Şimdi Ara

MEB PERSONEL HABERİ GEÇTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kıdemlimezun

düşünsenize cumhurbaşkanı yksyi erteliyor 2.5 m öğrenci ak saraya koşuşturuyor balkon yıkanıyor güzel bir balkon konuşması yapılıyor bizimkisi bir aşk hikayesi diye ahh ahh var bir hayalimiz...
    daha geçen ay sandıkta görüşecektiniz ne oldu :DDDDDD

koyun diye tabir ettiğiniz akplilerden hiçbir farkınız yok, kendi işiniz yapılırsa en iyisi erdoğan. trajikomik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbain40

.
    ben zannetmiyorum. Ertelenemeyecek olsa niye görüşsün
  • Sinoengino kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorsun ki geriye çekmeden önce böyle bir şey yapılamaz diyorduk. ondan sonra dedim ki artık neyin ne olacağı hiç belli olmaz, son gün kala sınav yok denilebilir. o yüzden her şeye hazırlıklı olmamız gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    danistay 8. daire andimiz kararini bozmuştu 2 yil once yani hükumete ters karar verebiliyor, gazeteci olayı da dogru yahi umarım hayirlisi olur

• Totejyoutube
    10 Hours of Roblox Death Sound
    https://www.youtube.com/watch?v=8HO7UPanMR4&feature=youtu.be

Hocam bu site malum geri çekmeden 3 gün önce de haber yaptı,iyi bir linç yemişti.Sonra haklı çıktı adamlar.O linçi tattıktan sonra niye yalan haber yapsın ki?
  • Aga sıçtık milletin bütün uğraşları gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: erbain40

Hocam bu site malum geri çekmeden 3 gün önce de haber yaptı,iyi bir linç yemişti.Sonra haklı çıktı adamlar.O linçi tattıktan sonra niye yalan haber yapsın ki?
    Biliyorum bazıları tutuyor aynı zamanda şey demişti okullar 1 haziranda kesin açılıyor tutmadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tellooozs

daha geçen ay sandıkta görüşecektiniz ne oldu :DDDDDD

koyun diye tabir ettiğiniz akplilerden hiçbir farkınız yok, kendi işiniz yapılırsa en iyisi erdoğan. trajikomik...

Alıntıları Göster
    sence öyle bir insan bu yorumu yapar mı ironi diye bir şey var bu kadar dar bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıdemlimezun -- 17 Haziran 2020; 15:53:6 >

• Mission Failed

• kıdemlimezun kullanıcısına yanıt
    Sen yapmayabilirsin fakat senin dediğine katılacak olan yüz binlerce kişi var.

• Tellooozs kullanıcısına yanıt
    Adamın ironi yaptığını anlamayacak kadar aptalsın

• Aga bittik biz, Reyis kurtar bizi huueghhhhhh ben ertelenir diyorum aga halen sokarim meb personeline

• Mebpersonel yargi dağıtıyor ertelenecegini biz duyurmuştuk simdide sinav tarihi 27-28 haziran diyor sen nasil bi alfasin be

• Tellooozs kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler ne arıyor şu grupta. Kimlerle muhatap oluyoruz :)

• Meb personel bilmem ne haber yapmış ertelenmicek diye ona bakarsan Habertürk ertelenebilir diyor kimseye inanmayın arkadaşlar biz numarayı aramaya devam burdan sesimizi duyurmaya taga destek olmaya devam akşamda kararı öğreniriz #GönlünElvermesinYKSErtelensin

:d bunu yazanlar da var muamma bir olay

• Twittera girip aaa bunlar tag açmış erteleyelim mi diyecekler zaten günlerdir tag açılıyor

• bafanu B kullanıcısına yanıt
    Meb personel bilmem ne haber yapmış ertelenmicek diye ona bakarsan Habertürk ertelenebilir demek istediğim muammalik burasi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.