Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şakayla karışık doğruları söylemiş venedik arkadaş burası kongre salonu (forumu) veya onun gibi bir yer değil ki herkes süper ciddi meseleler konuşur tavır takınsın yeri gelir her türlü davranılır. mclaren görünümlü ferrari şakası da kabak tadı vermeye başladı gerçi. doğan görünümlü şahin le iyi uydu ama:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

niyeki ? yukarıdaki üye(@venedik) ben, ferrari taraftarıyım ve bu sezon maccanın MP4 22'si, F2007'den çalınma bilgilerle yapıldı demiş... ee tamam işte fia'da aynı nedenden ötürü maccaya ceza vermedimi... ferrari galipken ferrari taraftarlarının sevinmesinden daha doğal ne varki ? bazı üyeler forumun bu bölümünü çok sahiplenmişler..ve bu çok komik...

yani diyorsun ki Alonso,Ferrari sayesinde şampiyonluk mücadelesi verdi ama 1 puanla şampiyonluğu kaybetti
    bu durumda senin Ferrari'ye minnet duyman gerekiyor
    acaba Alonso şampiyon olsaydı da aynı şeyi söyleyebilecekmiydin?

• Alonso 2. senesinde de bir çaylağın arkasında kalmayı hazmedemeyeceğini iyi biliyor
    şimdi pilotu vasat olan bir takıma gider
    orda da takım onu iyice kayırır.
    kazanırsa alın teri ile, kazanamazsa kötü araç ile yarıştığını söyleyip takıma çamurunu atıp bu seneyi de bitirir.
    zaten öyle yapmıyor mu?

mclarende ilk yarışlarda hep alonso kayrıldı, o zamanlar keyfi yerindeydi
    ilk yarışlara bakarsanız basın toplantılarında yüzü hep gülüyordu.
    5. yarıştan sonra ibre hamiltona döndüğünden beri alonsonun basın toplantısında yüzünün güldüğü ve Massa ile bile sıcak dialog kurduğu tek yarış Brazilya idi.
    bu ne demek ??? hamiltonun grafiği yükselmeye başlayınca alonsonun surat mahkeme duvarına döndü.
    şimdi kendini 1. pilot kabul edecek ve onu kayıracak bir takım arıyor.

bu sene de renaultun 2005-2006 daki gibi iddialı olacağını zannetmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

şakayla karışık doğruları söylemiş venedik arkadaş burası kongre salonu (forumu) veya onun gibi bir yer değil ki herkes süper ciddi meseleler konuşur tavır takınsın yeri gelir her türlü davranılır. mclaren görünümlü ferrari şakası da kabak tadı vermeye başladı gerçi. doğan görünümlü şahin le iyi uydu ama:D

yani bazen görüyorum bazı arkadaşlar topici sahiplenmiş görüntüsündeler.Onların yazdıklarının tarzına uymayan yazılara hemen tepki gösteriyorlar.Herkes ciddi olmak zorunda mı bu forumda isteyen istedigi gibi yazar belli kurallar çerçevesinde kime ne zaten bunun dışına cıkana yetkililer gerekli uygulamayı yapıyor.Mclaren'in bu seneki düştügü durum kimisi için bir eğlencedir kimisi için değildir.Herkesten aynı düşünceyi beklemek aynı tutumu göstermesini beklemek saçmalıktan başka bişey değil.Benzetme de hani ayar olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: venedik

ARKADASLAR SLM BEN FERRARICİYİM BU SENEDE ŞAMPİYON ÇIKARAMADINIZ HADİ SİZE MCLARENİN Bİ BAŞARISINI GÖSTEREYİM BU DUNYADA ŞAHİN GORUNUMLU DOĞANDAN SONRA ====MCLAREN GORUNUMLU FERRARİ==== KASA YA ALDANMAYIN İÇİ FERRARİ

• mclaren- schumacher flörtü hmmmmm.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger
    quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
    David Coulthard öyle bol keseden sallayan bi insana benzemiyor ve muhtemelen bu anlattıklarıda doğru
    gerçekten çok ilginç,çok şaşırdım
    sanırım Alonso gerçekten haklıymış

Ben hiç şaşırmadım. Hatta yıllardır savunduğum şeyi (McLaren'in çok güzel bir şekilde takım emri uyguladığını) açık açık söylediği için "oh be" dedim.

pekı ron bunu yalanlasa hala aynı dusunucekmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

Alonso 2. senesinde de bir çaylağın arkasında kalmayı hazmedemeyeceğini iyi biliyor
    şimdi pilotu vasat olan bir takıma gider
    orda da takım onu iyice kayırır.
    kazanırsa alın teri ile, kazanamazsa kötü araç ile yarıştığını söyleyip takıma çamurunu atıp bu seneyi de bitirir.
    zaten öyle yapmıyor mu?

mclarende ilk yarışlarda hep alonso kayrıldı, o zamanlar keyfi yerindeydi
    ilk yarışlara bakarsanız basın toplantılarında yüzü hep gülüyordu.
    5. yarıştan sonra ibre hamiltona döndüğünden beri alonsonun basın toplantısında yüzünün güldüğü ve Massa ile bile sıcak dialog kurduğu tek yarış Brazilya idi.
    bu ne demek ??? hamiltonun grafiği yükselmeye başlayınca alonsonun surat mahkeme duvarına döndü.
    şimdi kendini 1. pilot kabul edecek ve onu kayıracak bir takım arıyor.

bu sene de renaultun 2005-2006 daki gibi iddialı olacağını zannetmiyorum...

Kardeşim tamam Alonso'yu sevmiyorsun. İddialı olamayacağını söylemeni de yiğidi öldürmek olarak algılıyor ve tamam diyorum. Ama yiğidi hakkını vermeden öldürmedin mi sence de ?
    Alonso Mclaren'in çocukluğundan beri yarışmak istediği bir takım olduğunu ve çok büyük bir takım olduğunu söyledi. Sadece bir hayali gerçekleştirmek istediğini ama hayallerin herzaman gerçek olamadığını ve kendisini Mclarende yabancı hissettiğini söyledi. Mclarenin büyük bir takım olduğu yönünde ki fikirlerinin değişmediğini söyledi.

Bunlar bir takıma suç atmak değil. Eğer Mclaren de Ron ve Ham olmasaydı Alonso'nun hayalleri gerçek olabilirdi. Her ne kadar başarısız ve şanslı bir pilotda olsa üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşabilirdi. Ama sanırım birileri Alonso'nun şansına nazar değdirdi. E tabi mavileri çıkarınca ....

• MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden

evet yenı bır sezon daha geldı cattı.
    umarım bu sezon mclaren acısından lekesız ve berrak gecer.
    lutfen satasmayalım yeter,ınanın

aslında konu eskı ama mclaren takımı adına gp dısında kalan konuların burada toparlanması guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Şubat 2008; 1:03:26 >

• Dennis görevinden ayrıldı iddiası!

İspanyol Marca gazetesi, McLaren takım patronu Ron Dennis'in, takımdaki görevinden ayrıldığını belirterek, yerine Martin Whitmarsh'ın geleceğini ileri sürdü.

Haberde, Dennis'in, İngiliz ekibinin motor tedarikçisi ve ortağı Mercedes-Benz'in baskısı neticesinde böyle bir karar almaya mecbur bırakıldığı belirtildi. Marca, kısa süre sonra bir basın açıklamasıyla kararın medya ve kamuoyuna duyurulacağını kaydetti.

Marca ayrıca, Mercedes-Benz'in, geçtiğimiz yıl, takımın 100 milyon dolar ceza almasına neden olan, casusluk skandalını yönetme şeklinden dolayı Dennis'e kızgın olduğunu bildirdi.

McLaren hisselerinin yüzde 15'ine sahip olan Dennis'e takımda bir görev verilip verilmeyeceği bilinmiyor ancak görev alsa bile kritik karar verme yetkisine sahip olmayacağı ifade ediliyor.

Bu arada McLaren'dan konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

Eğer bu haber doğru çıkarsa bu sene Mclaren Şampiyon olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 28 Şubat 2008; 10:17:08 >

• umarım doğrudur bu haber.. yeteneksiz ron dennis
  • hmm
    mercedes ıın baskısı sonucu!bu tek bır seyı acıklar.mercedes tamaıyle mclaren e sahıp olucak
  • mukemmel bır start verdık.coulthard massa mucadelesınde coulthard pıst dısına cıkmayıp sc gırmeseydı buyuk ıhtımalle double gelıcektı.
    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden

bu arada kovalaınen ve hamılton arasındakı kavga erken baslamıs

• bu hafta sonu gerceklesen bahreyn gp sı ıle yıne performans anlamında dıbe vurdugumuz bır hafta sonu gecırdık.
    kaldıkı bu sefer guvendıgımız hamılton da bıle barız bıcımde gorunen dusus var.
    hangı akıl ıle alonso ya carpabıldı anlıyamadım.off o nasıl kalkıs.
    hamılton boyle devam ederse galıba otorıtelerın de dedıgı gıbı mclaren de oldugu ıcın bu konumda tezını dogruluyacak.
    vede uzulerek soylemek ıstıyorumkı bu yarıs hamılton ıyıce sıradan bır plot gorunumu verdı.umarım ben yanılırım.

kovalaınen ıcın su an ıtıbarı ıle yorum yapmak bıraz zor.son 10 tur bıraz ısteklı de gorunse oda vasatun uzerıne cıkamadı.

mclaren e gelıcek olursak bu performans ıle devam etmemız bızı bmw lerın bıle gerısıne atacaktır.gercekten bu hafta sonu resmen surunduk
  • Bu Konu 3 Sene Önce Açılmıştır.Hâla Konu Düşmedi
  • Alonso.
  • tum McLaren taraftarlarının grandprix galibiyetlerinin 40 yılı kutlu olsun

• Sonsuza Dek McLaren
  • hayatımın anlamı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.