Şimdi Ara

Mazda RX-8 85.000 KM Alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Hemen uzaklaşsaydınız ordan

Bir teşekkür maili atıp RX-8 videolarını izlemeye devam ettim.
    En azından satıcı direk söyledi , açık sözlü çıktı.
  • alıcaksın başka motor takıcaksın aslında .. RX8 wankel'den dolayı kaçırıyor çoğu müşterisini
  • 5 para etmez.
  • Bence bakımlı olduktan sonra "5 para etmez" lafını asla haketmeyen bir araç..
    Tabii ki renkler ve zevkler farklıdır.
  • Türkiyeye geleceksen bagajına kocaman bir benzin deposu yaptırmanı tavsiye ederim gelirken dolu gelirsen senin için iyi olur, tamamen duygusal nedenlerden, 100 km de 15lt tüketirsen kaba bir hesapla, kmde 70 krş yakmaman içten bile değil
  • Bence al sonra da sıfır bir motor alıp taktır
  • Kompresyon değerini ölçtürüceksin 7.5-8.5 değerleri normaldir böyle çıkarsa sorun yok,kimseyi dinleme ayrıca benim arkadaşım 80.000 km'de aldı şuan 90.000 km'de hiç sıkıntısı yok ;) kullan bak,servise götür sonra kararını verirsin.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Türkiyeye geleceksen bagajına kocaman bir benzin deposu yaptırmanı tavsiye ederim gelirken dolu gelirsen senin için iyi olur, tamamen duygusal nedenlerden, 100 km de 15lt tüketirsen kaba bir hesapla, kmde 70 krş yakmaman içten bile değil

Arkadaşım Rx-8 sahibimisin ? uzun yolda 9-10 lt yakıyor 100km'de haberin var mı ? yada Rx-8 spor otomobil olduğunu unuttun mu ne sanıyorsunuz siz bu aracı bakımsızsa her araç gibi fazla yakar unutmadan s2000'den 2 litre fazla yakar Rx-8 ona göre yorum yapın.

• rx-8 in performansı ve sürüş keyfi çok güzel bence almalısın
  • Önceki mesajlarımda dediğim gibi aracın motoru arızalı çıktı malesef...
    Thunderberk : Açtığınız RX-8 konularını incelediğimde kompresyon değeri ölçtürmeyi öğrenmiştim ve yaptıracaktım .Başka bir araç bulursam aklımda.
  • İlk Sahibi ile görüş araba hakkında bilgi al Nasıl bakmış nasıl kullanmış arabaya çünkü rx-8 Bakım ister.yani Bu arabaya özel kullanma talimatları vardır.Diger araçlarla kıyaslanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aResCanQ

Önceki mesajlarımda dediğim gibi aracın motoru arızalı çıktı malesef...
    Thunderberk : Açtığınız RX-8 konularını incelediğimde kompresyon değeri ölçtürmeyi öğrenmiştim ve yaptıracaktım .Başka bir araç bulursam aklımda.

Motor sıkıntısı varsada fiyatta anlaştıktan sonra niye alınmasın ki ? Servisten motor fiyatını öğren hem senin adına daha faydalı olur ;) başka bir araç bulmaktansa böyle bir araç eğer kasası'da temizse kesinlikle alınır.Bu arada Facebook Rx-8 Türkiye grup sayfamıza sizide bekleriz ;http://www.facebook.com/groups/136932396339447/

• quote:

Orijinalden alıntı: Thunderberk

quote:

Orijinalden alıntı: aResCanQ

Önceki mesajlarımda dediğim gibi aracın motoru arızalı çıktı malesef...

Motor sıkıntısı varsada fiyatta anlaştıktan sonra niye alınmasın ki ? Servisten motor fiyatını öğren hem senin adına daha faydalı olur ;) başka bir araç bulmaktansa böyle bir araç eğer kasası'da temizse kesinlikle alınır.Bu arada Facebook Rx-8 Türkiye grup sayfamıza sizide bekleriz ;http://www.facebook.com/groups/136932396339447/

Servise mail attım ancak hala cevap bekliyorum.
    Ama asıl sıkıntı yurtdışında olduğum için başımı ağrıtmasından korkuyorum aracın. Kasası temiz. Motoru sıcakta çalışmıyormuş ve ısınıyormuş.
    Grubu daha önce görmüştüm,hemen katılıyorum.

• DİKKAT DİKKAT !!!! DÜN İTİBARİYLE ZOMBİ MOTOR WANKEL TARİHE KARIŞMIŞTIR.SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunasuper

DİKKAT DİKKAT !!!! DÜN İTİBARİYLE ZOMBİ MOTOR WANKEL TARİHE KARIŞMIŞTIR.SAYGILAR

Kardeşim her konuya yazıp post mu kasıyorsun.... Neden bitti ne oldu adam akıllı bir başlık altında açıklada forumu böyle meşgul etme ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keriz avı sona erdi sanırsam,miilet gözünü açtı artık.kimsenin yanaşmadığı zombi sisteme para ayırmanın anlamsızlığını sel sayesinde öğrendiler.tüm mazda alemine günaydın diyelim.
  • Olum bak git!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.