Şimdi Ara

Me and Earl and The Dying Girl (2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu tür başka tavsiye edeceğin varsa alalım, sade samimi sıcak bir ortam sunan filmler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Bu tür başka tavsiye edeceğin varsa alalım, sade samimi sıcak bir ortam sunan filmler..

Ben araya gireyim,the intouchables izlemediysen tavsiye ederim.
  • quote:

http://www.imdb.com/title/tt0281358/?ref_=nm_knf_i2

a walk to remember

http://www.imdb.com/title/tt0332280/?ref_=tt_rec_tti

notebook

http://www.imdb.com/title/tt1606389/?ref_=tt_rec_tti

aşk yemini

http://www.imdb.com/title/tt1606389/?ref_=tt_rec_tti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 7 Ocak 2016; 18:44:18 >

• quote:

Once
    Begin Again

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Begin again haricindekileri seyretmedim, haberdar olmadığımdan değil de nedense ısınamadım o filmlere bir türlü o yüzden seyretmedim. Yine de benim aradığım biraz daha Charlie Bartlett, That's What I Am, Liberal Arts, Being Flynn, It's kind of a funny story tarzı filmler. Seyretmediyseniz ben de size bunları tavsiye ederim.
  • Ben de izledim filmi. Biraz daha farkli beklentilere ragmen guzeldi begendirdi.

kiz gitti valla uzuldum lan. Keske olmeseydi. Su earl de saglam elemandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyeli çok oluyor ama yorum yazmakta fayda var

Arkadaşlık temalı filmleri sevdiğim için tercih etmiştim özellikle son kısım gerçekten çok duygu yüklüydü o kitabı açıp içindekini görmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetmen sonda güzel ironi yapmış bunu izleyen komaya girdi öldü diye. Filmin sonunda kendime tokat attım acaba öldüm mü diye. Bence zaman kaybıydı. Bu filmde ağlamayı başaranlara da helal olsun.
  • filmle kitap arasındaki farkları yazmak istedim

-earl ile greg ile kavga ettiğinde filmde uzun süre küs kalıyorlar kitapta kesinlikle küs kalmıyorlar dayak yedikten sonra kaldırıyor ayağa filmin çekimine devam ediyorlar
    -kitapta kız için çektikleri kısa filmi ölmeden epey bir süre önce veriyorlar okulda filan gösteriliyor kısa filmi tabiki hiçbir öğrenci sevmediği için greg kötü oluyor biraz
    -kitapta kız ölürken greg hastanede değil öldüğü hakkında fazla birşey denmiyor
    -gregin kız kardeşleri filmde yok
    -kitapta greg in kolu kırılıyor earl'in kardeşi yüzünden filmde yok
    -yemekhanedeki kavga sahnesi kitapta yok
    -filmin başında Rachel sonuçlar kötü çıktı dediği yer bu sahnede greg kötü çıktıyı sınav sonucu zannedip benimkide kötü gibi birşey diyor o da kitapta
    -Rachel kitapta üniversiteye greg'in notları benim yüzünden düşük diye üniversiteye mektup yazmıyor
    İlk defa bir filmin kitaptan daha güzel olabileceğini gördüm kitapta basit bir şekilde öldü işte zaten ölüceği belliydi şeklinde anlatılırken filmde bambaşka anlatılıyor
    ve kitapta dediğim gibi bu efsane sahne yok

bu filmi saksı olmanın faydalarından daha çok beğendim hatta saksı filmini hiç beğenmedim ama tercih meselesi sonuçta kurcalamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 4 Şubat 2017; 19:44:17 >

• izlemeden önce filmin trailerını gördümde(izlemedim) heralde dedim earl kedinin ismi olsa gerek ama alakasız çıktı

başları eğlenceli, sonrası hüzünlü, kıvamında güzel bir film. 7.5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

The Fault In Our Stars filmine benziyor ama ondan çok çok daha iyi bir film bence.

benziyor ama ondan daha iyi değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

The Fault In Our Stars filmine benziyor ama ondan çok çok daha iyi bir film bence.

benziyor ama ondan daha iyi değil bence

valla bencede çok çok daha iyi bir film
  • izlenmesi gerekenlerden. sevmeyenleri de anlamıyorum hiç. biri demiş ki lösemili kız sağlıklı oğlan olan filmleri çok seyrettim, hayat duruyor sanki, sanki bir kişi lösemi oluyor, sanki bir kişiyi kaybediyoruz şu dünyada. inandığın tanrılar ve değerler vermesin başına bu durumu senin. ben 1000 tane de olsa seyreder ağlarım, sen sevmesen de olur.

güzel yönetilmiş sürükleyici film. sıkılmadan izlediklerimden ki aşırı fazla film seyrettiğim için sürekli sıkılır oldum filmlerden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.