Şimdi Ara

Mcdodo'dan yangın bölgelerine powerbank gönderebileceğiniz anlamlı kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu powerbank 40TL mi? 3 ay önce aldığımdada 99TL idi.Halen siyah renk 99TL baktığımda.

• 35 tllik kabloya 80 tllik powerbank yolluyor sıkıntı nedir anlamadım,birde orada elektriklerde sıkıntı var devamlı kesilmeler var gece ışık ihtiyacı yada telefon şarjı için ihtiyacı olur bir vatandaşın diye düşünüp sipariş verdim.Yurdum insanı yine olayı farklı boyuta taşımış.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

35 tllik kabloya 80 tllik powerbank yolluyor sıkıntı nedir anlamadım,birde orada elektriklerde sıkıntı var devamlı kesilmeler var gece ışık ihtiyacı yada telefon şarjı için ihtiyacı olur bir vatandaşın diye düşünüp sipariş verdim.Yurdum insanı yine olayı farklı boyuta taşımış.

Yardım koşullu yapılmaz. O zaman adı yardım olmaz. Bu yaptıklarının adı reklamdır. Donanımhaber de buna alet olmuştur.

• Bu reklam yüceltmez aksine alacağıda aldırmaz, hiç samimi gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç kalmışsınız belediyeler açıkladı artık yardım göndermeyin diye.

• Selamlar,

Öncelikle düşüncelerinizin bizleri çok üzdüğünü bilmenizi isteriz.
    Bu haber için tarafımızca herhangi bir reklam ücreti vs. ödenmemiştir. Amacımız reklam değil, olamaz da.
    Dün gece konumuzda, bizleri takip eden müşterilerimiz için bir duyuru yayınladık(yukarıdaki mesajımızda da mevcut). Forum Donanım Haber yetkililerinin iyi niyetli düşünceleri sebebiyle, bu haber yapılmıştır. Tarafımızla herhangi bir reklam ilgisi yoktur.
    Firmamız, yangın süresince gerekli destekleri zaten sağlamıştı, sağlamaya da devam edecektir.
    Yangın bölgesindeki yetkililer ile sağlamış olduğumuz görüşmeler neticesinde; termik santralin yanması ve elektriğin daha da büyük yangınlara sebebiyet vermemesi adına elektrik verilmeyen köylerdeki köylüler ve yangın söndürme ekipleri için öncelikli ihtiyaçlar neticesinde, tarafımızdan powerbank talep edilmiştir.
    Kampanyamızı an itibariyle sonlandırıyoruz.
    06.08.2021 - 21.33'e kadar verilen sipariş tutarı: 37 adet.
    Müşterilerimizin adına 37 adet Powerbank gönderecektir.
    Biz adet miktarını 100'e tamamlıyoruz.

07.08.2021(yarın) tarihinde Muğla/Menteşe'ye gönderim sağlanacaktır.
    Merak eden katılımcılar için süreci buradan paylaşacağız.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: kddrh

Neden kurumlar veya işletmeler, yapacağı yardımı halk üzerinden yapma peşinde?

Çıkıp, biz de şunu yaptık deseniz daha etkili olur. bkz: Tutundurma nedir, nasıl yapılır?

Bu aralar normal. Çünkü benim gibi insanlar yıllardır Kızılay gibi kurumlara ne yazık ki bağış yapmıyor.

Afetlerde Bağış yapacak güvenilir yer bulmakta zorlandığım oluyor. Bu bağlamda, bir powerbank şirketi değil ama, daha köklü şirketlerin kampanyaları bu aralar gayet mantıklı.

• Arkadaşını getie, beraber zzz kampanyasını anımsattı 😬

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşını getie, beraber zzz kampanyasını anımsattı 😬

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm adamları yerden yere vurmuşsunuz biraz sakin la..
    Öncesini bilmiyoruz bu kampanyadan önce belki cok daha fazla bedelsiz powerbank göndermişlerdir.
    Şimdi yukarıda yazmış 37 kişi urun almış onun yerine 100 powerbank gonderceklermiş.

• EKSİ BUTONU geri gelsin lütfen. Mcdodo'dan yangın bölgelerine powerbank gönderebileceğiniz anlamlı kampanya 

• Bu deniz feneri kampanyası gibi olmuş afiyet olsun

• Mcdodo'dan yangın bölgelerine powerbank gönderebileceğiniz anlamlı kampanyaMcdodo'dan yangın bölgelerine powerbank gönderebileceğiniz anlamlı kampanya

Değerli forum üyeleri,

Fotoğrafta da görmüş olduğunuz gibi; 100 adet 10.000 mAh powerbank, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne gönderilmiştir.
    Söz verdiğimiz gibi süreci sizlerle paylaşacağız.

İyi akşamlar dileriz.

*Not: Tarafımıza yapılan uyarılar doğrultusunda -paketlerin güvenliği açısından- bazı bilgiler sansürlenmiştir.

• Bu firma yaptığı saçma kampanyalar ve agresif reklam politikası yüzünden bana güvenilir gelmiyor. Yardım kampanyasından bile tokatçı esnaf vibe’ı alınıyor. Ürünleri de reklam kampanyaları gibidir heralde diyerek kullanmadım hiç, kullanan varsa kalitesi hakkında yorum yapabilir mi?

• Niye eleştiri yapılmış ki. Duruma uyum göstermiş adamlar.

Ülkenin Cb si evleri yanan insanların kafasına çay attığı, belediye başkanı "keşke bizim de evimiz yansaydi diyeceksiniz" dediği ülkede adamlar siz alın bizde kardan bir kısmını ihtiyacı olanlara gönderelim demiş.. En azından çay yerine daha faydalı birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 8 Ağustos 2021; 9:36:23 >
  • Yangın yardımlarının en büyük eksiği sanki powerbank. Herkes aynı şeyi istiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.