Merhaba arkadaşlar samsung kulaklığımın bozulması ile birlikte kendime bi kulaklık arayışı içine girdim 1.sınıf replika beats audio kulaklıklar vardı aklımda dh tada satan bi hocam vardı beyazı bulunmadığını söyledi gelceğinide söyledi fakat sabredemedim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum herneyse kulaklığımıza geçelim. Kutusu gayet güzel özenle hazırlanmış gibi duruyor kutuyu açmadan kulaklığı görebiliyoruz öndeki kapak cırt cırt lı yapılmış kutu açılmadna kulaklık gözüksün diye güzel düşünülmüş güzel bi kutusu var diyebilirim Bu şekilde açılarak kullanıcıya kulaklık kutu açılmadan gösterilebiliyor ve cırt cırtla kapatılabiliyor neyse kulaklığımıza dönelim Kulaklık kutudan çıkarken üsttaraftan çıkıyor kutunun arkasında üst tarafın açılmasını önleyen iki adet kısım bulunuyor ilk önce onları açıyoruz sonra üstteki kapağı açıyoruz ve kulaklığı tutan kısımı dışarı çıkıyoruz karşımızda mbx opera
Gelişmiş bas ayrıntılı ses Metal detaylı tasarım Özel kaplama giriş ile kaliteli ses iletimi Tüm akıllı cep telefonları ve tabletler, bilgisayarlar, MP3, CD çalar, DVD oynatıcılar ve taşınabilir oyun sistemlerinin tümüyle uyumlu. Kolay ayarlanma özelliği ile konforlu kullanım. Ergonomik tasarımı ile kulağa tam uyum. Control talk özelliği Çevredeki sesleri azaltan kulaklık sistemi ile daha kaliteli görüşme sağlar.
Teknik özellikler vs böyle işte kulaklığın sesine gelcek olursak 99desibel sesi var gerçekten yüksek beni samsung kulaklıktan sonra çok tatmin etti bass kalitesi ise beklentimin üstündeydi çok güzel bassları var kullandığım telefon ise Samsung Galaxy Gio modeli çok iyi bir ses kartı olmadığı belirtmek isterim henüz mikrafon ile görüşme yapmadım mikrafonuna yorum yapamıycağım mikrafon bölümünde bir tuş varmış hiç tuş olduğu belli olmuyo kutunun arkasını okumasaydım orta bir tuş bulunduğunu öğrenemiycektim tuşa basınca şarkı duruyor 2 kere basarsak ise şarkı değişiyor biri aradığında basarak cevaplayabiliyoruz normal kulaklıklarda olan bi tuş normal bi fonksiyon taşarım olarak çok şık duruyor kablo yapısı yuvarlak değil düz samsung kulaklığıın kablosu kadar dar değil onun 1.5 katı kadar daha geniş fakat ondan daha ince 1.2m kablosu yeterli diye düşünüyorum açıkcası 40 tllik bi kulaklıktan çok şey beklememek gerekir beklentimin üstünde bir performans gösterdiğimi söylemek istiyorum bütçesi çok olmayanlar için fp ürünü diyebilirim yüksek sesli bi şarkı açtım evdekilerin yanına gidip dışarı ses veriyomu dediğim zaman çok az dediler en ince tizzleri dahi duyabiliyorum samsung kulaklığımdan sonra çok iyi geldi diyebilirim kulaklığın firması türk arkadaşlar türk firmalara destek vermek isterseniz alabilirsiniz ben kulaklığı 25 tl den aldım sitesindeki fiyatı 40 tlmiş neyse çok konuştum sanırım bu kadarı yeterli diye düşünüyorum daha yazarım yazdıkça yazasım geliyor daha öncede incelemelerim oldu başka forumlarda neyse çok uzattım kısaca kulaklık 40 tllik fiyatını hakediyor arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme