Şimdi Ara

MCSE ve MCSA sertifikasını nerden alabilirim? yer: ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ezberlemeden girip hakkıyla sertifika alan ve yanında onurun bahsettiği + ları olan nede işsiz kalacak.

sertifikası olan ile olmayan bir olur mu hiç ?

Ankarada bilgeadamın kızılay şubesinde sanırım sınav merkezi olacak. bi araştırın ama bilgeadama numaranızı kaptırmayın yazılmayacaksanız ;o)
  • Ankara konusunda pardon ama yardımcı olamam istanbul da bilişim eğitimde bu sınavlara girebilirsin.
  • evet bilişim eğitim merkezi çok iyi bir kurs ve sınav merkezi ama arkadaşın sınavlar için ankaradan istanbul'a geleceğini sanmıyorum... saçma olur bence:)
  • Elinde mcse sertifikası olupta 3. ayında işten kovulan çok arkadaşım oldu Onlarda kursa ne para vericem ezberler girerim soruları diyodu
  • Nihat Demirli, Yüksel inan Kursu var. 1.5 sene önceye kadar Gazi Üni. mimarlık müh. fak. eğitim veriyolardı. Şimdi halen ordalarsa tavsiye ederim. Ama sadece sınavlara girecekseniz, Yüce bilgi akademisinde girebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur5306

mustklc , MCSA ve MCSE sertifikalarını microsoft göndermektedir. MCSA olabilmek için 4 sınav vermeniz gerekmektedir, MCSE olmak için 7 sınav. Sınav kodlarını tam olarak bilmiyorum. Sınavlar Prometric yetkili sınav merkezlerinde yapılmaktadır. Her sınav için 85-100 ytl arası para alınıyor.

Ankara'da bireysel olarak MCSE eğitimi almak istiyorsanız, Yüce Bilgi Akademisini öneririm size, bireysel olarak şu an iyi. Detay isterseniz pm yoluyla irtibata geçiniz.

Yüce bilgi akademisine ders aldınız mı acaba? Çok merak ettim.Orası kadar saçma bir kurum ve dolandırıcı bir yer daha yoktur sanıyorum.Kurs başlayacak diye laptop verirler,kurs başlamaz ama ayrılmak istediğiniz zaman da verdikleri laptop'un parasını söke söke alırlar.Laptop'u da zaten sizi rehin almak için veriyorlar.Bu şekilde kurstan memnun kalmadığınızda veya keyfi olmayan ve kesin kanıtlayabileceğiniz nedenleriniz bile olsa ayrılamazsınız.Derslerde saçma sapan ilerler,hiç bir sertifikayı zamanında alamazsınız.

Size tavsiyem,Yüce bilgi akademisine gideceğinize,MCSE için hazırlık olan testking dökümanlarına hazırlanın.Sınavları geçmeniz daha garanti olur.Yüce nin ambalajına aldanmayın.Ben aldandım zararla çıktım işin içinden.Eğer inanmıyorsanız,gidin binanın önüne içerden çıkan öğrencilerin fikirlerini sorun.

• Ankarada şubesi olan microsoft onaylı bilişim eğitim merkezini öneririm bu srtifikalarda microsoft onayı olması cok onemlı bılgınıze..
  • acaba şuan bu kursların eğitim ücretleri ne kadar genel olarak bilgisi olan varmı?
    yakın zamanda yazılmayı düşünüyorum.
  • Bende bir ara MCPD olmak için araştırma içindeydim. Sizi temin ederim MS'in sertifikasyon sistemi tam bir para tuzağı. Hikâye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim seti olarak var bende acaba sadece sınavlara girilebiliyor mu?
    SAP ye başlamadan önce işe yarar birkaç alanda daha sertifikasyon eğitimleri almak istiyorum oyüzden arayış içindeyim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustklc

MCSE ve MCSA sertifikasını nerden alabilirim? yer: ankara

Dostum,şuanda MCSE+S+M seviyesinde sertifikalarım olduğuı için seni bu konuda aydınlatabilirim,gördüğüm kadarıyla forumda çok derecede ciddiiyetysiz çöp bilgiler oluşmuş.
    Microsoft'un anlaşmalı sınav merkezi Türkiyede prometric.com,burdan kayıt olup,Ankaradaki yetkili sınav merkezlerini görüp,randevu alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin553

quote:

Orijinalden alıntı: mustklc

MCSE ve MCSA sertifikasını nerden alabilirim? yer: ankara

Dostum,şuanda MCSE+S+M seviyesinde sertifikalarım olduğuı için seni bu konuda aydınlatabilirim,gördüğüm kadarıyla forumda çok derecede ciddiiyetysiz çöp bilgiler oluşmuş.
    Microsoft'un anlaşmalı sınav merkezi Türkiyede prometric.com,burdan kayıt olup,Ankaradaki yetkili sınav merkezlerini görüp,randevu alabilirsiniz.

6 sene sonra pek işine yaramayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.