA SATMIYCAKLAR, SEN YİNE ASTRAYA BİNİCEN MECBUR

ŞAKA ŞAKA...

SÖLERİM SANADA SATARLAR Bİ TANE, OLMAZSA BENİMKİNİ VERİRİM Bİ HAFATA SONU TAKILIRSIN, HEVESİNİ ALIRSIN

SENDENMİ ESİRGİYCEM?

• ya ben mazda3 düşmanı değilim aslında ben kaç kişi bilir, Cem abi (cemsultan) dan tut Coşkuna herkes bilir, ben Mazda 3 ü çok beğeniyorum ve imkanım olsa binmek isterim demişimdir.

Ben eksiklerini söyliyince, fanatik mazdacılar var , onlar beni mazda düşmanı ilan etti.

Mazdacılar çok fanatik .

Mazda 3 çok güzel motor yönünden eksiği var bir tek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ya ben mazda3 düşmanı değilim aslında ben kaç kişi bilir, Cem abi (cemsultan) dan tut Coşkuna herkes bilir, ben Mazda 3 ü çok beğeniyorum ve imkanım olsa binmek isterim demişimdir.

Ben eksiklerini söyliyince, fanatik mazdacılar var , onlar beni mazda düşmanı ilan etti.

Mazdacılar çok fanatik .

Mazda 3 çok güzel motor yönünden eksiği var bir tek.

DÜNYADA ÇOK MOTOR SEÇENEĞİ VARDA TÜRKİYEDE MALESEF YOK, GETİRE GETİRE BİR TEK 1600 BENZİNLİ MOTOR GETİRMİŞLER. ODA PEK Bİ İŞE YARAMIYO, YARASAYDI BEN ALIRDIM ZATEN.

AMA ŞİMDİ BECERİKSİZ DİSTRÜBÜTÖRLER ARADAN ÇIKTIĞINA GÖRE ARTIK FARKLI MOTOR SEÇENEKLERİDE GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

YANİ GELMESİ ŞART DİYE DÜŞÜNÜYORUM, YOKSA NE FARKI KALICAKKİ MERMERLERDEN?

• Neden tek suçu distribütöre bağlıyorsunuz?

Mazda firmasının hiç mi suçu yok?

Eminim distribütör elinden geleni yapmıştır 1.6 d getirmek için?

Distribütörü yıldırma projesi olamaz mı bu?

Bıraksın biz kendimiz gelelim diye, sözleşmeden de vazgeçememişlerdir belki tazminat falan vardır ortada..

Mermerler şu an chery i TR ye getiriyor, hatta TR de fabrika kurmak için anlaşma peşindeler...

Geçenlerde chery çin fabrikasını Türk gazeteciler ziyaret etmiş, öve öve bitiremiyorlar, tam teknolojik bir fabrika diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Neden tek suçu distribütöre bağlıyorsunuz?

YOK
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Neden tek suçu distribütöre bağlıyorsunuz?

YOK

• mermerlerin yaptigi en buyuk hata mazda 2 yi getirmemesiydi. insallah yeni firma getirir

duzeltme: yazim yanlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Mayıs 2007; 16:28:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.