Şimdi Ara

Mc Donald's Hakkında Merak Ettikleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kovaya attığınız etleri sonra yıkayıp tekrar mı pişiriyorsunuz ?

Neden kolayı şurup halde alıyorsunuz kalite tadı düşüyor?

Tavuklar sağlıklı mı yoksa hastalıklı ama zararsız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • triple whopper, big king xxl büyüklüğünde hamburgeriniz hangisi.
  • Kovaya atılan etler 2saatte bir sayılıyor sadece et değil tabi diğer gıda ürünleri aynı şekilde oraya atlıyor sayıldıktan sonra çöpe gidiyor,

Kolayı Coca Cola o şekilde üretiyor,kalite tadı bozulur çünki restoran müdürleri şurup hemen bitmesin artı çıksın diye kolanın şurup ayarıyla oynuyorlar buda kolanın kalitesiz olmasına neden oluyor,yani bir bardak kolada dışarıdakinin aksine daha fazla su daha fazla co2 daha az şurup var

Tavuklar gercekten sağlıklı bence çünki koskoca firma sağlıksız ortamda üretim yapacağını zannetmiyorum o yüzden ben güveniyorum ayrıca üretimin nasıl yapıldığını izlemiştim gayet iyi
  • Edit
    Yere dusen urunler mudurler k8zdigi icin hamburgere yeniden konulur eger hazirlayanda az vicdan varsa 5 saniye tekrar yag a atip cikarir .yeni gireni dikeerler eskiler
    Yildizdizli bi sacma sapan sistemleri var senden 1 ay once ise giren bile sana emir verir.yildizli sistem yuzunden sadece mavi gomlekli mudurler deil herkez isine karisiyor.
    Eger calistigin yer avm degilse yani lobisine temizlik sirketi bakmiyorsa boku yediniz cunku hergun yenisiniz diye sizi lobiye verirler
    Mavi gomlekli mudurlerin bicogu insanligini yitirdigi icin sizide insan yerine koymuyor bi sure beni cok diktiler bende dikerim gozuyle bakiyorlar size
    Kizlari cogunlukla kasar
    Sacma sapan saatli bi sistemleri var isin yogun oldigu zaman 5 kisinin calistigi yerde is rahatlayinca 2 kisi kaliyor digerlerininsa saati dolmadan cikariyorlar o gun icin(saati 4 lira 8 saat 32 yapar sizi isin yogun oldugu 5 saat kullaniyor serwfsizler 12 ile 17 arasinda sonra cilariyor 20 lira para kasanip gidiyorsunuz 5 saat kosturarak
    Son olarak molaya cikiyosunuz puqnli bi yemek sistemleri var 18 puan veriyorlar adam akilli bi duble kofte var 10 puana orta kola orta patates aliyorsunuz 18 puan doluyor arti musteriye sos ucretsiz siz 3 sostan sonra mudure soruyorsunuz sos aliyimmi diye bunlar bu kadar serefsiz bunlarin hepsini yasadim belkide benim calistigim yerdekiler insan degildi o yuzden bana boyle oldu

• Vay be kaç sene olmuş
  • NewAttack kullanıcısına yanıt
    Kola neden şurup halinde geliyor ki ?
    Şişe şişe niye almıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.