Bugün çıtır soğan veya çıtır soğan hediyesi vardı, seçenek bol. Keşke son oyun olsaydı, sadece dondurma, patates gibi karbonhidrat dolu şeyler hediye ediyorlar, tekli hamburger fiyatları çok yüksek. |
McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (80. sayfa)
-
-
Evet cidden bir olayı kalmadı oyunun. Sürekli çıtır soğan külah falan veriyor. Milkshake bile 50 lira olmuş burgerlerin fiyatını düşünemiyorum valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yine çıtır soğan veya çıtır soğan verdi.
İstediğin menü al gelmedikçe pek gitmiyorum, o da zaten 195 TL oldu, kilo da vermem gerekiyor, hediye patates, dondurma, soğan halkalarıyla karbonhidrat doluyorum.
-
Bugün çıtır soğan ödülünü almak için başka bir telefondan oyunu tekrar oynadım, bu sefer farklı bir ödül çıktı. [BigMac ve McChicken menü]
Ya benim telefonda bir bug oldu, 2 gün üst üste çıtır soğan veriyor, ya da ödüller bile kişiselleştirilmiş.
-
Bugün de iki telefondan teyit ettim, çıtır soğan ve küçük kola vardı, önceki günlerde bana çıkan çıtır soğanlar sanırım bug yüzünden çıktı ama aldım yedim, garip...
-
Bugünün hediyesi
Sundea veya külah dondurma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2 hesaptan alıyorum ama tek telefondan gir çık yapıp alıyordum şimdi baktım 2. Hesaptaki hediyeler gözükmüyor bunu engellediler mi ki
Hocam bu bende baştan engelliydi. Bir telefondan en fazla 1 hediye aldırıyordu farklı hesaba girsem de
Bende sıkıntı olmuyordu şimdi oldu da hocam anlamadım sizin de olay baştan olması değişikmiş
Bugünün bedava hediyesi yok menü indirimi var
Ben de hediyeleri sadece tek bir hesaptan alabiliyordum, bence siz bir bug sebebiyle alabiliyordunuz, açık kapatılmış.
-
Bugün hediyesi ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Menü. İndirimi
-
McChicken 100 Big Tasty 195
Bedava ürünleri beğenmiyorduk kaç gündür o da yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfrcfr -- 8 Ağustos 2024; 0:36:27 >
uzun zamandır kullanmıyorum verdiklerini de böyle saçma hediyeler olmaz ya
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X