Etkinliğimiz bugün sondu. 5 kişiye ödül verecektik ve son etkinliğimizi de an itibariyle tamamladık. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. |
Mcdodo Ca-6180 2İn1 Lightning To Lightning Çoklayıcı Soket * 34.86₺ (101. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kötü oldu bu. Ama şartlarda kazanan aynı kişi kuralıda yazmamasına rağmen yeni konulmuştu. Sağlık olsun ne diyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka bi iletişim bilginiz ya da sosyal medya hesabınız varsa bilgilerimi ordan yazmamın sakıncası olur mu burdan mesaj yollamakta sıkıntı yaşıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her hareketin şüpheli. Neden mesaj yollayamıyorsun. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.
Hesap yeni olduğu için özelden mesaj yollanmıyo
Nasıl yollanmıyor ne zamandır böyleydiki. Telefon onayı falan yokmu
Telefon onayı yok apple ID ile açmıştım hesabı şimdi telefonu nerden onaylicağımı bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim
Mesajlar kısmına gir. Orda sana yol gösyermesi lazım. Şunu yap bunu yap gibi.
Olmadı. Destek kaydı aç. Bilgilerini de açık olarak buraya yaz istersen. Başka yolu varmı bilmiyorum.
Eğer başka bi platformdan yazmam sıkıntı olucaksa burdan yeni hesap açıp o hesap aracılığıyla da yazmayı deneyebilirim
doruk1245 isimli bi hesap oluşturdum bilgilerimi o hesap aracılığı ile yolluyorum
Herkese selam,
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederiz.
Konudaki etkinliğimiz dün itibariyle sonlanmış olup; diğer etkinliklerimiz için bu haberi inceleyebilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mcdodo-dan-dh-uyelerine-10-bin-tl-lik-aksesuar-paketi-hediye--151536538
Farklı etkinliklerde görüşmek dileğiyle.
Şimdiden, ailenizle birlikte sağlıklı; mutlu ve de huzurlu bir yıl geçirmenizi dileriz.
Bizi takip ve tercih etmeye devam ediniz.
Saygılarımızla,
MCDODO Ekibi
*Kazananların teslimat bilgileri, forum yönetimine iletilmiştir. Ürünlerin gönderimi, taraflarınca, en kısa zamanda gerçekleşecektir. Teslim aldığınızda konuda objektif yorumlarınızı paylaşmayı ve ürünlerden memnun kaldıysanız, bizleri tavsiye etmeyi lütfen unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcdodo.com.tr -- 29 Aralık 2021; 23:26:9 >
-
Tavsiye edene varmı yine bişeyler :)
Hayatımda bu kadar beleşçi birisini görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demekki yeterince hayat yaşamamışsın.
Bloklayın bu arkadaşı 12 yaşında max bide evliyim falan diyor. Hayatı yalan , bloklayın direk.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X