Şimdi Ara

MC'de Fizik Kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı konu açılmışsa affola, bahsedeceğim şey şu olacak:

Minecraft'da, kuyu açtığımızda ve kuyunun altını kazdığımızda su artıyor. Bunu Comes Alive modunda da gördüm. Suyun artmaması lazım.
    Ayrıca düşmeyen bloklar da cabası.

Oyunun yapımcıları fizik kurallarını es geçmiş. Başka bir sebebi olabilir mi sizce?

• Nick - konu uyumu.
  • personalcomputer kullanıcısına yanıt
    oyun kardeşim bu oyun herşey blok o niye garip gelmiyosa bunuda takma.

eger bir gün aşırı gerçekçi oyunLAR YAPILIRSA SONUMUZ GELİR ONUDA SÖYLİYEYİM
  • İlgimi çekti o yüzden sordum.

Neden sonumuz gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benoyun oynamayı severim ama her oyunu oynamam seçiciyimdir bu seçiciliğimin grafikle hiç bir alakasıda yoktur çok eski oyunlar bile medal of hnor wofeinstein bunları halen oynuyorum. Minecraf çok seviyorum garfiği umrumda değil hatta bu hali daha iyi.

Şimdi minecraftı aşırı gerçekçi düşünsene herşey gerçek hayat gibi görüntü dahil gerçek dünyada yaşamanın ne anlamaı kalacak sanal bi dünyada mı yaşayacağız bence oyunlar ideal seviyede şuan bile çoğu kişiyi hayattan kopartırken daha gerçekçisi yıkar geçer toplumları
  • En çok tercih edilen oyun olmasının sebebi de bu, aşırı bütçeli ve bol efektli yapımların çöp olmasının sebebi de bu. Fazla gerçekçi olursa içine alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    devamlı olarak oynadığım oyunlar age of2 cs go fifa minecraft medal of honor allield assault geri kalan hepsi bi süre sonra sıkıyo beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.