Şimdi Ara

McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
56
Favori
165.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu dondurmayı alabilen var mı bedava vermiyor ki

• Sundle hediyesini almak için kodu yazın eğer kod gözükmüyorsa bağlantıyı kopyalayın daha sonra kopyaladığınız bağlantıyı biyere yapıştırın linkin soluna kaydırdığınızda kodu göreceksiniz önemli değil 😆

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta kod girip aldığımız sundae ödülü için bu hafta farklı kod veya aynı kod girerek yine alabiliyor muyuz?

• lvlesh L kullanıcısına yanıt

Girdim ama saymadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt

Kendi kodunu kendi kod alanına girersen olmuyor, başka telefona girmek gerekiyor. Hem kodu veren hem de kodu giren kazanıyor.

• Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: znYsVLvh
    www.mcdonalds.com.tr
    McDonald's IOS ve Android Uygulaması | McDonald's
    https://www.mcdonalds.com.tr/app-indir

Kod ihtiyacı olan varsa kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya4136 -- 26 Temmuz 2023; 23:21:53 >

• Kodu olan varsa girebilirim iki tarafa da sundae geliyor sanırım.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    MLCJN65a

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt

Bu kod için ödül kullanıldı diyor. Sanırım ikinci oyun çıktığından beri her kodu 1 kişi girebiliyor. Sizin kodu birisi girdiyse ondan olmuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 27 Temmuz 2023; 13:53:19 >
    İlk kez buraya yazdım ama sizden önce başkası kullandı o zaman. Dm atmama izin vermedi uygulama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben size gönderdim hocam bir kod PM den.

• Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: lmmyIQJg
    www.mcdonalds.com.tr

Kod ihtiyacı olan varsa kullanabilir, şimdiden afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya4136 -- 28 Temmuz 2023; 0:9:42 >

• Selam! McDonald's uygulamasındaki Yakala & Paylaş oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan ve hediye Sundae’lerin keyfini çıkaralım! İşte benim kodum: EDu4nr2f
    www.mcdonalds.com.tr

Kod ihtiyacı olan varsa kullanabilir, şimdiden afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya4136 -- 29 Temmuz 2023; 6:33:1 >

• Acaba bu hafta milkshake olayını düzelttiler mi merak ediyorum. Geçen hafta çikolatalıdan başka aldırmıyordu. Çikolatalı fişi kesip başka çeşidinden verseniz olmaz mı demiştik onu da yapmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: den

Acaba bu hafta milkshake olayını düzelttiler mi merak ediyorum. Geçen hafta çikolatalıdan başka aldırmıyordu. Çikolatalı fişi kesip başka çeşidinden verseniz olmaz mı demiştik onu da yapmadılar.

Ben aldım sorun çıkmadı sadece çilek yokmuş onun yerine vanilyalı aldım

• Can851 kullanıcısına yanıt

Hala büyük boy alınabiliyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hala büyük boy alınabiliyor değil mi?

Evet seçim yaptırıyor bugün bir tane daha kullanacağım gelişmeye göre editlerim mesajı
    Edit: şimdi kullandım boy seçimi yapılıyor büyük boy çilekli sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 29 Temmuz 2023; 16:22:18 >
  • den kullanıcısına yanıt

kiosk ta mı otomatik çiklolata çıkıyordu sadece

• Evet bugün aldık biz de geçen hafta gibi yine çikolata veriyor. Sadece küçük orta büyük boy diye seçenek çıkıyor ekranda dediler. Vanilyalı ve çilekliyi nasıl almış arkadaş anlamadım. Çikolata fişi kesip onun yerine başka çeşidini veremiyoruz stok sorunu oluyor falan filan dediler geçen hafta bu hafta sormadık tekrardan.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.