Şimdi Ara

Mazota ÖTV zammı ( güncelleme) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahilce yorumlar yapmayın aksine turbo araçlar için LPG daha performanslı çalışıyor LPG daha yüksek oktanlı yakıttır biraz araştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Cahilce yorumlar yapmayın aksine turbo araçlar için LPG daha performanslı çalışıyor LPG daha yüksek oktanlı yakıttır biraz araştırın
    Arkadas performans baska uyumluluk baska. Piyasadaki araclarin durumu ortada. Sizin dediginiz onemli olsa ortalik turbo lpgden gecilmezdi. Cahil lafini da aynen iade ediyorum sana.

• Size cahil demiyorum yapılan yorum için söyledim turbo benzinli araçlara LPG tam uyumlu zaten çok da fazla kullanan var araştırmadan yaptığınız yorum cahilce

• quote:

Size cahil demiyorum yapılan yorum için söyledim turbo benzinli araçlara LPG tam uyumlu zaten çok da fazla kullanan var araştırmadan yaptığınız yorum cahilce
    Arkadaşım gir sarı siteye bak octaviaya filan kaç tane benzinli satılıyor kaç tane lpgli satılıyor. Koca sitede lpgli tsi octavia sayısı 8 iken benzinli octavia sayısı 132. Eminim bu oran golf gibi hblerde daha da azdır. Lpgye uyumlu denilen 1.4t astralarda benzinli araç sayısı 645, lpgli araç sayısı bu sayı 282. Sanırım lpgnin bundan fazla kullanıldığı bir turbo benzin yoktur ülkede. Astra için bile bu oran %30 civarında. Octaviada filan %5 oluyor. Jettada yine keza lpgli sayısı 107 ve benzinli sayısı 1802. Nasıl bir tam uyummuş ve çok fazla kullanan varmış bu totosundan uydurana anlatın da cahilce yorum atmayı bıraksın.

• Malum sitede ki araçları Türkiye geneli düşünerek yorum yapman muazzam bir iş

• quote:

Malum sitede ki araçları Türkiye geneli düşünerek yorum yapman muazzam bir iş
    Arkadaş senin ciddi sıkıntıların var. Sarı site ülkenin en popüler ikinci el otomobil sitesi. Ben burayı referans almayacağım da nereyi alacağım? Senin kaynağın nere söyle bir zahmet ona göre değerlendirelim kim totosundan uydurup laf salatası yapıyormuş.
  • sıkıntısız arkadaşım Türkiyede trafikte bulunan güncel araba sayısı yaklaşık 23 milyon...
    ve bunun %54 ü otomobil..
    sarı sitede satışa çıkmış araç sayısı ile 432 bin tamamı otomobil de değil ve bunlar güncel sayılar...
    büyük bir örneklem olabilir ama bu sana hangi akılla tüplü tüpsüz kullanan araç kıyaslamasını yapman için veri sağlıyor?
    ki tüplü kullananlar memnun oldukları için satmak istemeye de bilir sen sadece sarı siteye bakarak buna karar veriyorsan totona dön tekrar düşün derim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.