Şimdi Ara

McDonalds'tan KIZ DÜŞÜRDÜM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy mi kızı ayarlamış,kız mı seni ayarlamış kim neyi ayarlamış ama bu boy ve kilo ile sen bi nane ayarlayamazsın liseli
  • üşüyoruz reis
  •  McDonalds'tan KIZ DÜŞÜRDÜM!!!

• kız güzelmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

/>

kız güzelmiydi?

Kız yeterince güzel ayrıca kimse inanmak zorunda değil kız 19 yaşında şuan msjlaşıyoruz .Yorumlara cvp veremedim çünkü bilgisayar başında oturan asosyal tiiplerden değilim dışarda diğer manitamla takılıyoduk.
  • Aferin sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: atargider

Dün akşam 3 erkek arkadaşımla bizim burdaki AVM 'ye gittik.Dolaşıyoruz geziniyoruz o ara karnımızın aç olduğunu hissettik ve McDonalds'a gittik.Oturduk menulerimizi aldık yedik o sıra bi kızı kesiyorum kız güzel orda masaları fln temizlemekle uğralşıyo.Bendede Samsung Galaxy tellefon war tam masadan kalkarken telli unutmuş numarası yaptım ve ilerledim o sırada çalışan kız masaya geldi ve tell'i gördü arkamdan seslenerek tellefonunu unuttun die bağırdı ben hemen yanına gittim ve o sıra olan oldu gözgöze geldik ama gözlerimizi birbirimizden hiç ayırmadan bakıştık sonra onu bi kahve içmeye davet ettim şuan olmaz işim var dedi.Daha sonra görşmek için söz aldım tell no aldım ismi HELİN

Not:Yaş 17 Liselinin Kralıyım,param yok Galaxy'i okul sonra çalıştığım paralarla aldım,1.73 boy 55 kiloym

• quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Aferin sana

• quote:

Orijinalden alıntı: simsail636

quote:

Dün akşam 3 erkek arkadaşımla bizim burdaki AVM 'ye gittik.Dolaşıyoruz geziniyoruz o ara karnımızın aç olduğunu hissettik ve McDonalds'a gittik.Oturduk menulerimizi aldık yedik o sıra bi kızı kesiyorum kız güzel orda masaları fln temizlemekle uğralşıyo.Bendede Samsung Galaxy tellefon war tam masadan kalkarken telli unutmuş numarası yaptım ve ilerledim o sırada çalışan kız masaya geldi ve tell'i gördü arkamdan seslenerek tellefonunu unuttun die bağırdı ben hemen yanına gittim ve o sıra olan oldu gözgöze geldik ama gözlerimizi birbirimizden hiç ayırmadan bakıştık sonra onu bi kahve içmeye davet ettim şuan olmaz işim var dedi.Daha sonra görşmek için söz aldım tell no aldım ismi HELİN

Not:Yaş 17 Liselinin Kralıyım,param yok Galaxy'i okul sonra çalıştığım paralarla aldım,1.73 boy 55 kiloym

Öyle denk gelmiş

• Oğlum anlasanıza adam Samsung Galaxy reklamı yapmaya çalışıyor.
  • Memnun değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Oğlum anlasanıza adam Samsung Galaxy reklamı yapmaya çalışıyor.

Ne alakası var. Bendede Iphone var ona bakılırsa ne alakası var.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Oğlum anlasanıza adam Samsung Galaxy reklamı yapmaya çalışıyor.

Ne alakası var. Bendede Iphone var ona bakılırsa ne alakası var.

Cevap mesajda gizli
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: .uUr.

quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

Orijinalden alıntı: Shimano

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Kızı niye düşürüyosun la ? Psikopatmısın ne zevk alıyosun kızı düşürerek.

ay kahkaha attım

noluyoz kardeş?

Ilık.

/>

Olay gerçekse tebrik ederim seni, ayırca kız zayıf vs diyen arkadaşlar 1.50 65 kilo kız sevdikleri için sorun yok, bence ideal oran.

reyiz yazıyı 5 kere okudum kızın boyu ve kilosuyla ilgili bişey yazmıyor

• quote:

Kız yeterince güzel ayrıca kimse inanmak zorunda değil kız 19 yaşında şuan msjlaşıyoruz .Yorumlara cvp veremedim çünkü bilgisayar başında oturan asosyal tiiplerden değilim dışarda diğer manitamla takılıyoduk.

breeeeeehhhhhhhh
  • fazla yeşilçam izlemenin zararları
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:35 >
  • Yazıyı 1 kerede anlamıyosunda mı 5 kere okuyosun orayı anlamadım kardeşim ama kızın boyu benden çok azcık kısa kilo suda ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsail636

quote:

quote:

Reyiz naptın sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can` -- 14 Haziran 2011; 14:52:45 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.