< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
muhtemelen kasa onaylamıştır hocam. alınmış gibi.
-
Uygulamayı küçültme modu nedir?
-
Bugun 5li soğan halkası var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Uygulamalar arası geçiş tuşunu diyorsunuz. Bilmiyordum sureyi durdurup geçiş yaptığımızda tekrardan sürenin devam ettiğini bu şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla bugün iki telde de kola kazanmamıza rağmwen en son oops bi şeyler yanlış gitti deyip vermedi. bişi var bugün. bugün hatasız alabilen var mı
-
Bendede oyunun yarısında takıldı sonra bugünkü hakkın gitti dedi
Mc Donald's kendi ayağına sıkıyor ama farkında değil. Sadece şu Burger Crush oyunu yüzünden Play Store üzerinden aldığı 1 yıldızın haddi hesabı yok. Açın yorumlara bakın.
Zaten ilk zamanlar menü veriyordu, şimdi menüyü parça parça veriyor. Bir gün patates, bir gün içecek, bir gün soğan halkası...
Onu da doğru düzgün vermiyor. Yok oyun dondu, yok bir şeyler ters gitti, yok yan yattı çamura battı...
-
Bugün oyunu tamamlayıp ürünü seçtim ama opps birşeyler ters gitti uyarısı verdi ve hediyeyi tanımlamamış hesabıma
Oyunu bitirsen de hediye vermeyen saçma sapan bir uygulama
Bana da aynısını yaptı. Altı üstü bir içecek verecek sözde.
60 saniyede 600'e erişemeyip uygulamayı direkt silecek iken senin çözümünü gördüm. Ya sen neredeydin mübarek, senin Allah'ın kurban yiğidim. Hep var olasın :)
-
arkadaşlar ürün alırken sorun çıkartıyorlar mı
o kadar sıra bekleyip karizmayı çizdirmeyelim
-
Bugüne kadar 5-6 ürün aldım farklı şubelerden hiç sıkıntı olmadı. Zaten kasiyerin yapması gereken ekstra bir şey yok QR okununca fiş otomatik çıkıyor.
-
Biraz önce oynadım, soğan halkası verdi hediye dünkü gibi
Bugün milkshake veriyor
İstersen msji sil hocam öğrenmek isteyen özelden yazsın neden dersen 7 gün süre kisiti koydular yakında bunu da gördükleri için kampanyayı sonlandırırlar
Mesela ben önceki kampanya kazandıklarımi 1 ay olduğu halde bölgemde yok diye alamamıştım şimdiki 7 gun hic alamam gibi 🙄
iki farklı hattan oynadım 4 tane tavuk sandviç vermesi gerekirken ops hatasıyla 3 tane verdi ama gene de eyvallah dedik
Yani kisıtlamaların gelmesini istemiyorsanız bazı şeyleri özelden birbirinize aktarıp yardımcı olabilirsiniz derim 🤔
Sundaenin son günün bugün mü yoksa yarın mı?
Bunun apple cihazlarda olan versiyonu da var mıdır ?quote:
Orijinalden alıntı: duygujuks
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam adrese gidip cihazda kendin göstererek yapsaydın😀 bu kadar da genele yazmasan mi zaten bu mesajdan sonra 3 güne uygulamaya güncelleme gelecek ve 600 puan almak daha çok zorlaşacak 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X