Şimdi Ara

Mecburiyetten Satılık Sıfır Oem Parçaları, DARK N10, FSP HYDRO 600W80 BRONZE, WD BLUE 1 TB 7200 RPM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Mecburiyetten Satılık Sıfır Oem Parçaları, DARK N10, FSP HYDRO 600W80 BRONZE, WD BLUE 1 TB 7200 RPM
    Merhaba, kasa 1 senelik, kutusundan çıkarıldı ama kesinlikle kullanılmadı. Güç kaynağı iki aylık, kutusundan çıkarılmadı. Geçen sene, bilgisayar mühendisliği kazanmak için sınava hazırlandığımda elime para geçtikçe oem parçası satın aldım, bölüm için elimden gelenin en iyisini toplayayım uzun vadede diye. Bu sene bölümü kazandım ama sürekli yazılım projelerimiz ve ödevlerimiz oluyor, onun için de maalesef laptop şartmış, benim de maalesef hem masaüstü hem dizüstü alabilecek durumum olmadığı için oem parçalarımı zararına elden çıkarıyorum. Kasa için 250 TL, güç kaynağı için 350 TL düşünüyorum.

WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM, yine aynı şekilde bu parçayı da sistem için 1 sene önce inventus' tan almıştım ama jelatininden bile çıkarmak nasip olmadı. 210 tl düşünüyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ilani-okuyunuz-ryzen-2600-144-hz-600w-plus80psu-450-pro-gaming-752987832/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 810 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• işlemci ve anakartı aldım çok yardımcı oldu teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.