MAZDA yedek parçalarıyla ilgili her türlü sorularınızı sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Parça mevcutmudur, kaç paradır, temin edilebilirmi, yan sanayisi varmıdır gibi.
Ürünün fiyatlarını "PM" olarak yollarım sizlere.
Mazda b-2500 için komple arka tampon ve şoför tarafı cam kumanda merkezi (yani dörtlü tuş takımı ve alt kısmı) lazım bi fiyatlandırma yapabilirsen memnun olurum.
Aracınız 97-00 arası kasa ise Arka tampon Nikelajlı (ALTI OVAL) ve bağlantı braketleriyle set halinde. Tayvan malıdır.
200TL Fiyatı
2001 Model 323 Araç sahibiyim,
2002'den sonra çıkan makyajlı 323'lerin ön tampon bizimkilere uyumlumudur? uyumluysa maliyeti nedir?
Teşekkürler
merhaba 98 lantis silecek kolu ne kadardır...bir de sol ayna
Dükkan Kapanmış sanırım
Mazda Rx8 icin ABD veriyondaki gibi double din turu navigasyon bulunabilir mi? Cok fantazi mi yoksa bu istegim?
mazda 323 için parça durumu nedir? 1990-1991-1992-1993 modelleri için parçabulmak sorun olur mu?
mazda 121 sol ön far sol ön sinyal ne kadar tşkler..
selam arkadaşlar 96 mazda 626 2.0i aracıma sağ ön ve arka cam açma kapama düğmesi arıyorum nette bulabileceğim bir yer var mı??birkaç siteye baktım ama bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum...
www.parcatreni.com
Arkadaşlar Mazda 3 Sedan "arka tampon sağ reflektör" arıyorum.Yardım lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme