Şimdi Ara

Mazda RX-8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E46'yı kastetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Bmw'nin temizini bulmak çok zor, e46 320ci, 330ci vs genelde hep malum tayfanın elinde ve harap edilmiş. E92'nin bile temizini bulmak çok zor.

Rx8 hakkında fazla bilgim yok o yüzden net bir şey söyleyenem ama markadan bağımsız olarak şunı söyleyebilirim ki 10 yaşında spor araç ayağımı yerden kessin diye alınmaz.

Tabii ki lafın gelişi söylediğim bir şeydi hocam.Ayağımı yerden kesmesini isteseydim 1990-2011 arası kullanılmış ve lpgye tam uyumlu 1.6 hitler motorlu bi golf ya da a3 alırdım.Ama tabii ki arkadan itiş ve "ruhu olan" bir araba tercihim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wankel motor aşırı sürtünmeye maruz kalıyor o yüzden ömürleri diğer tip motorlara göre daha kısa. e46 ya bakın bence pişman olmazsınız. 50.000 bütçe ile 10 numara e46 alırsınız.
  • Rx 8 bakacağınıza bu tarz araç arıyorsanız s2000 bakın. Rx8 mükemmel ama kısıtlı bütçeye sahip kişiler için çok fazla risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Rx 8 bakacağınıza bu tarz araç arıyorsanız s2000 bakın. Rx8 mükemmel ama kısıtlı bütçeye sahip kişiler için çok fazla risk.

S2K hem 2 kişilik hem de rx-8 veya başka bir aracın temizini bulabileceğim fiyata s2k nın en dökük en folloşlarını bulabilirim. 12-13 litre gerçekçi bir yakıt testiyle karşıma çıksaydı,rx8 gerçekten özel bi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

wankel motor aşırı sürtünmeye maruz kalıyor o yüzden ömürleri diğer tip motorlara göre daha kısa. e46 ya bakın bence pişman olmazsınız. 50.000 bütçe ile 10 numara e46 alırsınız.

Cevabınız için teşekkür ederim.e46 (coupe) için araştırdıklarım arasında dediğiniz gibi sağlam bir şey bulamadım ya da güvenemedim.Var mı önerebileceğiniz bi araç hocam?

• 60 bin km de 5800 tl servis/bakım parasından sonrasını okumadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

İlk ve tek araç için intihar olur bu araç tamamen keyif aracıdır. Tavsiyem ekonomik ve basit bir şey ile başlayın araba kullanmayı iyice öğrenin.

Zaten 7 yıldır araç kullanıyorum.Kendini iyi şoför diye niteleyen şoför iyi olmaz hep dikkatli olmak zorundayız tabii ki ama öğrenmek gibi bir aşama yaşamayacağım hocam.2010 audi a3 1.6 sportback dsg vardı,sattım.Ayrıca 1.6 102 lik motorun sorunsuzluğunun yanında 2010 yılında çıkan dsg sorunları başımı ağrıttı.Bir de 1.6 102 hp gerçekten çok ruhsuz ve zevksiz bir motor bence.Bunu da söylemiş olayım :)
    cevabınız için çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.