Şimdi Ara

Mdpc-x Sleeving , Severler Ve talipleri buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mdpc-x Sleeving yapmaktayım uzun süre kapalı olduğundan dolayı bir süre ara verdim ilanlarımda örnek görsel bulabilirsiniz

Yeni bir güç kaynağı aldım yurt dışından gelmekte.. Onada belki sleeving yaparım diye düşünüyorum elimde 50 metreden fazla mdpc-x in kırmızı sleeve i var, buna UV , yeşil siyah gibi eklemeler yapmayı planlıyorum , 27 sine kadar gelecek inşallah malzemelerim

Forumdan , talip olan yaptırmak isteyende varsa sipariş veririm diye düşünüyorum.. Bu arada onların siparişlerinide alıp güç kaynaklarını sleeve leye bilirim , mdpc-x sleeve pahalıdır , bana pahalı gelir diyenler ve yaptırmak isteyenlerde kendi sleeve ini alıp paracord vs.. bana yollaya bilirler , yalnız makaron değişmez onları mdpc-x den satın alıyorum okadar kalitelisi bulunmuyor

Yurt içinde ürettirmeye çalıştım firmalar başlangıç siparişi için 10.000 metre istiyorlar 2.000 metre gibi bir sipariş onlara yeterli gelmedi bizim etimiz budumuzda belli.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 13 Nisan 2016; 11:07:01 >

• Sistem parçarlım tamamlandı , masraflar yüzünden mdpc den kaçan çok insan var..

Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.